Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted

pa mislim, uzasno je rezirano ovo;

na stranu neki drugi problemi za koje nije jokara kriv, proper rezija bi podigla ugodjaj duplo

Posted

Bogi je ove sezone ubacio 240 trojki, Peja je u svojoj najboljoj trojkaškoj sezoni ubacio takođe 240. Kolko bi taj čovek kidao današnju košarku, leptejbo

• +1 3
  • Hvala 1
Posted
2 hours ago, Marco Cake said:

Osvaja GSW..stavite pare na to. 😁

Bukvalno moze biti bilo sta na zapadu...

Fila vs GSW finale.

Ne staj nam na muku, već smo kuće pogubili ovde :sad:

• +1 2
  • Haha 1
Posted
7 hours ago, uini said:

za bookera i duranta sam recimo siguran da će odigrati više utakmica odlično nego prosečno i loše. 

Da ne kopam sad statistike iz serije protiv Denvera prosle sezone ali pratio sam redovno i mislim da je tu realno samo Buker isporucivao a Durant je skoro svaki mec otvarao sutem 0/8 ili 1/10 i onda su se cupali iz kanala u koji ih je on zabadao. Sto je najjace, dosta su bili neki midrange sutevi posle driblinga koje je celu karijeru ubacivao u visokom procentu jer je visok i krakat ali valjda stigle godine, uglavnom ocajan je bio u celoj seriji i to nema nikakve veze sa odbranom Denvera nego se on prosto raspadao. Ne vidim po cemu treba da bude bolji godinu dana kasnije, jedino da odigra pristojno a ostali pokidaju. Teska prica.

Posted

Ubila ih povreda cp3a, al ni sad nemaju plejmejkera.

Baš loša organizacija napada. Ok, oslanjaju se na izolaciju, al i to treba da se pripremi.

Posted

@Zli Gli, daklem serija protiv denvera ti je uzorak za duranta, zato sto je mator? ala ces ti da se iznenadis.

Posted

Pa to je poslednja odigrana ozbiljna serija, ocekuje se ozbiljnija igra i protiv Minesote a ove fine brojke u regularnoj sezoni ne znace bas nista. Kazem, lik je u toj seriji bukvalno kanalio celu ekipu od starta i onda kao na kraju imao sut tipa 9/24 i uz neka bacanja izvlacio 25 ili koliko vec poena a zapravo bio najgori na terenu i zbog njega su ispali najvise. I naravno zbog povrede Pola, to se podrazumeva.

Posted

evo ja ti garantujem da ce standardno da porobi ovu seriju

Posted

Imaju Beal-a sada, pa moze da nastavi da bude chokerska pica na veceini utakmica u plej of-u.

• Tužno 1
Posted

Da pribeležimo i da je Mark Digelnaut (Diginaut? Digimon?), elem trener OKCa dobio nagradu za kauča godine. Zasluženo.

• +1 1
Posted

Kočiju, ne kauča :)

• Haha 1
  • Hvala 1
Posted

taj trener oklahome je bio super i dok su tankovali, baš imam velika očekivanja od njega

Posted

mrzim bradu ali se zaboravlja da je ovim izmenio citavu ligu

• +1 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...