Milošica Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 1 hour ago, dragance said: Malo ste pomešali ko je šta i kada pevao: Miloševiću, pa i zastava SRS koja je godinama bila prisutna na južnim tribinama Stadiona generala JNA Franje Tudjmana. Na dragančeta čovek ne može da se naljuti 3
dragance Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 2 minutes ago, Milošica said: Na dragančeta čovek ne može da se naljuti Što. Zašto treba da se neko stidi svoje prošlosti?
Tresko Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 49 minutes ago, ZokiAsov said: Pune tribine sigurnih glasaca Ne znam baš za to pune............ 4
Milošica Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 2 minutes ago, dragance said: Što. Zašto treba da se neko stidi svoje prošlosti? Ne znam brate, nisam na tim frekvencijama osim kad se zajebavamo u društvu. 1
copkillah Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 53 minutes ago, ZokiAsov said: Pune tribine forum sigurnih glasaca hepo kockica 2
pantelia Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Izgleda i Trsko poceo ka GTRB(eda)92, sto prikazuje slike sat vremena pre protesta i pise EVO NIKOG NEMA, SACICA! 1
Eleniko Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: u grafičaru na rođendanskoj zabavi doduše neki od njih, najglasniji A koji se qrac petljam u ovo patkometrisanje Jeste Marko Vučković i ekipa sigurno slave Vučića a grobarska biznis klika predvođena Nešom Romingom vodi Vučiću pederu navijanje. Jel to, jel sam vas dobro skapirao? 4 1
kralj Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 5 minutes ago, Eleniko said: A koji se qrac petljam u ovo patkometrisanje Jeste Marko Vučković i ekipa sigurno slave Vučića a grobarska biznis klika predvođena Nešom Romingom vodi Vučiću pederu navijanje. Jel to, jel sam vas dobro skapirao? Nisi, još je mnogo gore. 2 1
kud u maglu Simoviću Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 31 minutes ago, Eleniko said: A koji se qrac petljam u ovo patkometrisanje a bre zezanje kako može ovo da se propusti mnogo se svileni na pominjanje predsednika, jbg i ja bi bio da je situacija obrnuta 2
Nikodije Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Predsednik u šoku, prisustvuje nečemu što nije unapred namešteno i režirano. Sigurno mu se nije dopalo. 1 8 1
warp Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Kad dovedemo naše na vlast da se zakunu da ih sport ne zanima, a navijanje za jednog od blizanaca odma da ih eliminiše za kandidaturu pozicije jače od šalterskog radnika u državnoj firmi... Eno meni ovi iz ZLFa deluju da su lovili guštere za rep po parku dok su ostala deca igrala fudbal....treba ih glasati 3
Milošica Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 5 minutes ago, warp said: Eno meni ovi iz ZLFa deluju da su lovili guštere za rep po parku dok su ostala deca igrala fudbal....treba ih glasati Radomir mi deluje kao čovek kog biraš poslednjeg na basketu a onda se čudiš kako ne može da promaši trojku. 3
Recommended Posts