hrkljush boys_2 Posted December 12, 2023 Posted December 12, 2023 (edited) @TedNiko ne spori ovo sto si napisao glede stanja u fkp, moji konkretno upisi su bili zajebancija na racun pojedinih forumasa na topiku fkpa, nakon svakog poraza. Ili je sudijska kradja ili su igraci prodali. Mada je sudjenje u ovoj ligi generalni odvratno, alibi, sa mnogo sjeckanja. Dok se ne pocnu primjenjivati evro kriteriji, i ovako tanak kvalitet ce biti jos manji. Edited December 12, 2023 by hrkljush boys_2
Jesper23 Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 (edited) 18 hours ago, Ted said: ajd ne lupetajte, leba vam.....ne znam kako vam ne dosadi sad je i Natho džiber Partizan je ojađen klub koji se kreće po tankoj ivici, održava po inerciji. uprava faktički ne postoji, finansijsko stanje nikome nije poznato. zapravo je prototip kako klub ne bi smeo nikako da izgeda, ni pod tačkom razno, ako je masno i debelo podržavan i guran od raznih vansportskih struktura naravno, Partizan je sad meta i lešinara, poput nekih ovde, koji vole da se izdrkavaju i šilje patku nad tuđom nesrećom. verovatno izrevoltirani činjenicom da se taj i takav Partizan veći deo proleća, protivno svakoj logici, nalazio na tabeli ispred njihovog omiljenog kluba. iako im je, barem hiljadu puta od početka sezone ukazano (od strane navijača Partizana), da Partizan ne može da osvoji titulu zato što nema dovoljno kvaliteta i širine da izdrži trku i zato što je stabilan poput teniske loptice koja stoji na vrh igle sada, kada stvari dolaze na svoje, a svakom sa tri grama mozga je bilo jasno da je samo pitanje tenutka kada će to da se dogodi, mnogi "heroji" su se ovde raspištoljili Slažem se sa svim što si napisao, samo zaboravljaš drugi dio medalje. Kod vas na topiku više od polovine ljudi je ubjeđeno da je utakmica sa TSC-om prodata a da su sudije pogurale Radnički. Po mom mišljenju obe ekipe su bile bolje na terenu. Ja smatram da je Zvezda pod Milojevićem (Miloš) imala sklanjalica sezonu i da je rezultat postignut uz obilato guranje sa svih strana. Takođe smatram da je ovaj i ovakav Partizan imao sklanjalica tretman u velikom broju utakmica ove sezone i da su samo zbog toga, uz obilatu pomoć sudija bili prvi na tabeli. Isto tako sam siguran da ne postoji niti promil šanse da ovaj Partizan uzme titulu Zvezdi, što zbog stvari na terenu tako i zbog stvari van terena. (nemam ja iluzije o Zvezdi) I na kraju Natho jeste džiber, ponašanje krajnje problematično. Ima ih i kod nas na pretek, ranije ih je bilo mnogo više, ali mene je iznenadilo da jedan stranac, koji doalzi uz uređene države, sa 35 godina iskustva napušava sudiju kod svake odluke. Evo ukucaj na guglu, ima jedno 20 njegovih komentara na suđenje. Edited December 13, 2023 by Jesper23
Ted Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 (edited) 2 hours ago, Jesper23 said: Slažem se sa svim što si napisao, samo zaboravljaš drugi dio medalje. Kod vas na topiku više od polovine ljudi je ubjeđeno da je utakmica sa TSC-om prodata a da su sudije pogurale Radnički. Po mom mišljenju obe ekipe su bile bolje na terenu. Ja smatram da je Zvezda pod Milojevićem (Miloš) imala sklanjalica sezonu i da je rezultat postignut uz obilato guranje sa svih strana. Takođe smatram da je ovaj i ovakav Partizan imao sklanjalica tretman u velikom broju utakmica ove sezone i da su samo zbog toga, uz obilatu pomoć sudija bili prvi na tabeli. Isto tako sam siguran da ne postoji niti promil šanse da ovaj Partizan uzme titulu Zvezdi, što zbog stvari na terenu tako i zbog stvari van terena. (nemam ja iluzije o Zvezdi) I na kraju Natho jeste džiber, ponašanje krajnje problematično. Ima ih i kod nas na pretek, ranije ih je bilo mnogo više, ali mene je iznenadilo da jedan stranac, koji doalzi uz uređene države, sa 35 godina iskustva napušava sudiju kod svake odluke. Evo ukucaj na guglu, ima jedno 20 njegovih komentara na suđenje. nije više od polovine ljudi, već nekoliko ljudi. opše je poznata činjenica da navijači umeju da reaguju emotivno i da izgovore svašta. ovde je opšta pokrivalica nameštanje i neregularnost, s obzirom da živimo u državi kojoj je neregularnost srednje ime. teško je pronaći neku oblast u kojoj se stvari odvijaju regularno. ne postoji nikakva logika da Partizan prodaje utakmicu TSC-u i to spada u red tvrdnji "nije se desilo". od Partizanovih utakmica, a gledao sam većinu, nikakve sklanjalice nisam video. video sam neke sudijske greške, vidim ih i u mnogo boljim ligama. video sam da u pojedinim situacijama postoji povlašćeni tretman kod sudija na osnovu veličine kluba ili autoriteta nekog igrača. to isto možemo da uočimo i van Srbije, pa nije nekakav spektakl ili novost. Partizan je bio prvi zahvaljujući tome što je ispao iz Evrope i bio je u povoljnijem položaju od ostalih pretendenata na vrh. to pod jedan, a pod dva zbog toga što je uspeo da uhvati formu i što nije bilo povreda ili odsustva ključnih igrača. kao što sam ranije i rekao, Partizan nema kadar da izgura sezonu u takvom ritmu i samo je bilo pitanje trenutka kada će krenuti da kleca. to se desilo dosta kasnije nego što sam mislio, pa ćemo uspeti na zimu da zanoćimo na prvom ili drugom mestu. titulu uzeti nećemo pošto ne proleće i Zvezda nema Evropu, pa će moći bez problema da kvalitet pretoči u tutulu. da bi Partizan bio konkurentan potrebno bi bilo dovesti četiri ili pet ozbiljnih pojačanja na zimu, što takođe spada u kategoriju vesti "neće se desiti". pre može da se desi da uđemo slabiji u proleće, ako se pojavi kakava ponuda. što se tiče odlaganja utakmica u interesu Srpskog fudbala videli smo kako ovo pravilo doprinosi tom interesu. nikako. svi što su ostali u Evropi bolje da nisu, s obzirom da je sve skupa izgledalo vrlo loše i srozaćemo se drastično. pravilo o odlaganju je doprinelo da Zvezda, TSC i Čukarički mogu da preskoče neke domaće utkamice i ne rizikuju prosipanje bodova, što svakako nije interes Srpskog fudbala već tih klubova. no nema veze i prethodnih sezona je tako bilo, ni to nije nekakva novina. svinjarija je bila i sa odlaganjem kompletnog kola za par meseci bez ikakve potrebe, kad je moglo da se pomeri za dan ili dva. naročito TSC i Čukarički nemaju pravo da kukaju zato što bi grupe videli na sveti nikad da Partizan, pored Zvezde, nije ostvarivao evro-rezultate po Evropi iznad očekivanja. nema fore da bi oni prošli bilo kakve kvalifikacije. ove godine su oni došli u situaciju da doprinesu i dobili smo, da se stručno izrazim, kurac. moraće da popričekaju da se Partizan malo uspravi i napravi nešto po Evropi sa Zvezdom, ne bi li ponovo došli u takvu situaciju. Natho nije džiber nikakav, niti je prigovaranje sudijama nekakav džiberluk. džbera lako prepoznaš, on je takav i ne možeš da omašiš. tipa Ninković (naš, Ringla), Koroman, Zvezdini gardisti, Radonjić (naš i vaš) itd. Natho nema nikakve dodirne tačke sa tom vrstom likova. to što ima njegovih komentara to je zato što je on neformalni kapiten ekipe. pošto formalni kapiten nemam pojma dal je ikad izjavu dao, nit ga iko nešto pita. takav mu je autoritet. Edited December 13, 2023 by Ted 9
hrkljush boys_2 Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 A fakat, ko je uopste kapiten Partizana, ja sam bio ubijedjen da je Natho?
Milošica Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 Just now, hrkljush boys_2 said: A fakat, ko je uopste kapiten Partizana, ja sam bio ubijedjen da je Natho? Sveta Marković. 1
warp Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 Naravno da Nathko nema veze sa pojmom džiber , da nas bob pogleda (a neće) da nam stranci tog fudbalskog znanja a i profesionalizma dolaze svake godine u ligu bilo bi fantastično.... Btw ovaj Tedov post dosta objašnjava, potpis i pečat, overa kod notara 1
Godfrey Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 Odlaganje utakmica zbog Evrope je najveća glupost ikada. I to se ne sme dopustiti. Ali ćemo opet od avgusta čitati "a nije vam smetalo kad se vama odlagalo", dok upiru prstom jedni u druge. Jebalo ih odlaganje. 1
Jesper23 Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 14 hours ago, Ted said: nije više od polovine ljudi, već nekoliko ljudi. opše je poznata činjenica da navijači umeju da reaguju emotivno i da izgovore svašta. ovde je opšta pokrivalica nameštanje i neregularnost, s obzirom da živimo u državi kojoj je neregularnost srednje ime. teško je pronaći neku oblast u kojoj se stvari odvijaju regularno. ne postoji nikakva logika da Partizan prodaje utakmicu TSC-u i to spada u red tvrdnji "nije se desilo". od Partizanovih utakmica, a gledao sam većinu, nikakve sklanjalice nisam video. video sam neke sudijske greške, vidim ih i u mnogo boljim ligama. video sam da u pojedinim situacijama postoji povlašćeni tretman kod sudija na osnovu veličine kluba ili autoriteta nekog igrača. to isto možemo da uočimo i van Srbije, pa nije nekakav spektakl ili novost. Partizan je bio prvi zahvaljujući tome što je ispao iz Evrope i bio je u povoljnijem položaju od ostalih pretendenata na vrh. to pod jedan, a pod dva zbog toga što je uspeo da uhvati formu i što nije bilo povreda ili odsustva ključnih igrača. kao što sam ranije i rekao, Partizan nema kadar da izgura sezonu u takvom ritmu i samo je bilo pitanje trenutka kada će krenuti da kleca. to se desilo dosta kasnije nego što sam mislio, pa ćemo uspeti na zimu da zanoćimo na prvom ili drugom mestu. titulu uzeti nećemo pošto ne proleće i Zvezda nema Evropu, pa će moći bez problema da kvalitet pretoči u tutulu. da bi Partizan bio konkurentan potrebno bi bilo dovesti četiri ili pet ozbiljnih pojačanja na zimu, što takođe spada u kategoriju vesti "neće se desiti". pre može da se desi da uđemo slabiji u proleće, ako se pojavi kakava ponuda. što se tiče odlaganja utakmica u interesu Srpskog fudbala videli smo kako ovo pravilo doprinosi tom interesu. nikako. svi što su ostali u Evropi bolje da nisu, s obzirom da je sve skupa izgledalo vrlo loše i srozaćemo se drastično. pravilo o odlaganju je doprinelo da Zvezda, TSC i Čukarički mogu da preskoče neke domaće utkamice i ne rizikuju prosipanje bodova, što svakako nije interes Srpskog fudbala već tih klubova. no nema veze i prethodnih sezona je tako bilo, ni to nije nekakva novina. svinjarija je bila i sa odlaganjem kompletnog kola za par meseci bez ikakve potrebe, kad je moglo da se pomeri za dan ili dva. naročito TSC i Čukarički nemaju pravo da kukaju zato što bi grupe videli na sveti nikad da Partizan, pored Zvezde, nije ostvarivao evro-rezultate po Evropi iznad očekivanja. nema fore da bi oni prošli bilo kakve kvalifikacije. ove godine su oni došli u situaciju da doprinesu i dobili smo, da se stručno izrazim, kurac. moraće da popričekaju da se Partizan malo uspravi i napravi nešto po Evropi sa Zvezdom, ne bi li ponovo došli u takvu situaciju. Natho nije džiber nikakav, niti je prigovaranje sudijama nekakav džiberluk. džbera lako prepoznaš, on je takav i ne možeš da omašiš. tipa Ninković (naš, Ringla), Koroman, Zvezdini gardisti, Radonjić (naš i vaš) itd. Natho nema nikakve dodirne tačke sa tom vrstom likova. to što ima njegovih komentara to je zato što je on neformalni kapiten ekipe. pošto formalni kapiten nemam pojma dal je ikad izjavu dao, nit ga iko nešto pita. takav mu je autoritet. Tvrdnji o "puštanju" je bilo i to od strane više forumaša, to si i sam mogao vidjeti i pročitati. Slažemo se da to spada u kategoriju "nije se desilo". Prije svega menije žao što je Partizan u ovakvom stanju, uprava vam jeste podanička, unazadili su klub u svim aspektima, dovode škartove i alibi trenere i igrače. To je činjenica, svai pošten navijač Zvezde će vam to potvrditi. Partizan sa ovom upravom ne može niti ima želju da uzme titulu. Sklanjalice su tu kako bi se smirila navijačka javnost i kako bi se bulje podanika sačuvale barem još jedan period i apsolutno se slažem sa vama da niti jednog sekunda nije bilo dileme ko će uzeti titulu, ko mora da uzme titulu. Ovakva ekipa Partizana bi imala problem da rutinira većinu drugoligaških ekipa naročito na gostovanjima, vidjeli smo duel sa Grafičarem i Jedinstvom. Ova ekipa bez obilate pomoći nije mogla da ima skor 13-1-0, priča oko ranog ispadanja iz Evrope jeste uticala na formu, ali to je po meni samo jedan dio slagalice. Partizan ni sad nema jak raspored od kraja avgusta (deul sa Nordom) odigrali su 14 prvenstveni i 2 kup utakmice, znači za 3,5 mjeseca 16 utakmica što ispadne u suštini jedna utakmica sedmično, tako da priča o nekom pojačanom ritmu odmah pada u vodu. U pogledu povreda u poslednje dvije nije bilo Svete Markovića i Severina je povrjeđen zadnje dvije utakmice, doduše igrao je ovaj Zahid koji je po meni mnogo više pokazao. Ni tu ne vidim sad neku ekstremno tešku situaciju gdje je pola tima povrjeđeno pa da može da utiče na koheziju kompletne ekipe. Ekipa koja je imala 13-1-0 naprasno izgleda kao grupa građana koja se moči sa većinom ekipa, čak i na svom terenu, popije 4 lagana komada od TSC-a, i to sve preko noći zbog jakog ritma od jedne utakmice sedmično i povrede Xandera Severine? To hoćeš da mi kažeš? Daj, molim te... Svi mi znamo zašto su utakmice odlagane, zašto se derbi igra nakon izbora. Svi mi znamo da sve u ovoj državi može i mora biti poređeno jednom čovjeku i njegovom rezultatu na izborima, pa po mom mišljenju i ovo. Na sve to kao kec na desetku je došla dobra forma košarkaša KKP pa manje boli slobodan pad u fudbalu! Niveliše se, važe se, presipa se iz jedne kante u drugu kantu. Po mom mišljenju i to je razlog ovog debakla u Evropi, jedan od razloga.
Ted Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 (edited) 2 hours ago, Jesper23 said: Tvrdnji o "puštanju" je bilo i to od strane više forumaša, to si i sam mogao vidjeti i pročitati. Slažemo se da to spada u kategoriju "nije se desilo". Prije svega menije žao što je Partizan u ovakvom stanju, uprava vam jeste podanička, unazadili su klub u svim aspektima, dovode škartove i alibi trenere i igrače. To je činjenica, svai pošten navijač Zvezde će vam to potvrditi. Partizan sa ovom upravom ne može niti ima želju da uzme titulu. Sklanjalice su tu kako bi se smirila navijačka javnost i kako bi se bulje podanika sačuvale barem još jedan period i apsolutno se slažem sa vama da niti jednog sekunda nije bilo dileme ko će uzeti titulu, ko mora da uzme titulu. Ovakva ekipa Partizana bi imala problem da rutinira većinu drugoligaških ekipa naročito na gostovanjima, vidjeli smo duel sa Grafičarem i Jedinstvom. Ova ekipa bez obilate pomoći nije mogla da ima skor 13-1-0, priča oko ranog ispadanja iz Evrope jeste uticala na formu, ali to je po meni samo jedan dio slagalice. Partizan ni sad nema jak raspored od kraja avgusta (deul sa Nordom) odigrali su 14 prvenstveni i 2 kup utakmice, znači za 3,5 mjeseca 16 utakmica što ispadne u suštini jedna utakmica sedmično, tako da priča o nekom pojačanom ritmu odmah pada u vodu. U pogledu povreda u poslednje dvije nije bilo Svete Markovića i Severina je povrjeđen zadnje dvije utakmice, doduše igrao je ovaj Zahid koji je po meni mnogo više pokazao. Ni tu ne vidim sad neku ekstremno tešku situaciju gdje je pola tima povrjeđeno pa da može da utiče na koheziju kompletne ekipe. Ekipa koja je imala 13-1-0 naprasno izgleda kao grupa građana koja se moči sa većinom ekipa, čak i na svom terenu, popije 4 lagana komada od TSC-a, i to sve preko noći zbog jakog ritma od jedne utakmice sedmično i povrede Xandera Severine? To hoćeš da mi kažeš? Daj, molim te... Svi mi znamo zašto su utakmice odlagane, zašto se derbi igra nakon izbora. Svi mi znamo da sve u ovoj državi može i mora biti poređeno jednom čovjeku i njegovom rezultatu na izborima, pa po mom mišljenju i ovo. Na sve to kao kec na desetku je došla dobra forma košarkaša KKP pa manje boli slobodan pad u fudbalu! Niveliše se, važe se, presipa se iz jedne kante u drugu kantu. Po mom mišljenju i to je razlog ovog debakla u Evropi, jedan od razloga. mislim da potcenjuješ ovu ekipu Partizana i pokušavaš da konstruišeš priču tako da potvrdi osnovanost tvoje pretpostavke. ili, što bi se narodski reklo, natežeš. ne mislim da da ovo radiš iz neke zle namere (ne bih ni odgovarao onda), ali su ti argumenti prilično tanki ovde. prva stvar gde mašiš, to je oko podaničke uprave. Partizan upravu nema. ni podaničku ni nepodaničku, u klubu gotovo da više nikoga i nema. to je osnovni problem, a njegovo rešavanje je očigledno odgođeno za zimsku pauzu i za period posle izbora. zato je Partizan sada kao vreća za udaranje, možeš da tučeš, nema ko da odgovori. klub se ne oglašava oko bilo čega, oglašava se jedino Duljaj i po neki fudbaler. oglašavamo se mi, kao navijači po nekim forumima, jer smo emotivno vezani za klub. to da bi ova ekipa Partizana imala problem da rutinira većinu drugoligaških ekipa je, da se ne izražavam, ali apsolutno netačno. protiv Grafičara je igrao rezervni tim, prvi put je igrao onaj novi štoper. to nema nikakve veze niti je slika kvaliteta ovog tima. prošle godine je Partizan izgubio na Agropapuk areni od nekog niželigaša iz Sremske Mitrovice, pa je tri dana kasnije pobedio Keln u gostima. ili možda da spekulišemo da nas je Keln pustio ili da se u Ligi konferencija igraju sklanjalice za Partizan. to naprosto nije tako. prvih 11 Partizana, kada su zdravi i u formi jeste sastav koji je dovoljan da se prošeta do 2. mesta, a možda i da zasmeta Zvezdi ukoliko ova nije u dobroj formi. što jeste trenutni slučaj. za razliku od Zvezde, gde postoje izneverana očekivanja u odnosu na projektovanu situaciju, kod Partizana nisu postojala nikakava očekivanja, ali je ekipa uspela da se skupi, uigra, podigne formu i napravi rezultate iznad očekivanih. naravno, svima je bilo jasno da ne može doveka da traje, pošto nema rezervi niti širine. a i na klupi nije prekaljeni trenerski maher, nego čovek koji je početnik. eno i Đirone na prvom mestu u LaLigi, nije valjda da je njih neko pogurao do tamo. mi, navijači Partizana, smo vrlo svesni da na proleće sve ovo može da se okrene i da postoji mogućnost da opet imamo raspad sistema, kao prethodne godine i da prospemo ovih 10 bodova prednosti u odnosu na TSC. zato se i nadamo da će klub u proleće ući barem sa upravom koja postoji i koje će da štiti interese kluba. pošto se tim poslom bukvalno niko ne bavi trenutno. ni sa strane elementarne logike tvoja priča ne drži. neko je obilato pomagao Partizanu da ima 13-1-0 a onda je odjednom odlučio da više neće da mu pomaže, pa je došlo do dva poraza. ko?zašto? koja to sila stoji iza Partizana, koji upravu nema, a ni para, koja je proizvela ovakav efekat. i ko je tu silu ugasio posle skora 13-1-0. ko je izdao nalog sudijama da guraju Partizan do 14. kola a onda da prestanu? zašto do 14. što ne do 10. ili 24. ili do kraja? sve to skupa spada u kategeriju vesti "nije se desilo". Edited December 14, 2023 by Ted 2
gone fishing Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 pa vučić, kako ko - ovo je i teorija zavere žexa, da će se dopustiti pfc da bude konkurentan do izbora, a onda ide gašenje kluba sledeće godine, vezano je to i basket gde panteri imaju skor od 4 pobede i pri dnu su tabele a pfc je u top 8, pa je onda pred izbore morao da malo niveliše nezadovoljstvo u srbciganiji i pogura ih idpred pfc barem u fudbalu, pošto su grobari zadovoljni sa rezultatima u el 1
Jesper23 Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 (edited) 58 minutes ago, Ted said: mislim da potcenjuješ ovu ekipu Partizana i pokušavaš da konstruišeš priču tako da potvrdi osnovanost tvoje pretpostavke. ili, što bi se narodski reklo, natežeš. ne mislim da da ovo radiš iz neke zle namere (ne bih ni odgovarao onda), ali su ti argumenti prilično tanki ovde. prva stvar gde mašiš, to je oko podaničke uprave. Partizan upravu nema. ni podaničku ni nepodaničku, u klubu gotovo da više nikoga i nema. to je osnovni problem, a njegovo rešavanje je očigledno odgođeno za zimsku pauzu i za period posle izbora. zato je Partizan sada kao vreća za udaranje, možeš da tučeš, nema ko da odgovori. klub se ne oglašava oko bilo čega, oglašava se jedino Duljaj i po neki fudbaler. oglašavamo se mi, kao navijači po nekim forumima, jer smo emotivno vezani za klub. to da bi ova ekipa Partizana imala problem da rutinira većinu drugoligaških ekipa je, da se ne izražavam, ali apsolutno netačno. protiv Grafičara je igrao rezervni tim, prvi put je igrao onaj novi štoper. to nema nikakve veze niti je slika kvaliteta ovog tima. prošle godine je Partizan izgubio na Agropapuk areni od nekog niželigaša iz Sremske Mitrovice, pa je tri dana kasnije pobedio Keln u gostima. ili možda da spekulišemo da nas je Keln pustio ili da se u Ligi konferencija igraju sklanjalice za Partizan. to naprosto nije tako. prvih 11 Partizana, kada su zdravi i u formi jeste sastav koji je dovoljan da se prošeta do 2. mesta, a možda i da zasmeta Zvezdi ukoliko ova nije u dobroj formi. što jeste trenutni slučaj. za razliku od Zvezde, gde postoje izneverana očekivanja u odnosu na projektovanu situaciju, kod Partizana nisu postojala nikakava očekivanja, ali je ekipa uspela da se skupi, uigra, podigne formu i napravi rezultate iznad očekivanih. naravno, svima je bilo jasno da ne može doveka da traje, pošto nema rezervi niti širine. a i na klupi nije prekaljeni trenerski maher, nego čovek koji je početnik. eno i Đirone na prvom mestu u LaLigi, nije valjda da je njih neko pogurao do tamo. mi, navijači Partizana, smo vrlo svesni da na proleće sve ovo može da se okrene i da postoji mogućnost da opet imamo raspad sistema, kao prethodne godine i da prospemo ovih 10 bodova prednosti u odnosu na TSC. zato se i nadamo da će klub u proleće ući barem sa upravom koja postoji i koje će da štiti interese kluba. pošto se tim poslom bukvalno niko ne bavi trenutno. ni sa strane elementarne logike tvoja priča ne drži. neko je obilato pomagao Partizanu da ima 13-1-0 a onda je odjednom odlučio da više neće da mu pomaže, pa je došlo do dva poraza. ko?zašto? koja to sila stoji iza Partizana, koji upravu nema, a ni para, koja je proizvela ovakav efekat. i ko je tu silu ugasio posle skora 13-1-0. ko je izdao nalog sudijama da guraju Partizan do 14. kola a onda da prestanu? zašto do 14. što ne do 10. ili 24. ili do kraja? sve to skupa spada u kategeriju vesti "nije se desilo". Ova ekipa Partizana sa Antićem i Aranđelom na bokovima nije dovoljna da se rutinira niti jedna ekipa u SL. Prošlogodišnja ekipa je za klasu bolja od ove ekipe, a i ona je muku mučila sa većinom domaćih ekipa. Postoji i ta Evropa koja je pokazatelj dosta toga, prošle godine ste imali sasvim solidnu odiseju, dok vas je ove godine sreća spasla i penal serija protiv ekipe koja se u Azerbejdžanu bori za opstanak, a Nord vas je napunio sa 6 komada, moglo je da bude cijelih 10. Čak i rezultati u Evropi pokazuju da je pad u kvalitetu ekipe evidentan, a u domaćici suprotno svim zakonima logike 13-1-0. Ne znam koji to aspekt fudbalske igre je dobar kod vas, šta si to vidio da bi potkrjepio tvrdnje da ovaj tim može da bude konkurentan. Natho koji ima radio kretanja prosječnog dedice koji šetka po parku (majstor je majstor, tu nema spora, ali za moderan fudbal on je jedan veeeeeliki minus), bekovi koji numeju da centriraj, štoperi pored koji prolazi ko kako hoće. Za ovaj nivo fudbala ima kvalitetnih igrača, ali daleko od toga da je to dovoljno za 13-1-0. Kako to da Partizan nema upravu? Koliko znam Gmazura & co su i dalje tu? Bitišu, uzimaju pare... Pričaš o ozbiljnoj fudbalskoj ligi (Španija) i porediš je sa našom, da ne pričamo da je ta Đirona dio Siti grupacije sa jaaaaaako ozbiljnom infrastrukturom i skauting službom, da su prošle godine za malo ostali bez Evrope. Da li ti znaš koliko je razvijena i moćna fudbalska logistika te grupacije? Da li te znaš kakav je to resurs? Smiješno za porediti, nivo iznad u odnosu na sve u fudbalskom svijetu. Naravno da je pomagao da bi se splasnuo pritisak na njegove vojnike nakon debakla u Evropi, da bi njihov trener bio predstavljen kao savior. A sam znaš odgovor na to pitanje, jedan te isti vladajući lobi. Tog čovjeka zanima šta se dešava u mz baki jarak, a kamo li kako on stoji u očima jedne ozbiljne i velike mase koja može napraviti problem ako se zatalasa. Psihopata je to, u to sam ubjeđen. Sva ova prevrtanja oko FS idu u prilog mojim tvrdnjama, preuzeo je apsolutno sve. Ko drži Vošu, ko je tu u Srbija gasu? Ko drži na uzdama Tončeve? Spartak da ne pričamo, ma apsolutno sve. Notorna činjenica! edit: Ne mislim da sudije rade na štetu FKP, samo nema sviranja svakog kontakta i guranja kao u prethodnom periodu. Dok protivnici sa druge strane sad igraju daleko angažovanije i ozbiljnije. Lično poznajem jednog momka koji i sad igra SL (napadaČ) igrao je za par klubova i koji mi tvrdi da je veliki broj utakmica zatvoren. Da ne bude zablude, mislim da je Zvezda prošle godine pod Coknom imala takav tretman i da će nešto slično biti i u ostatku sezone. A Partizan kao vodeća ekipa je bila dobra priča za njegov rejting, spasavanje bulje Gmazuri i lopovima koji vade keš iz kluba, a pomalo i zatezanje uzda Tvorziću koji je počeo previše da talasa sa nekim potezima, uz promašaje sa transfer politikom. Edited December 14, 2023 by Jesper23
Bogotac Posted December 16, 2023 Posted December 16, 2023 lik je namerno prodao bar 3 tekme kako rekose,do 17 ste prvi
elementary Posted December 16, 2023 Posted December 16, 2023 (edited) Golman ,stoperi Partizana ili čigra Duljaj prodali ? Dobro je sto se ovaj Belić čuva kartona haha,dovodi sudiju u neprijatnu situaciju da mu pokaže ipak žuti Edited December 16, 2023 by elementary 1
WTID Posted December 18, 2023 Posted December 18, 2023 Cestitam Zvezdi jos 4 titule u naredne 4 sezone. 1 1 1
Recommended Posts