Ted Posted September 26, 2023 Posted September 26, 2023 ostanite pored malih ekrana, odluka može biti promenjena svakog trenutka do večeras možda i celo prvenstvo bude pomereno
harper lee Posted September 26, 2023 Posted September 26, 2023 15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: odloženo je celo 9. kolo Kao i sve drugo naprednjaci nikad ne pogode stvar iz prve. Kad su preslagali kocke na trgu sta im tesko da presloze i odlozenu utakmicu u odlozeno kolo.
Eleniko Posted September 26, 2023 Posted September 26, 2023 51 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: odloženo je celo 9. kolo to nije sasvim besmislena odluka s obzirom na količinu mega usijanih glava sa obe strane, moram reći
Tresko Posted September 26, 2023 Posted September 26, 2023 1 hour ago, Ted said: ostanite pored malih ekrana, odluka može biti promenjena svakog trenutka do večeras možda i celo prvenstvo bude pomereno Ili da odluče da se prvenstvo uopšte više ne igra, a da se učešća u raznim kupovima dodele prema pozicijama iz prošlog prvenstva. Onda posle godinu-dve da im se i ta titula ipak dodeli, kao ona iz 1944-45 koju su si dodelili pre par godina. 2
sigurnost Posted September 26, 2023 Posted September 26, 2023 3 minutes ago, Hamlet Strašni said: Ili po bodovima iz 99 Da se aktivira Sud udruženog rada. Partizanima uskraćeno pravo na rad.
Papovac Posted September 26, 2023 Posted September 26, 2023 pa naravno da je partizan kriv. ko je jos budala da veruje u suprotno. zvezda nikad nije imala veze sa sluzbom. daj bjekin gol, pusti sajbera. govna tudjmanova.miljan je najveci trener ikad. ej ' sedamdesetneke otiso u real. (zajebo dzaju, ma jebesga) 1
sigurnost Posted September 26, 2023 Posted September 26, 2023 (edited) 8 minutes ago, Papovac said: pa naravno da je partizan kriv. ko je jos budala da veruje u suprotno. zvezda nikad nije imala veze sa sluzbom. daj bjekin gol, pusti sajbera. govna tudjmanova.miljan je najveci trener ikad. ej ' sedamdesetneke otiso u real. (zajebo dzaju, ma jebesga) Zašto na svakom topiku širiš priču o svom nesrećnom detinjstvu? Edited September 26, 2023 by sigurnost 2
kud u maglu Simoviću Posted September 26, 2023 Posted September 26, 2023 2 hours ago, Eleniko said: to nije sasvim besmislena odluka s obzirom na količinu mega usijanih glava sa obe strane, moram reći ne znam šta da ti kažem, znam da jedni ne bi došli, a da ovi drugi koji bi se pojavili dignu glas protiv žvalavog, e to mi je sf ko hiperion 1
Vestibulum Posted September 26, 2023 Posted September 26, 2023 Odloženo celo kolo da bi se delegirao novi sudija Da li uopšte negde na svetu postoji povlašteniji klub, klub koji je iznad lige i saveza? 1 2 1
Filozof manijak Posted September 26, 2023 Posted September 26, 2023 59 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ne znam šta da ti kažem, znam da jedni ne bi došli, a da ovi drugi koji bi se pojavili dignu glas protiv žvalavog, e to mi je sf ko hiperion Jesi pročitao bar prvu knjigu?
kud u maglu Simoviću Posted September 26, 2023 Posted September 26, 2023 55 minutes ago, Filozof manijak said: Jesi pročitao bar prvu knjigu? dve priče iz prve knjige stepen dosade je na nivou prenosa mladost lučani - javor ivanjica
Eleniko Posted September 26, 2023 Posted September 26, 2023 s obzirom na nedavno loše iskustvo igranja u neproglašenim danima žalosti, očekivao bi od komšija malo više verovanja u karmu
harper lee Posted September 26, 2023 Posted September 26, 2023 Da li me oci varaju ili zaista postoje ljudi koji veruju da je ovo kolo odlozeno na zahtev Zvezde? Braco grobari, upravo sam video Deda Mraza kako prolete u letecim sankama. Kazite da verujete, ostanite dosledni. 1
sigurnost Posted September 26, 2023 Posted September 26, 2023 18 minutes ago, harper said: Da li me oci varaju ili zaista postoje ljudi koji veruju da je ovo kolo odlozeno na zahtev Zvezde? Braco grobari, upravo sam video Deda Mraza kako prolete u letecim sankama. Kazite da verujete, ostanite dosledni. I još si iznenađen?
Recommended Posts