Amos Posted May 25 Author Posted May 25 Denver bi ovog Lively-ja trejdovao dok si rekao Monte Moris. Kakav maestralan ubod na draftu. 2
Amos Posted May 25 Author Posted May 25 Gledaj Jokiću, dok skupljaš subotom ujutru konjsku balegu, šta je takmičar i jedini pravi Debeli lige. 2 4
napadaj Posted May 25 Posted May 25 32 minutes ago, Amos said: Gledaj Jokiću, dok skupljaš subotom ujutru konjsku balegu, šta je takmičar i jedini pravi Debeli lige. Pa šta je Jokić kriv za to što je sad kod kuće?
Amos Posted May 25 Author Posted May 25 Ali kakva opšta redaljka na Rudiju, Drejmond i Šek ulepljeni od sreće. Ko je sve stao u red da ga popiša u poslednje dve nedelje, tačno bih počeo da navijam za njega da nije imao onaj ogavni Covid momenat. 1
Amos Posted May 25 Author Posted May 25 Video sam to i Luka mu je presudio, ali Drejmond od svih ljudi da se nasladjuje svaki drugi dan i flejmuje kao da su u obdaništu budi u meni kontru. 3
booyaka Posted May 25 Posted May 25 1 hour ago, Amos said: Gledaj Jokiću, dok skupljaš subotom ujutru konjsku balegu, šta je takmičar i jedini pravi Debeli lige. Sklonio se Jokara Luki da osvoji titulu ♥️ 1
Recommended Posts