Nikodije Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 1 hour ago, Constantin said: Srbija je prva država u fudbalskom svetu koja je pobedila VAR - Rade Bogdanović Kad je nas Brih pokrao u Rusiji, tad sam izgubio iluziju da je var garancija poštenog suđenja. 2
Eleniko Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 zar nam nisu rekli da je VAR rekao penal a brih se nasmejao i rekao igraj
Nikodije Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 2 minutes ago, Eleniko said: zar nam nisu rekli da je VAR rekao penal a brih se nasmejao i rekao igraj Mislim da jeste, cimali su ga iz var sobe a on je rekao nema potrebe, siguran je u svoju odluku 1
gone fishing Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 (edited) Da zato mu je to bila 1 i poslednja tekma na SP, s obzirom na rani Egzit pancera bio je viđen da sudi finale Edited September 20, 2023 by gone fishing
W.F.C. Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 Od cega mi nemamo nista, propustili smo jos jednu u nizu sansi za prolazak u nokaut fazu, mogli su strateg Krstaja i kapiten Kolarov da se proslave ali nisu.
MiddleClass Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 Red je da i "prvaci evrope 15 minuta" imaju svog klempavog 1 4 1
Hamlet Strašni Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 Ovo je Bahar, sa Maratinovicem, daje mu dres Zvezde a u pozadini je Terza?
*edited by mod Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 Mora im se odati priznanje. Potrudili su se da nađu maksimalno ogavnog a minimalno uticajnog govnara. 4
Ted Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 realno, uz Martinovića ide prugasto odelo 1 1
Filozof manijak Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 (edited) Koliko nas ponižavaju ovim Dobijem. Al proći će i njihovo, pa će im naša vlast slati Vjericu Radetu da njoj poklanjaju dres. Edited September 22, 2023 by Filozof manijak 2
Ted Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 (edited) 28 minutes ago, Filozof manijak said: Koliko nas ponižavaju ovim Dobijem. Al proći će i njihovo, pa će im naša vlast slati Vjericu Radetu da njoj poklanjaju dres. koja naša vlast, za koga da glasamo? Đilas i Vuk su cigani Boško mi deluje kao neko ko navija za Bele orlove, iz Australije beše Lazović, Zelenović, Dobrica i ekipa izgledaju kao likovi koji nikad nisu šutnuli loptu i gledali fudbal. Ćuta je možda nešto i šutnuo, ali ne loptu onaj iz DSS-a nemam pojma, možda je on naš ostaje sigurica, Dačić i da se reaktivira Toma grobar Edited September 22, 2023 by Ted 1 1
Milošica Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 (edited) Grbović, Miloš Jovanović, onaj mali iz Dveri Spoiler Tadić Ako se ne varam, Boško i Ponoš za Zvezdu. Edited September 22, 2023 by Milošica
MeanM@ Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 To je to. Medj nama ovde sprdnja ko ce koga i u kojoj politickoj garnituri da podrzava, a u ‘narod’ posejano seme da uvek mora neko biti protažiran. Revanšizam i čupanje kablova dodje gratis. Nova normalnost. No važno da mi imamo topić da možemo o tome bez straha od ladjenja.
Godfrey Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 19 minutes ago, Ted said: koja naša vlast, za koga da glasamo? Đilas i Vuk su cigani Boško mi deluje kao neko ko navija za Bele orlove, iz Australije beše Lazović, Zelenović, Dobrica i ekipa izgledaju kao likovi koji nikad nisu šutnuli loptu i gledali fudbal. Ćuta je možda nešto i šutnuo, ali ne loptu onaj iz DSS-a nemam pojma, možda je on naš ostaje sigurica, Dačić i da se reaktivira Toma grobar Samo Božo Koprivica 1
Recommended Posts