Jump to content

NBA 23/24

Featured Replies

Dokle više jebani Redži Džekson

• Replies 9.5k
  • Views 519.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• *edited by mod
    *edited by mod

• Devedesetih je Jordan plazio jezik, došla je nova era     NBA bolja nego ikad    

• Nuggetsi s povređenim drugim igračem gube 0-2: esam reko da ih je samo usralo prošle godine, o sudbino kleta   Wolvesi bez petog najboljeg igrača gube petu utakmicu: opet sere Nuggetse da pr

Posted Images

Koliko je neozbiljan Denver, a Meloun eksperimentiše sa petorkama umesto da nagaze sada kada je Lebron izašao.

Nije mi jasno zašto ne vrati Gordona i nek ide svaka unutra na Jokića. Lejkersima nema ko da skoči osim AD-a, a on će uglavnom biti na Jokiću.

Edited by reg

Reg bolje da gleda farbu kako se suši.

Marej najgori

Denver ima 7 izgubljenih lopti na poluvremenu, u prvoj su imali 4 ukupno. Marej igra užasno, ceo tim osim Jokića i MPJ-a šutira trojke 0/15.

1 hour ago, banecare1 said:

ne mogu da slusam komentatore na Areni koliko navijaju za DEN :puke:

+1 

Au al ih razbiše. Izgleda da jeste trebalo da zgaze NO i izaberu Denver ;)

Morao sam da prebacim na Arenu, jebeni Džekson nije najgori Redži na svetu, jer Miler ima verbalnu dijareju.

3 minutes ago, napadaj said:

Morao sam da prebacim na Arenu, jebeni Džekson nije najgori Redži na svetu, jer Miler ima verbalnu dijareju.

"He's at peace with his game"

Ocekivano gazenje, trebali su da izgube i prvu utakmicu. Preslikano su otvorili ovu utakmicu kao i prvu i mislili su da mogu da dodaju gas sa MVP-ijem koji je uzeo sest suteva na utakmici.

Edited by Micko8

AD 13/14 za 2,  uglavnom preko jokica

D'Angelo 6/8 za 3

1 minute ago, Micko8 said:

Ocekivano gazenje, trebali su da izgube i prvu utakmicu.

aha, nobody beats lakers 10 times in a row 

Trebalo bi mareja vezati za radijator u svlacionici.

5-6 puta lopta ulazi i izlazi za 3

Ali mogli bi ove kontre i polukontre kad imaju viška da probaju da završe dvojkama

Ima još vremena

Treba strpljivo da odigraju

sada ce marej da resi u 4/4 :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout