Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted

polako, odigrao je lik svih 12mins, umorice se pre ili kasnije, samo da se drzimo na par razlike, ovo je puno

• +1 3
Posted
13 minutes ago, booyaka said:

Upalio se Babo.

Kako je lako bilo pročitati mu sa usana šta je rekao posle propuštenog koša uz faul.:lolol:

Posted (edited)

Navijam za NYK, iako istorijski nisam njihov fan. Hart je car lik, hustler, rudar. 

I top ga sprdaju na podcastu.

Edited by 1n54jd3r
  • Haha 1
Posted (edited)

deuce zabada

Edited by uini
Posted
2 minutes ago, 1n54jd3r said:

Navijam za NYK, iako istorijski nisam njihov fan. Hart je car lik, hustler, rudar. 

I ja, zbog kamerunskog-znate-već-čega

Posted

Ja cu poceti zbog uinija.

Uini baci neke razloge da nas prodobijes 😁

Posted

I povredi se covek po ko zna koji put ove sezone. Koji kurac uopste skace na kucanje kad zna da mu je koleno stakleno.

• +1 1
Posted

Šta uradi sad Embiid, što sebi, što Niksima.

Posted
1 minute ago, 1n54jd3r said:

I povredi se covek po ko zna koji put ove sezone. Koji kurac uopste skace na kucanje kad zna da mu je koleno stakleno.

Kako da igra a da ne skače? Povredio bi se ovako ili onako.

• Vojvodo,serdare 1
Posted
1 minute ago, booyaka said:

Kako Jokic 😠

Posted

Jokić ima osećaj za prostor, što ovaj zonbi može samo da sanja.

Posted

Taman mislim hoće li jednom imati plejof da vidimo šta može i eto ti ga. Mada iskreno nije delovalo kao nešto strašno, možda se i vrati na parket uskoro. Ali Embid je to. Koliko smo podjebavali Entonija Dejvisa, a u odnosu na Džoela, njemu je srednje ime Zdravko... 

• Haha 1
Posted
3 minutes ago, booyaka said:

Ne mora da glumi MekKlanga u plejof utakmici. Posle ovakvog kucanja ne može da padne kao što ume, izgledalo je kao da mu je sva težina otišla na koleno pri doskoku posle kucanja.

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Sada kada su prikazali usporeno, definitivno mu je cela težina nakon kucanja bila na (poveđenom) levom kolenu. S druge strane kada je izlazio nije izgledalo kao da je u velikim bolovima (znam da to ne znači mnogo, ali nadam se da neće još jedna serija da ode dođavola).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...