Jump to content

NBA 23/24

Featured Replies

@uiniaj baci link za bracketology ili gde već pogađate

• Replies 9.5k
  • Views 519.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• *edited by mod
    *edited by mod

• Devedesetih je Jordan plazio jezik, došla je nova era     NBA bolja nego ikad    

• Nuggetsi s povređenim drugim igračem gube 0-2: esam reko da ih je samo usralo prošle godine, o sudbino kleta   Wolvesi bez petog najboljeg igrača gube petu utakmicu: opet sere Nuggetse da pr

Posted Images

Gledam, trljam oci u neverici svaki put kad je jak kontakt

Donovan ih sam rastura sada. Nekako mi tekma nema PO vajb.

Levert slama. Baš loš Medžik, naročito u napadu.

15 minutes ago, uini said:

Stavi ga u signature, leba ti, svaki put skrolam temu po 10 strana da ga izbunarim

postoje bukmarci

Info, koga zanima - 10 EUR je mesec dana pass preko NBA app, prvih 7 dana je free-trial tako da koga zanima da “isproba” sad je idealna prilika :rolleyes:

Nije mesec dana, do kraja sezone je 10€ ako sam dobro video. 

^ da do kraja sezone je ovo. 

Edited by garmonbozia

Leći će Klej sledeće sezone Orlandu samo tako.

Ok, gotovo je ovo. Istok je smesno slab u poredjenju sa zapadom. Sledeca su Sunsi protiv Vulvsa i to bi trebalo da bude sjajna uvertira za ono sto cekamo :)

Milina je gledati što sudije dopuštaju kontakt.

Nekada i previse kontakta. Idu iz krajnosti u krajnost. Dosta puta se ocigledne sekirice ne sviraju. 

Elem, ova tekma je vec druga prica. Oseca se PO atmosfera i napetost u vazduhu. Ulozi su visoki, oba tima su konstruisana kao kontenderi u win now mode-u. KD moze i mora da eksploatise KAT-a kada je potonji na njemu. Edvards voli da igra 1vs1, ali jos nije naucio da se snalazi kada ga udvajaju.

Sudije veceras ili ne sviraju nista ili sviraju kontakt noktom. A brat Durantula pogodio prva tri suta s jedne pozicije i od tad siluje s tog istog mesta ali vola nije ubo, stalo ga medjutim uporan je. Jaka Minesota kad je kompletna ekipa tu, bas jaka.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout