kralj Posted March 16 Posted March 16 Vembi je prvi igrač u istoriji koji sebi može da priušti da skače na svaku fintu šuta. Samo još da nauči da skače vertikalno. Revijalna utakmica, Marej spava.
precog Posted March 16 Posted March 16 10 minutes ago, kralj said: Vembi je prvi igrač u istoriji koji sebi može da priušti da skače na svaku fintu šuta. Samo još da nauči da skače vertikalno. Revijalna utakmica, Marej spava. Ali se umara puno i onda mora da napuni baterije svakih 5-6 minuta. Mora da nauci da ne skace bas na sve. Treba malone da ubaci klince da sprze utakmicu do kraja.
precog Posted March 16 Posted March 16 Gledam utakmicu sa denverovim komentatorima i ima neka kobila iznad njih koja ne prestaje da skici celu jebenu utakmicu i bukvalno kao da skici u mikrofon. Znaci da sam na mestu ovih komentatora utikao bih je mikrofonom.
kralj Posted March 16 Posted March 16 Bizarna rotacija Melouna. Odmara Jokica, Gordona, KCPa i MPJa, ali zato arči Mareja do bloka.
Peter Fan Posted March 16 Posted March 16 27 minutes ago, precog said: Gledam utakmicu sa denverovim komentatorima i ima neka kobila iznad njih koja ne prestaje da skici celu jebenu utakmicu i bukvalno kao da skici u mikrofon. Znaci da sam na mestu ovih komentatora utikao bih je mikrofonom. Dobro je odradio to ovaj treci komentator. 1
kralj Posted March 16 Posted March 16 Ne, ozbiljno, što mu je igrao stakleni Marej celu četvrtu? Jedino što mi pada na pamet je da juri all nba i supermax, ali kapiram da je razlog malo manje bizaran, jer ne bi ušao ni u 5. petorku.
uini Posted March 16 Posted March 16 vasa drops durant tako sto ga je odgurnuo blago rukom a ovaj probao da proda flop
uini Posted March 16 Posted March 16 ..ali delje vasa, svaka cast taman da se opet naqrchi za repka turnir pa da ga random spisou oduci od basketa :/ 2
ducca Posted March 16 Posted March 16 9 hours ago, reg said: I meni su isto Cavsi veliko razočaranje prošlogodišnjeg plejofa, potpuno mlake igre, glavnih igrača nigde. Ušao duh pokojnih Juta Jazz-a u njih….nekako
Mindaugas Žukauskas Posted March 16 Posted March 16 Kad prestanu da ga zovu Mićić znaćemo da je postao legit player 3
Hele Posted March 16 Posted March 16 Ali sto se jutjub kanal zove Poku highlights - kakva promasena investicija 🤣 3
1n54jd3r Posted March 16 Posted March 16 2 hours ago, kralj said: Ne, ozbiljno, što mu je igrao stakleni Marej celu četvrtu? Jedino što mi pada na pamet je da juri all nba i supermax, ali kapiram da je razlog malo manje bizaran, jer ne bi ušao ni u 5. petorku. Jamal nije eligible, ne moze dobaciti do 65 tekmi sa minimum 20min u igri. 1
Recommended Posts