Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 23/24

Featured Replies

Vembi je prvi igrač u istoriji koji sebi može da priušti da skače na svaku fintu šuta. Samo još da nauči da skače vertikalno.

Revijalna utakmica, Marej spava.

• Replies 9.5k
  • Views 551.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• *edited by mod
    *edited by mod

• Devedesetih je Jordan plazio jezik, došla je nova era     NBA bolja nego ikad    

• Nuggetsi s povređenim drugim igračem gube 0-2: esam reko da ih je samo usralo prošle godine, o sudbino kleta   Wolvesi bez petog najboljeg igrača gube petu utakmicu: opet sere Nuggetse da pr

Posted Images

10 minutes ago, kralj said:

Vembi je prvi igrač u istoriji koji sebi može da priušti da skače na svaku fintu šuta. Samo još da nauči da skače vertikalno.

Revijalna utakmica, Marej spava.

Ali se umara puno i onda mora da napuni baterije svakih 5-6 minuta. Mora da nauci da ne skace bas na sve.

Treba malone da ubaci klince da sprze utakmicu do kraja.

Gledam utakmicu sa denverovim komentatorima i ima neka kobila iznad njih koja ne prestaje da skici celu jebenu utakmicu i bukvalno kao da skici u mikrofon. Znaci da sam na mestu ovih komentatora utikao bih je mikrofonom.

Trznuo Marej, možda i presedi Debeli.

Bizarna rotacija Melouna. Odmara Jokica, Gordona, KCPa i MPJa, ali zato arči Mareja do bloka.

27 minutes ago, precog said:

Gledam utakmicu sa denverovim komentatorima i ima neka kobila iznad njih koja ne prestaje da skici celu jebenu utakmicu i bukvalno kao da skici u mikrofon. Znaci da sam na mestu ovih komentatora utikao bih je mikrofonom.

Dobro je odradio to ovaj treci komentator.

Čelindž :ph34r:

Ne, ozbiljno, što mu je igrao stakleni Marej celu četvrtu? Jedino što mi pada na pamet je da juri all nba i supermax, ali kapiram da je razlog malo manje bizaran, jer ne bi ušao ni u 5. petorku.

vasa drops durant tako sto ga je odgurnuo blago rukom a ovaj probao da proda flop 

..ali delje vasa, svaka cast

taman da se opet naqrchi za repka turnir pa da ga random spisou oduci od basketa :/

9 hours ago, reg said:

I meni su isto Cavsi veliko razočaranje prošlogodišnjeg plejofa, potpuno mlake igre, glavnih igrača nigde.

Ušao duh pokojnih Juta Jazz-a u njih….nekako :sleep:

Kad prestanu da ga zovu Mićić znaćemo da je postao legit player

Ali sto se jutjub kanal zove Poku highlights - kakva promasena investicija 🤣

2 hours ago, kralj said:

Ne, ozbiljno, što mu je igrao stakleni Marej celu četvrtu? Jedino što mi pada na pamet je da juri all nba i supermax, ali kapiram da je razlog malo manje bizaran, jer ne bi ušao ni u 5. petorku.

Jamal nije eligible, ne moze dobaciti do 65 tekmi sa minimum 20min u igri.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.