Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted

neka sutra upadne 35% od ovakvih suteva koje su u game6 promasili i imaju cemu da se nadaju

• +1 1
Posted
On 17. 5. 2024. at 8:10, uini said:

Stoji i razmišlja : Gober+Kat+SloMo+ dva pika druga runde da li je to dovoljno za trostrukog Mvp-a :evil:,jebo ja Malouna i ove kamenjare 

• -1 1
Posted (edited)

Kakva zavrsnica Dal- OKC, zesca ludnica i triler. Prodjose Luka & co. iako su bili u zaostatku citavu utakmicu. Evo iz kakvog napada npr. su dosli do vodjstva

Edited by 1n54jd3r
  • +1 3
Posted

Moralo je ovako da se desi, čim je vrhovni baksuz uzeo u usta Aleksandra Gilgeša™

• Haha 5
Posted

Odem na spavanje ranije na početku drugog, jer sam bio mrtav umoran, a izgledalo je da Dalas za 3 dana neće moći da dobije :isuse: Glavati je bio na ivici druge tehničke maltene od početka. 

Doduše i ovi su se stisli. Shai je promašivao one njegove šuteve, a čak je i nekoliko slobodnih promašio u prvom polivremenu. 

Posted

Tokom OKC - Dalas serije nijednom mi nije delovalo da OKC može da prođe, jednostavno Luka i Dalas su imali seriju pod kontrolom. Ne zato što su bili ne znam kako dobri, već je OKC ličila na ekipu koja se nekako dočepala 4-5 mesta i očekivano ispala. 

Posted

Izgleda da su i Hart i OG spremni za včras, biće belaj.

Skotu Fosteru dodeljeno da sudi Nagice i Vulvse večeras. To je sudija prema kojem je Gober pravio one “easy money” gestikulacije zbog kojih je kažnjen solidne novce.

• +1 2
Posted

anunobi se jedva kreće

Posted

Brunson je heliocentricno tele. Pa jbt, vidis da ti ne ide, dodaj nekome. Ne moras biti heroj svako jebeno vece.

Posted

Ali zato Halibarton video da ke vruc te onda trpa ne vadi.

Posted

Valja legati

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...