Fins fleet Posted April 15 Posted April 15 35 minutes ago, uini said: ma da, ovo je za thundere svakako test drive sezona. imaju shitload pikova koje treba uvaljati, sigurno ce u sledecu sezonu uci sa namerom da se dodatno pojacaju, stagod da urade ova je sticanje kilometraze 38 minutes ago, goofs said: OKC je naprasno eksplodirao ove godine, od ekipe van plejofa su došli do prvog mesta bez nekih značajnih poteza na tržištu. To je za NBA “neprirodna” progresija, i ljudi su s pravom skeptični. Ekipe u plejofu obično ubace u višu brzinu i rade se brze adaptacije na protivnika, za sada je upitno da li OKC to može pošto nemaju PO iskustva. Nisu bez šansi, naravno, pošto ove plejin ekipe škripe na sve strane, ali ne bi bilo iznenadjenje da OKC krene da štuca od prvog duela. Sve je to jasno i bilo bi mi razumljivo da pricamo "Skepticni smo, pa dajemo OKC samo 60-70% sansi", ali bre ovo je druga krajnost. Razlika izmedju OKC i ko god im dodje je 10+ pobeda, a prica se kao da je to nista. Valjda ima razloga sto jedni dobijaju, a drugi gube. I svi pricaju "OKC je dobar matchup" i uglavnom za Lakerse jer eto Chat nema misice. Prvo, OKC ima 15 igraca koje lagano moze da ubaci u igru u zavisnosti od matchup-a, ubedljivo najdublja ekipa lige. Drugo, nisu ovo Lakersi iz 2002 sa Shaq-om. AD izgleda nabildovanije od Chat-a, ali zadnji put je napunio nekoga igrom u postu nikad. Covek dobije loptu na 4 metra od kosa protiv slabije protivnika, pa sutne fade-away. LBJ je druga zverka, ali jebiga godine. Znam da ovo pricamo svake godine, ali ovaj put zaista ne ocekujem da nosi tim u vise od 1-2 utakmice u seriji, cak ni u razudjenoj seriji prve runde. Od svih, najvise bih sansi dao GSW-u protiv njih. Naravno ako ih obidju povrede, Wiggins povrati formu iz 2021, Clay iz 2018 i Green ne bude izbacen sa vise od 1 utakmice. 2
kralj Posted April 15 Posted April 15 Slažem se sa svim sem sa GSW zajebancijom. Oni ne izlaze iz plejina.
uini Posted April 15 Posted April 15 @Fins fleet, @"dajemo samo 60-70% sansi okcu", bi izgovorio neko ko smatra da su oni vec ove sezone ozbiljni contenderi. mozda je bas tako, ja sam vec 3 meseca u fazonu da minny i okc ispadaju u prvoj rundi. ke vidime.
Fins fleet Posted April 15 Posted April 15 Just now, kralj said: Slažem se sa svim sem sa GSW zajebancijom. Oni ne izlaze iz plejina. Pa, ako nista Step i Draymond opet imaju supporting cast sa Cummingom i Podziemskim. Ne bih se ja zajebavao sa njima. Sumnjam da ce igrati juna, ali mogu iznenaditi. A je l jos nekog Ant zivcira sa prozivanjem sudija posle svake utakmice? Plus se buni kako su ga udvajali. Jebiga buraz, ako hoces ozbiljno onda nadji nacin da resavas te stvari.
Fins fleet Posted April 15 Posted April 15 Just now, uini said: @Fins fleet, @"dajemo samo 60-70% sansi okcu", bi izgovorio neko ko smatra da su oni vec ove sezone ozbiljni contenderi. mozda je bas tako, ja sam vec 3 meseca u fazonu da minny i okc ispadaju u prvoj rundi. ke vidime. Postoji nesto izmedju "contenderi su" i " verovatno gube od outsider-a".
uini Posted April 15 Posted April 15 2 minutes ago, Fins fleet said: Postoji nesto izmedju "contenderi su" i " verovatno gube od outsider-a". pa sad, to što su lakersi, dubsi i kingsi u plejinu, ne znači da su klasični autsajderi, makar za mene. isto bi važilo ili još više da su sunsi završili uplejinu jesu to matori igrači u ekipama koje imaju puno problema ali SGA, j-dub (i četka) tek treba da pokažu da su bolji od matoraca kada se računa. ne isključujem mogućnost da će tako i biti, samo za mene oni nisu favoriti, kao što nisu (imho) ni t'wolvesi protiv sunsa
Sandens Posted April 15 Posted April 15 3 hours ago, Venom said: Možda, ali idu na Phoenix koji je imao dosta brutalan raspored na kraju i dobili su gomilu utakmica. Što mi nekako govori da su u dobroj formi. Možda su se sad izduvali ko će ga znati. od sunsa ove sezone nikad ne znaš kako će odigrati ali stoji da su digli formu u poslednje vreme. plus im minnesota dosta više leži od atletski potentnije oklahome recimo, imaju 3-0 protiv njih u regularnoj sezoni.
Fins fleet Posted April 15 Posted April 15 Slazem se za Sunse, dosta su digli formu i deluju bas nabrijano.
Zli Gli Posted April 15 Posted April 15 Pregazice Vulvsi Sanse kao plitak potok, do 4-2 max jer su ovi bas nestabilni. Lejkersi i GS su busan kurton ali plasim se da ce liga pogurati, malo im je bedak da iz plejina izadju nepopularni Pelikansi i Kingsi i da nema ni Lebrona ni Karija u zavrsnici sezone. Daj Boze da gresim.
Ayatollah Posted April 15 Posted April 15 Quote BOBAN MARJANOVIĆ namjerno je promašio slobodno bacanje u Los Angelesu, gdje su njegovi Houston Rocketsi gostovali kod Clippersa. Srpski centar Houstona postigao je 13 koševa (uz osam skokova) za 12 odigranih minuta u pobjedi 116:105 svoje momčadi, a mogao je i više da nije odlučio razveseliti domaću publiku. Marjanović je iskoristio šansu da na kraju utakmice počasti domaću publiku sendvičima. Pravilo Clippersa u dogovoru sa sponzorom je da ako igrač suparničke momčadi promaši dva vezana slobodna bacanja u posljednjoj četvrtini, cijela dvorana dobiva besplatne sendviče Chick-fil-A. 1 2 3 1
Hele Posted April 15 Posted April 15 Ne treba zaboraviti da je i on govno radikalsko. Mada, posto su radikali skup glupih, pokvarenih i miksa jednog i drugog, za Bobana bih rekao da je samo ovo prvo. Za razliku od...
uini Posted April 15 Posted April 15 29 minutes ago, Zli Gli said: Pregazice Vulvsi Sanse kao plitak potok, do 4-2 max jer su ovi bas nestabilni. hrabar tejk. ne znam na osnovu cega racunas da su t'wolvesi stabilni, nadam se ne na osnovu regularea
goofs Posted April 15 Posted April 15 25 minutes ago, Hele said: Ne treba zaboraviti da je i on govno radikalsko. Čovek je podelio masi besplatne sendviče, hm, gde li sam to već viđao 1 1 7
Hele Posted April 15 Posted April 15 Ne radi ono sto mu je posao vec se bavi deljenjem sendvica i masa mu zbog toga odusevljeno tapse 🤔 1
Recommended Posts