Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted

Vembi je prvi igrač u istoriji koji sebi može da priušti da skače na svaku fintu šuta. Samo još da nauči da skače vertikalno.

Revijalna utakmica, Marej spava.

Posted
10 minutes ago, kralj said:

Vembi je prvi igrač u istoriji koji sebi može da priušti da skače na svaku fintu šuta. Samo još da nauči da skače vertikalno.

Revijalna utakmica, Marej spava.

Ali se umara puno i onda mora da napuni baterije svakih 5-6 minuta. Mora da nauci da ne skace bas na sve.

Treba malone da ubaci klince da sprze utakmicu do kraja.

Posted

Gledam utakmicu sa denverovim komentatorima i ima neka kobila iznad njih koja ne prestaje da skici celu jebenu utakmicu i bukvalno kao da skici u mikrofon. Znaci da sam na mestu ovih komentatora utikao bih je mikrofonom.

Posted

Trznuo Marej, možda i presedi Debeli.

Posted

Bizarna rotacija Melouna. Odmara Jokica, Gordona, KCPa i MPJa, ali zato arči Mareja do bloka.

Posted
27 minutes ago, precog said:

Gledam utakmicu sa denverovim komentatorima i ima neka kobila iznad njih koja ne prestaje da skici celu jebenu utakmicu i bukvalno kao da skici u mikrofon. Znaci da sam na mestu ovih komentatora utikao bih je mikrofonom.

Dobro je odradio to ovaj treci komentator.

• +1 1
Posted

Ne, ozbiljno, što mu je igrao stakleni Marej celu četvrtu? Jedino što mi pada na pamet je da juri all nba i supermax, ali kapiram da je razlog malo manje bizaran, jer ne bi ušao ni u 5. petorku.

Posted

vasa drops durant tako sto ga je odgurnuo blago rukom a ovaj probao da proda flop 

Posted

..ali delje vasa, svaka cast

taman da se opet naqrchi za repka turnir pa da ga random spisou oduci od basketa :/

• +1 2
Posted
9 hours ago, reg said:

I meni su isto Cavsi veliko razočaranje prošlogodišnjeg plejofa, potpuno mlake igre, glavnih igrača nigde.

Ušao duh pokojnih Juta Jazz-a u njih….nekako :sleep:

Posted

Kad prestanu da ga zovu Mićić znaćemo da je postao legit player

• Haha 3
Posted

Ali sto se jutjub kanal zove Poku highlights - kakva promasena investicija 🤣

• Haha 3
Posted
2 hours ago, kralj said:

Ne, ozbiljno, što mu je igrao stakleni Marej celu četvrtu? Jedino što mi pada na pamet je da juri all nba i supermax, ali kapiram da je razlog malo manje bizaran, jer ne bi ušao ni u 5. petorku.

Jamal nije eligible, ne moze dobaciti do 65 tekmi sa minimum 20min u igri.

• Hvala 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...