Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Inače u prostor između Lenarda i igrača koji ga menja - Amira Kofija, po kvalitetu staje jedno 98% lige.

• +1 1
5 hours ago, Amos said:

Da napišem ovo i neću se više javljati na topiku. Ako Denver ispadne od Minesote, glavni i odgovorni krivac će biti Tim Koneli i suludi ugovor MPJa koji ih je sprečio da prošlo leto imaju para za pristojnog igrača na poziciji Redži Džeksona (tj. za Brusa Browna).

Nesvesno je lik postavio Death Star killswitch u tim protiv koga će igrati 3 godine kasnije. 

Denver je 1-3 umesto 3-1 u seriji protiv Lakersa bez MPJ-a.

decko ima 25 godina, odigrao je 81 utakmicu u sezoni i jedina koju je propustio je bila zbog patika(zbog ledja nosi specijalno dizajnirane patike sa metalnim uloskom koji ide skroz do kolena). u playoffu sutira 45% za 3, ima 10 skokova po tekmi i LeBron kad ostane na njemu obavezno trazi switch... 

necu ni da spominjem da Nuggetsi ne bi videli titulu da nisu imali istog tog MPJ-a prosle sezone. OK, max ugovor, mnogo je. eto, mogli su da dovedu Duranta, jer Durantula je car koji zasluzuje taj ugovor. sada, sto cacka nos i cese jaja u napadu dok mu ne daju loptu da odigra iso ball, i sto ga jos od vremena Warriorsa nisam video da je postavio blok saigracu, to nema veze. ili sto MPJ govori da mu je najvaznije da je odigrao sve tekme u sezoni i da ga samo interesuju titule Nuggetsa dok Durantula govori da je timska igra super i to je interesantno i cvece prolece, ali kad je najvaznije u playoffu i kad pocne da se igra prava kosarka, onda timu treba neko ko je bucket in iso ball

a mogao je MPJ lepo kao Grant. ode u Detroit ili tako neku rupu, uzme kintu i nabija nebitne statse da bi zaglavio jos jedan dobar ugovor. i da nije dobio max od Nuggetsa sada bi mozda i bio u nekim Hornetsima, imao 25ppg i cekao novi max dok bi Nuggetsi za te pare mogli da dovedu Jordana Poola, Gordona Hayworda ili Beala. ne zna se ko bi im vise trebao. a mogli su da zadrze i Vandoa umesto MPJ-a. eo Lakersi kukaju kako im samo on fali da pociste Nuggetse. nema veze sto je prosle sezone benchovan jer ne moze da pogodi nista sto je 2M udaljeno od kosa...

• +1 6
7 minutes ago, Amos said:

I posle zašto ovaj forum nije više ni za kurac. 

jasno si napisao da smatras da je mpjr neophodno parce rostera;

e sad, pitanje je da li bi u nekom idealnom scenariju, u kojem recimo mpjru smanje ugovor za 7-8milki godisnje, to bilo dovoljno da se zadrzi bruce brown (ne bavim se salary cap dinamikom, pojma nemam)

takodje, nije iskljuceno ni to da bi vazan igrac (mpjr), koji smatra da nije placen koliko zasluzuje, imao drugaciji odnos prema ekipi, tj mozda bi bio nezadovoljan i cekao povoljnu priliku za trejd, sto onda dovede do toga da nista nisi uradio.

ovako su svi zadovoljni, mpjr dobio svoje, bruce takodje a nuggetsi imaju dva shljakera na minimalcu da razvijaju.

njihov cjar je u tome sto gordon bolje isporucuje od plate i pre ili kasnije ce nekoga drugog morati da se odreknu, ukoliko u toj buducnosti bude rezon da ga zadrze.

dobro to nuggetsi voze; isto su ih grdili sto nisu zadrzali jerami granta a da jesu, ne bi verovatno / sigurno doveli gordona.

ne mozes imati sve & svakoga ( :

22 minutes ago, Amos said:

I posle zašto ovaj forum nije više ni za kurac. 

lol, zato što neko ima drugačije mišljenje (a i činjenice koje govore drugačije od onoga što si ti pisao)? 

Bukvalno ih MPJ uz Jokića vozi celu seriju, koliko god bizarno zvučalo ili nepopularno ovde s obzirom na njegov istorijat ili izdanje iz prošlogodišnjeg finala, ali ovo za sada što pruža je value for the money, nije baš da se za te pare moglo naći 2 dobra parčeta za tim (od kojih jedan starter). Ko nije pogledao sve 4 tekme možda može da tvrdi drugačije. 

Edited by ducca
  • +1 5
5 minutes ago, garmonbozia said:

lol, zato što neko ima drugačije mišljenje (a i činjenice koje govore drugačije od onoga što si ti pisao)? 

Ne, zato što niko ni ne čita šta drugi pišu. Ovaj je israo sve što ima iz sebe da mi dokaže kako je MPJ dobar igrač, što ja nisam ni pobijao. Imaš verovatno deset mojih postova na NBA topicima gde svršavam na njegov šut ili ga hvalim kako je postao timski igrač. Ali jebo to, ovde se dolazi da se izbaci frust za rusofila iz offline života ili ženu što ti sere ili ortaka koji ne voli MPja ili Zlija koji troluje ili Heleta koji spamuje. Busija bato i udri. Činjenica i mišljenja tu ima jedna kap u litrima žuči i frusta. 

A sad se teraj u tri pičke materine. 

5 minutes ago, Amos said:

Ne, zato što niko ni ne čita šta drugi pišu. Ovaj je israo sve što ima iz sebe da mi dokaže kako je MPJ dobar igrač, što ja nisam ni pobijao. Imaš verovatno deset mojih postova na NBA topicima gde svršavam na njegov šut ili ga hvalim kako je postao timski igrač. Ali jebo to, ovde se dolazi da se izbaci frust za rusofila iz offline života ili ženu što ti sere ili ortaka koji ne voli MPja ili Zlija koji troluje ili Heleta koji spamuje. Busija bato i udri. Činjenica i mišljenja tu ima jedna kap u litrima žuči i frusta. 

A sad se teraj u tri pičke materine. 

Neću da te reportujem zbog poslednje stvari jer vidim da si poprilično isfrustriran, te ne uzimam za zlo.

omiljeni je napisao činjenice koje idu u prilog tome da Denver ne bi osvojio ni tu jedinu titulu da nije bilo celog tima, a tu je MPJ imao ogromnu ulogu. Samim tim - max ugovor se isplatio. 

Za frustraciju si u pravu, samo si sad odradio isto i izbacio frustraciju na meni. :)

@moderatori nemojte da ga banujete za uvredu na kraju, stvarno nema veze 

• +1 2
  • -1 1

Koji omiljeni? :blink:

Ja kontam šta je Mos hteo reći, zameniš MPJa sa nekim Badi Hildom i na tih 10-15 ušteđenih meleona pojačaš drugu postavu. To je sad ŠBBKBB priča, ali nije kao da nema zdravog rezona.

S druge strane, da se ne zajebavamo, MPJ ne bi dobio max nigde van Denvera, čovek je ugovor potpisao kao još uvek nedokazan igrač za taj nivo, sa ozbiljnom istorijom povreda. A poređenje sa Durantom tek nema smisla, KD bi procvetao u Denveru i teško da bi iko mogao da im oduzme titulu bar jedno 3-4 sezone.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...