Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted (edited)

Napeto u MSG-u. Neverovatno je kako Tibodo još uvek ima posao, Niksi deluju odvratno, ovo mu je 4 sezona, na svaki napad gde se lopta kreće i dobijaju otvoren šut idu tri indijanska napada sa nerezonskim šutem nakon 1 na 1 igre.

I Netsi izgubili, kao i Niksi imali prednost, ali je Mičel odigrao odličnu odbranu na Bridžesu i na kraju zab'o trojku za pobedu. Strus i Porzingis pokidali u debijima za nove timove. Porzingis dao trojku za preokret Bostona, Strus pogodio oba bacanja za Klivlend na minut pre kraja. Strus 27/12/2 za 39 minuta, Porzingis 30/8 za 38 minuta.

Edited by boldrock
Posted

luka car resio san antonio. mnogo su mi simpaticna ekipa. mali lively odlicno igra

• +1 3
Posted (edited)

ili sto Luka rece za ESPN "he played fucking amazing" :thumbup:

Edited by banecare1
Posted
1 hour ago, banecare1 said:

luka car resio san antonio. mnogo su mi simpaticna ekipa. mali lively odlicno igra

Dalas? Meni najantipatičnija ekipa u celoj ligi. 

Čitam svakakve optimistične prognoze glede Vasilija celo leto. Ja mu nikako nisam video više od 10-12 minuta, ali baš da ne ulazi... 

• +1 1
Posted (edited)
43 minutes ago, kralj said:

Čitam svakakve optimistične prognoze glede Vasilija celo leto. Ja mu nikako nisam video više od 10-12 minuta, ali baš da ne ulazi... 

Šta ga boli uvo, uzeo 20 miliona da odmara i sprema se lagano za Olimpijadu dogodine. Nek im tamo pokaže™ :fantom:

Edited by Amos
Posted

Poslednje nesto vredno sto ja pamtim sa all stara je michael jordan, godina 2003. tad je bilo intenziteta itekako... bryant vs old michael. igrali se i produzeci. odatle krece raspad 

Posted
2 hours ago, kralj said:

dalas

Posted

Presmešno. Trčali bi mi kamikaze dok im ceo sadržaj želuca na nos ne izađe :fantom: 

• Haha 3
Posted
3 hours ago, kralj said:

isto. dva carinika koji uzimaju po 30 šuteva i gomila šljakera.

ja ne znam da li je neki igrač u istoriji ove igre imao po tekmi loptu toliko u rukama kao dončić.

• +1 2
Posted

s druge strane biće zanimljivo pratiti san antonio. osim wembyja nemaju baš neki premium kvalitet ali su sochan, vassell i keldon johnson korektni igrači, videćemo koliko mogu da napreduju.

Posted

Kako ne. Sohan igra pleja, zabava zagarantovana. 

Posted
10 hours ago, Mil@n said:

Ovo drugo i nije baš najbolja ideja, zamisli da si najbolja ekipa u konferenciji, i onda poduvaš domaći teren zbog all stara.. Onda bi se postavilo pitanje, čemu zalaganje ekipa tokom cele sezone, a ne tokom all stara...

Nije dobra ideja za regularnu sezonu, ali je odlična za opravku AllStara ;) nek smisle nešto produktivno, neka daju random pik konferenciji koja pobedi ili recimo 3% povećanja na salary-cap. Lupam, ali ovo trenutno je negledljivo i ne očekujem da bude išta bolje u februaru.

Posted
8 minutes ago, goofs said:

Nije dobra ideja za regularnu sezonu, ali je odlična za opravku AllStara ;) nek smisle nešto produktivno, neka daju random pik konferenciji koja pobedi ili recimo 3% povećanja na salary-cap. Lupam, ali ovo trenutno je negledljivo i ne očekujem da bude išta bolje u februaru.

Jedino rešenje je da all-star pobede udju u računicu oko novog ugovora, umesto samo bivanja all-starom ili first team NBA. Da vidiš kako bi se zapelo opalac. I samo novčana nagrada ne bi vredela što će pokazati in season tournament. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...