kud u maglu Simoviću Posted January 8 Posted January 8 ne ali verujem da i terza ima svoju listu kapilarnih glasova 1
SmudgeYorkshire Posted January 18 Posted January 18 Izvinjavam se, malo sam bio van dešavanja u domaćem fudbalu, zbog čega je Kipar sada postao poželjna destinacija?
kud u maglu Simoviću Posted January 18 Posted January 18 10 minutes ago, SmudgeYorkshire said: Izvinjavam se, malo sam bio van dešavanja u domaćem fudbalu, zbog čega je Kipar sada postao poželjna destinacija? rekao je predsednik tako 1
SNARC Posted January 18 Posted January 18 Zbog radi nove strategije fudbalskoga saveza i Tolesuperlige - "Putevima rahmetli baba Borke"
Nikodije Posted January 18 Posted January 18 (edited) 4 hours ago, SmudgeYorkshire said: Izvinjavam se, malo sam bio van dešavanja u domaćem fudbalu, zbog čega je Kipar sada postao poželjna destinacija? imali smo valjda neki posao sa njima sa oruzjem, pa je u sklopu toga cela superliga morala na kipar po molbi predsednika. i tamo ce uglavnom superligasi da igraju izmedju sebe posto drugih nema. Edited January 18 by Nikodije 1
copkillah Posted January 18 Posted January 18 4 hours ago, SmudgeYorkshire said: Izvinjavam se, malo sam bio van dešavanja u domaćem fudbalu, zbog čega je Kipar sada postao poželjna destinacija? 4 minutes ago, Nikodije said: imali smo valjda neki posao sa njima sa oruzjem, pa je u sklopu toga cela superliga morala na kipar po molbi predsednika. i tamo ce uglavnom superligasi da igraju izmedju sebe posto drugih nema. Samo se vi pravite naivni, kao ne znate:
Constantin Posted January 23 Posted January 23 On 18. 1. 2024. at 17:35, Nikodije said: imali smo valjda neki posao sa njima sa oruzjem, pa je u sklopu toga cela superliga morala na kipar po molbi predsednika. i tamo ce uglavnom superligasi da igraju izmedju sebe posto drugih nema. A mi i Čarapani u Antaliji, zbog ev. Bryaktara ?
Ted Posted January 23 Posted January 23 (edited) Partizan treba da osvoji.....od toga korist imaju svi. navijači Partizana da se raduju tituli posle toliko godina, navijači Zvezde da se raduju odlasku Terzića, koji je najavio ako ne osvoji titulu dakle, korist bi osetilo barem 90% građana Srbije.....opšti interes to sam vam rešio. dajte sledeće pitanje Edited January 23 by Ted 3 2 1 1
Nikodije Posted January 23 Posted January 23 6 hours ago, Constantin said: A mi i Čarapani u Antaliji, zbog ev. Bryaktara ? I Novi Pazar. Za NP mogu da razumem zašto ne podleže preporukama državnog vrha, ali za Radnički i Napredak mi nije jasno.
Nikodije Posted January 23 Posted January 23 4 hours ago, Ted said: Partizan treba da osvoji.....od toga korist imaju svi. navijači Partizana da se raduju tituli posle toliko godina, navijači Zvezde da se raduju odlasku Terzića, koji je najavio ako ne osvoji titulu dakle, korist bi osetilo barem 90% građana Srbije.....opšti interes to sam vam rešio. dajte sledeće pitanje 1 4
Recommended Posts