reg Posted May 19 Posted May 19 Samo još nedostaje ovoj seriji da u poslednja tri minuta Niksi skrljaju nekog startera Indijane i upropaste finale.
uini Posted May 19 Posted May 19 Just now, reg said: Samo još nedostaje ovoj seriji da u poslednja tri minuta Niksi skrljaju nekog startera Indijane i upropaste finale. nemaju bas takvu reputaciju, mislim da nema brige na temu :i
Djuro Posted May 19 Posted May 19 Svi pomrli ali Thibs ce da uzme tu povisicu od nekih 10 miliona godisnje. Kakve veze povrede imaju sa njim i njegovom besmislenom eksploatacijom… 2
pbg12345 Posted May 19 Posted May 19 gledao sam samo drugo poluvreme i imao utisak da niksi nisu nijedan napad indijane odbranili utisak je da je indijana mogla do poena kad pozeli jesu imali srece sa protivnickim povredama, ali svaka cast indijani za finale istoka malo ko ih je video tu
reg Posted May 19 Posted May 19 4 minutes ago, uini said: nemaju bas takvu reputaciju, mislim da nema brige na temu :i Nisam mislio namerno, zapravo mi je gore što ih je Karlajl ostavio na plus 17, dovoljno je neko da naskoči nezgodno nakon skoka. Marej se tako povredio protiv Niksa kada ga je Meloun ostavio bespotrebno da igra završnicu.
uini Posted May 19 Posted May 19 3 minutes ago, Djuro said: Svi pomrli ali Thibs ce da uzme tu povisicu od nekih 10 miliona godisnje. Kakve veze povrede imaju sa njim i njegovom besmislenom eksploatacijom… jedina povreda koja moze da ima veze sa kilometrazom je hartov stomak a i to je pitanje randle pao na rame, robinsona sjebao embiid, og anunoby celu karijeru ima bar tri povrede po sezoni, dosao na trade deadlineu, nije ni igrao puno minuta precesto. babo slomio saku, evo i brunson thibs je lud na temu minuta ali ovde povrede nisu dosle zbog toga. 1
pbg12345 Posted May 19 Posted May 19 ko dobije nocas bice solidan favorit protiv dalasa u tom smislu, malo bzvz, denver i minesota su definitivno top 3 ekipe lige ali onom ko nocas ispadne to nece biti bitno, pisace se i pamtiti da su ispali u drugom krugu sto je prilicno mrsavo za sampiona i kontendere otkricu jednu veliku istinu, veceras svasta moze biti nece biti cudo ako minesota ponovi partiju poput druge ili seste i pregazi denver, a jos manje ako sampioni zaplesu kako umeju i ne ostave dilemu oko pobednika nadam se jokicevom agresivnom pristupu od prvog minuta, sto u teoriji treba otvoriti najpre prostor mareju, a potom i otvorene suteve ostalima ako ubace vecinu tih prvih suteva, uz jokicevu dominaciju u reketu to bi trebalo obeshrabriti minesotu, a kad je tako, videli smo kako se stvari dalje odvijaju 1
pbg12345 Posted May 19 Posted May 19 9 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Ljudi, gde beše da se gledaju NBA tekme online? ja na kompu https://official.nbabite.com/nba/minnesota-timberwolves-at-denver-nuggets-13-live-stream 1
goofs Posted May 19 Posted May 19 32 minutes ago, uini said: sta bi, ja ugasio strim Išao da brani 1na1 kontru i da izbije loptu Haliburtonu, promašio loptu i udario ovoga po kolenu i to u trenutku kad se ovaj podizao ka košu. Baš nesrećan splet okolnosti. Valjda nije preveliko sranje pa da ne bude spreman za sledeću sezonu, no mislim da Olimpijadu 100% propušta (bio je najavljivan kao prva zamena za Kavaja). 2
Zli Gli Posted May 19 Posted May 19 Ajmo Vukovi, treba mi dvojka da izbijem na drugo mesto u onoj pogadjalici
Mil@n Posted May 19 Posted May 19 19 minutes ago, Zli Gli said: Ajmo Vukovi, treba mi dvojka da izbijem na drugo mesto u onoj pogadjalici Padaš 1
Where is Jessica Hyde Posted May 19 Posted May 19 On 17. 5. 2024. at 14:24, spaceploitator said: jbt kakav recency bias. jedna tekma i odma naopacke okrenut narativ plejof je u pitanju, sve vreme se igra sah, sada ide prilagodjavanje nagetsa, prvo da vidimo sta ce da smisle kao odgovor na ovo rano udvajanje jokica. marej ce biti sigurno u malo boljem stanju (nego posle 3 tekme u 5 dana), a nagetsi definitivno bolje igraju kad im je noz na grkljanu. glupo i nezrelo ali tako je. s druge strane, kako je igrala minesota kad je trebalo da privede posao kraju? mares je bas pogodio u metu kad je procenio da ce ovo biti serija koju ce obeleziti naleti, momentum. zato je samo jedna tekma bila blizu. nagetsi kad igraju kretenski kao sinoc (pre svih marej, kako ih je upropastio na pocetku jbt, kada je denver imao momentum a ovima se vidljivo skupila muda), sutiraju glupe suteve, dodaju lenje pasove, ne trce nazad, naravno da ce ovi dobiti krila, a kad dobiju krila tesko ih je zaustaviti. isto tako, ako denver igra odgovorno i metodicno ovi se prilicno pripitome i odjednom izgledaju kao limitirana ekipa koju nije pretesko dobiti denver definitivno ima visi peak, ali da li ce mu prici u nedelju? ili sto bi rekao gee: Kad smo već stigli do sedme, neka pobijedi s(p)retniji. Jer, bolji pojma nemamo tko je. Odnosno, znamo da je Denver bolji kad je sve kako treba, ali, jebiga, uglavnom nije kako treba. Minnesota ima manje amplituda, ponekad je to dovoljno. Da odogovorim na ovo, pre nego sto odem da spavam. Nema tu nikakvog recency biasa niti bilo cega slicnog, samo realan pogled na stvari, nakon drugog teskog blowouta u istoj seriji. Sampionskim ekipama se to ne desava u citavom plejofu. Ovaj post mi vise deluje kao tvoj cope nego bilo sta drugo. Stvar je jasna, Minesota je konacno bacila sve na zatvaranje Jokica i tranzicije po svaku cenu, i to logicno donosi rezultate. Osetno su bolji defanzivno, sto individualno sto kao tim. Bolji i na skoku. Istina nemaju ofanzivnog potencijala kao Denver, ali opet dovoljno dobri da ne zaostaju puno + razgoropadjeni Edwards. Kao sto rekoh, odgovor su pronasli, i trebalo bi da budu potpuno van razuma ako ne pristupe utakmici na isti nacin veceras. Dakle udvajanje Jokica po svaku cenu i sto dalje od kosa, makar to znacilo potpuno otvorenu trojku u 2/3 napada Denvera. Razlog zasto uopste nemam poverenja u Denverove sanse je taj, sto se ne secam kad su uspeli da dobiju ozbiljnog protivnika, bez maestralne partije Jokica. O tome na sta Marej i MPJ (pa i KCP suterski) lice, bolje da ne pocinjem. Klupa uglavno igra u ritmu koji starteri nametnu, tako da je tu suludo nadati se necem epohalnom. Na kraju krajeva, oni za to nisu ni predvidjeni. Naravno, ostaje nada da Jokic moze ponovo da izmisli neku magiju i po ko zna koji put nabaci na krkace ovu ekipu i vodi ih do pobede. Sto se njegovog "odgovora" tice i to kako ce pristupiti mecu, u to valjda niko vise ko ga je gledao ovih 4-5 godina nema ni trunku sumnje. Samo je pitanje kako to izvesti. Sta uraditi ako se Mineosta odluci za pomenutu taktiku, sto ce skoro sasvim sigurno biti slucaj? Forsirati i uzimati preteske iznudjene suteve preko dvojice ili contestovane trojke? Ja znam da on moze prakticno sve da uradi na terenu, ali ipak nije Steph ni Dame, da trci kroz uzastopne blokove i pripaljuje za 3 sa 10 metara iz dotrcavanja. Dakle ostaje nada da ce se barem 2 od pomenute trojice pojaviti i odigrati ozbiljne partije veceras. Na osnovu svega vidjenog u ovom plejofu, ja biram da verujem da se to nece desiti, bez obzira sto bih voleo da to bude slucaj. Mislim da Denver mora da otvori dobro mec, inace ce pritisak brzo nestati kod igraca Wolvesa i tu se prednost domaceg terena brise. E da, i odbrana mora biti mozda i najbolja do sada u PO.
pbg12345 Posted May 19 Posted May 19 (edited) jos samo ovo jokic treba pokusati da izazove taunsa da vidimo sto vise losih suteva i odluka od njega naravno, nije tauns igrac za potcenjivanje, u prve dve je potpuno nadigrao jokica, ali ako na neki duel ima smisla da se kladi denver to je taj duel edvards ce svoje isporuciti na ovaj ili onaj nacin, uz manje ili vise muke ali od partije taunsa u velikoj meri zavisi na sta ce ostatak minesote liciti Edited May 19 by б1lme3
Recommended Posts