reg Posted April 23 Posted April 23 (edited) Koliko je neozbiljan Denver, a Meloun eksperimentiše sa petorkama umesto da nagaze sada kada je Lebron izašao. Nije mi jasno zašto ne vrati Gordona i nek ide svaka unutra na Jokića. Lejkersima nema ko da skoči osim AD-a, a on će uglavnom biti na Jokiću. Edited April 23 by reg
reg Posted April 23 Posted April 23 Denver ima 7 izgubljenih lopti na poluvremenu, u prvoj su imali 4 ukupno. Marej igra užasno, ceo tim osim Jokića i MPJ-a šutira trojke 0/15.
Zli Gli Posted April 23 Posted April 23 1 hour ago, banecare1 said: ne mogu da slusam komentatore na Areni koliko navijaju za DEN +1 1 3
Engineer Posted April 23 Posted April 23 Au al ih razbiše. Izgleda da jeste trebalo da zgaze NO i izaberu Denver 1 1
napadaj Posted April 23 Posted April 23 Morao sam da prebacim na Arenu, jebeni Džekson nije najgori Redži na svetu, jer Miler ima verbalnu dijareju.
reg Posted April 23 Posted April 23 3 minutes ago, napadaj said: Morao sam da prebacim na Arenu, jebeni Džekson nije najgori Redži na svetu, jer Miler ima verbalnu dijareju. "He's at peace with his game"
Micko8 Posted April 23 Posted April 23 (edited) Ocekivano gazenje, trebali su da izgube i prvu utakmicu. Preslikano su otvorili ovu utakmicu kao i prvu i mislili su da mogu da dodaju gas sa MVP-ijem koji je uzeo sest suteva na utakmici. Edited April 23 by Micko8 1 1
banecare1 Posted April 23 Posted April 23 1 minute ago, Micko8 said: Ocekivano gazenje, trebali su da izgube i prvu utakmicu. aha, nobody beats lakers 10 times in a row 1 1
Have_Fun Posted April 23 Posted April 23 5-6 puta lopta ulazi i izlazi za 3 Ali mogli bi ove kontre i polukontre kad imaju viška da probaju da završe dvojkama Ima još vremena Treba strpljivo da odigraju 1
Recommended Posts