Jump to content
IGNORED

Fudbal u vrtlogu politike

Milosh76

Recommended Posts

Posted

Kriv vam Terza kad ste 4., kriv vam Terza kad ste 1. …siroti mali hrčki :sad:

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Srbijom bahar probaharao  :sad:

Posted
On 1. 10. 2023. at 18:54, pantelia said:

:laugh:

:lolol:

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Evo čovek zna šta će da bude, da se neko ne nada uzalud. Sad su se prestrojili, doveli ljude gde treba da više ne bude incidenata da kad im ne ide ne sviraju penale i ne daju crvene kartone protivniku:

Marko Marin: Mi ćemo svakako biti šampioni

Posted
On 2. 10. 2023. at 7:57, Shaq said:

kakvi li su tek ostali, kad ovi sto vam se ne sklanjaju daju sami sebi golove..:fantom:

Šta znam, da sam na mestu navijača Zvezde, u ovoj sezoni verovatno ne bi potezao broj autogolova protivničkih ekipa kao dokaz za nešto.

• +1 2
  • Haha 1
Posted

Da li će moći da se igra ovo kolo danas i sutra? Ili se odlaže? Šta su rekli sa Andrićevog venca i najdubljeg stadiona?

Posted

Ne znam...

Ali uradićemo sve da skinemo sa prvog mesta tim koji je uzeo plavo-crvene dresove po uzoru na Barselonu :isuse: i prkosi nezapamćenom aparthejdu bez dosuđenog penala i preokreta iz dva u jedan...

Posted

drzimo se teme

On 21. 8. 2023. at 21:00, Milosh76 said:

Drzavni sponzori, oprastanje dugova, revizija poreskih obaveza, MozzartBet kao sponzor Lige i vecine klubova, kladionice kao sponzori svih drugih klubova, placanje licence vecitima, gradjenje stadiona, pranje para... Terzic, Vucelic, Vazura, Toncev, Zbiljic, Terzic i Mrkela Junior, razni Dunjici, instant klubovi...

Sve znamo, sve smo pisali po sto  puta, cilj teme je da se o tome pise ovde, a ne na temama o klubovima.

Da pricamo o tome kulturno, bez provokacija, trolovanja, vredjanja, podmetanja, etiketiranja i sl.

ne odgovarati na ovaj (moj) post

• +1 1
  • 2 weeks later...
Posted

Ako se i u BIA zaposljavaju podobni, a nesposobni nije ni cudo sto su nam sluzbe zatajile... pa naravno da su zatajile

mqdefault.jpg

Posted

Kežmanov menadžer? Zar nije Kežman menadžee?

Posted

i nad popom  menadžerom ima pop menadžer

Posted
5 minutes ago, *edited by mod said:

Kežmanov menadžer? Zar nije Kežman menadžee?

pa da bude klikabilno, zamisli da piše petar petrović

ovako kežman i klik        

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...