Milosh76 Posted August 21, 2023 Posted August 21, 2023 Drzavni sponzori, oprastanje dugova, revizija poreskih obaveza, MozzartBet kao sponzor Lige i vecine klubova, kladionice kao sponzori svih drugih klubova, placanje licence vecitima, gradjenje stadiona, pranje para... Terzic, Vucelic, Vazura, Toncev, Zbiljic, Terzic i Mrkela Junior, razni Dunjici, instant klubovi... Sve znamo, sve smo pisali po sto puta, cilj teme je da se o tome pise ovde, a ne na temama o klubovima. Da pricamo o tome kulturno, bez provokacija, trolovanja, vredjanja, podmetanja, etiketiranja i sl.
Ted Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 eh, vrtlog politike + navijačke strasti + bez provokacija i vređanja. deluje kao sendvič bez hleba, nemoguć koncept ajd da vidimo 2
Milosh76 Posted August 23, 2023 Author Posted August 23, 2023 1 minute ago, Ted said: ajd da vidimo mogao bi da se prijavis za moda na fudbalu...pa da vidis kako je moguce
Ted Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 (edited) 21 minutes ago, Milosh76 said: mogao bi da se prijavis za moda na fudbalu...pa da vidis kako je moguce ne mogu ja da budem mod. ja moram biti antisistemski element da bih mogao da živim. bez opasnosti od kazne nestaje uzbuđenje. kažnjavanje i kontrola drugih me ne pali ne mogu da budem ni objektivan. neke ljude ne bih mogao nikada da kaznim. @Midgeta na primer. dama koja navija za Partizan. nema te sile kome bi me nagnala da je kaznim, pre bih se samokaznio. @harper takođe. sa njim se često slažem 120%, a opet me nekad nervira, odnosno ne on nego neki stavovi njegovi. ali sa njim volim da pričam i prepucavam se i nema teorije da ih ga kaznio za bilo šta. da ne nabrajam dalje. da ne pričam da mi je i kum ovde, međ navijačima Zvezde, a kum je svetinja rđav sam kandidat za posao. pristrasan, subjektivan, kvarljiva roba, više volim da izmičem "pravdi" no da je delim Edited August 23, 2023 by Ted
Mindaugas Žukauskas Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 Treba nam topik Vučić u vrtlogu fudbala, košarke i bagmintona (sa provokacijom i vređanjima) 6 2
Leia Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 38 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Treba nam topik Vučić u vrtlogu fudbala, košarke i bagmintona (sa provokacijom i vređanjima)
Ted Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 (edited) Vučić peder u vrtlogu fudbala, košarke, badmintona, kosmičkih letova, baždarenja strujomera, šivenja&kukičenja, autotjuninga, autofagije (sa provokacijom i vređanjima) Edited August 23, 2023 by Ted 1 1
ubibobi Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 Kad je svojevremeno Slavko Šajber (jbmmusvekaoivučiću) oduzeo partizanu titulu i dodelio je zvezdi, sutradan je u sportskom žurnalu osvanuo najjači naslov ikada- Zvezda na partizanovom čelu! A ono fakat je 1
Ted Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 (edited) samo mislim da žurnal tad nije postojao, verovatno u Sportu Edited August 23, 2023 by Ted 5
ubibobi Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 2 minutes ago, Ted said: samo mislim da žurnal tad nije postojao, verovatno u Sportu 85' da sport je u pitanju 1
Hamlet Strašni Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 3 minutes ago, ubibobi said: 85' da sport je u pitanju 86. I nije je dodelio Zvezdi nego je Partizan odbio da igra ponovljeno kolo. 85 je Sarajevo bilo šampion
ubibobi Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 85/86' I da, dodelio je titulu Zvezdi koja je igrala kup šampiona te godine a naknadno nakon sudskog procesa je vraćena partizanu koji je ostao kratak za taj kup šampiona
harper lee Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 Cuveni Sud udruzenog rada ciji predsednik je u to vreme bio clan uprave Partizana. Zajebana institucija. Kao da sad Sud za ljudska prava u Strazburu oduzme Realu titulu Lige Sampiona jer nemaju u timu nijednog pripadnika LBGTQ+ populacije. Koliko znam Vardar jos uvek racuna tu titulu kao svoju. Ali ono sto se u celoj ovoj prici zanemaruje je da Vardar koji je imao prednost od samo sest bodova u odnosu na clanove Velike Cetvorke do kraja sledece sezone niko nije mogao da stigne. Sest bodova. Da danas Zvezda ili Partizan udju sa minusom od 6 bodova u sezonu izbrisali bi taj minus u cetiri-pet kola.
Recommended Posts