1n54jd3r Posted May 18 Posted May 18 neka sutra upadne 35% od ovakvih suteva koje su u game6 promasili i imaju cemu da se nadaju 1
Fakundo Sava Posted May 18 Posted May 18 On 17. 5. 2024. at 8:10, uini said: Stoji i razmišlja : Gober+Kat+SloMo+ dva pika druga runde da li je to dovoljno za trostrukog Mvp-a ,jebo ja Malouna i ove kamenjare 1
1n54jd3r Posted May 19 Posted May 19 (edited) Kakva zavrsnica Dal- OKC, zesca ludnica i triler. Prodjose Luka & co. iako su bili u zaostatku citavu utakmicu. Evo iz kakvog napada npr. su dosli do vodjstva Edited May 19 by 1n54jd3r 3
*edited by mod Posted May 19 Posted May 19 Moralo je ovako da se desi, čim je vrhovni baksuz uzeo u usta Aleksandra Gilgeša™ 5
booyaka Posted May 19 Posted May 19 https://www.instagram.com/reel/C6gnhUmgsrw/?igsh=MTQ4cGwxdDZuZm4zYQ== 1 1
bios Posted May 19 Posted May 19 Odem na spavanje ranije na početku drugog, jer sam bio mrtav umoran, a izgledalo je da Dalas za 3 dana neće moći da dobije Glavati je bio na ivici druge tehničke maltene od početka. Doduše i ovi su se stisli. Shai je promašivao one njegove šuteve, a čak je i nekoliko slobodnih promašio u prvom polivremenu.
Fakundo Sava Posted May 19 Posted May 19 4 hours ago, booyaka said: https://www.instagram.com/reel/C6gnhUmgsrw/?igsh=MTQ4cGwxdDZuZm4zYQ== Hoćeš da kažeš kako Timberwolvsi imaju kavez sa vukovima gore u golubarniku😄
Bane_V Posted May 19 Posted May 19 Tokom OKC - Dalas serije nijednom mi nije delovalo da OKC može da prođe, jednostavno Luka i Dalas su imali seriju pod kontrolom. Ne zato što su bili ne znam kako dobri, već je OKC ličila na ekipu koja se nekako dočepala 4-5 mesta i očekivano ispala.
goofs Posted May 19 Posted May 19 Izgleda da su i Hart i OG spremni za včras, biće belaj. Skotu Fosteru dodeljeno da sudi Nagice i Vulvse večeras. To je sudija prema kojem je Gober pravio one “easy money” gestikulacije zbog kojih je kažnjen solidne novce. 2
1n54jd3r Posted May 19 Posted May 19 Brunson je heliocentricno tele. Pa jbt, vidis da ti ne ide, dodaj nekome. Ne moras biti heroj svako jebeno vece.
Recommended Posts