elementary Posted May 12 Posted May 12 (edited) Kakvo razvaljivanje Indijane . Niksi bas ništa ne mogu pogoditi . Edited May 12 by elementary
Venom Posted May 12 Posted May 12 Koji debakl. Knicksi jednom prodali timeout za dva poena, pa ajde da nastave. 15 poena kasnije, ipak time out. Thibs mora nešto da menja. Thibs gleda klupu: nemam koga jbg 2
uini Posted May 12 Posted May 12 15 minutes ago, booyaka said: Top znači u Spurse ili Pistonse. Lepše bi bilo sa Vembijem da igra. nece valjda u pistonse, tamo je guzva na PG 4 minutes ago, booyaka said: Uini, spavaš li mirno? dremnuo sam popodne, taman da se izdeprimiram pred ponedeljak 4 minutes ago, warp said: Ubi nas jebeni McConnel od svih igrača na svetu zajeban je mcconell pleja
warp Posted May 12 Posted May 12 1 minute ago, uini said: zajeban je mcconell pleja Deladedovatm v 2.0
uini Posted May 12 Posted May 12 Just now, warp said: Deladedovatm v 2.0 ne znam, meni je on mnogo bolji ali okej
Venom Posted May 12 Posted May 12 Sve se namešta Denveru da u finalu dobije protiv još jedne loše ekipe - 6 seed Pacersa.
Zli Gli Posted May 12 Posted May 12 Ovi stisli do panja i u odbrani, resili da dobiju preko stoka razlike. Niksi ne pomazu greskama i promasajima, moglo bi lagano 35-40 razlike.
warp Posted May 12 Posted May 12 Ali ovaj još kad baci ovaj kamena s ramena šut i uđe bez koske...tačno da se ubiješ
Recommended Posts