Jump to content

NBA 23/24

Featured Replies

3 hours ago, napadaj said:

Taj izveštaj je iz 2014. godine i sačinjen je pre drafta.

da, pogresih u kopiranju godine.

Naisao sam na ovaj video, lebae mekani:D

Koju li si tezu sad smislio.

39 minutes ago, Micko8 said:

Naisao sam na ovaj video, lebae mekani:D

Sve što mogu da poželim ovom liku je da ga jebe Lebroj James. U ovoj eri.

Realno broj 13 na 00:35 se baš pretrg'o :lolol:

ah, drevni argument lebronovih svedoka, taj video kompilacija.

Ma jebes Lebrona, ja njega ne podnosim ali da se igrala neka bas van zemaljska odbrana 90 ih godina je mit. Bilo je i dobre i lose odbrane kao sto je slucaj i danas. U plej-ofu se uvek igra ozbiljnija kosarka. Mediji bas mrze Denver. Ovi klosari na  TNT-u stavili staru tabelu gde je Oklahoma i dalje prva na Zapadnoj konferenciji i vec su kreteni proglasili Boston za NBA sampiona:rolleyes: Kao samo Embiid je mogao da ih zaustavi:laugh:

Edited by Micko8

Tačno sam znao, okačio si onaj video da bi dokazao da Buker nikad ne bi mogao ovakve brojke da ima igrajući... lupam. za Orlando. 

Bilaps - Rip Hamilton - Melo - Garnet - Ivica Zubac

Boston zivi i umire od suta za tri poena ove sezone. Kada dodje plej of, sumnjam da ce  pogadjati u ovim procentima i onda ce opet sve da stane na izolaciju Brown-a i Tatum-a pa cemo da vidimo jesu li ista naucili iz prethodnih sezona:) Finiks me i dalje plasi na Zapadu, na primer prvo poluvreme ove utakmice, kada velika trojka igra onako dobro bice svima zajeban protivnik , valjda ce ih Denver izbeci u prvoj rundi plej of-a.

Edited by Micko8

1 hour ago, Micko8 said:

Boston zivi i umire od suta za tri poena ove sezone. Kada dodje plej of, sumnjam da ce  pogadjati u ovim procentima i onda ce opet sve da stane na izolaciju Brown-a i Tatum-a pa cemo da vidimo jesu li ista naucili iz prethodnih sezona:) Finiks me i dalje plasi na Zapadu, na primer prvo poluvreme ove utakmice, kada velika trojka igra onako dobro bice svima zajeban protivnik , valjda ce ih Denver izbeci u prvoj rundi plej of-a.

Denver ce sve da razbije na sfrecu po misljenju formuskog strucnjaka

8 hours ago, Micko8 said:

Ma jebes Lebrona, ja njega ne podnosim ali da se igrala neka bas van zemaljska odbrana 90 ih godina je mit. Bilo je i dobre i lose odbrane kao sto je slucaj i danas. U plej-ofu se uvek igra ozbiljnija kosarka. Mediji bas mrze Denver. Ovi klosari na  TNT-u stavili staru tabelu gde je Oklahoma i dalje prva na Zapadnoj konferenciji i vec su kreteni proglasili Boston za NBA sampiona:rolleyes: Kao samo Embiid je mogao da ih zaustavi:laugh:

A šta se dokazuje hajlajtsima atraktivnih Džordanovih poteza u sred sezone kad su možda već vodili +15 pri kraju utakmice? Pa nije se ni on razmetao svakako niti je imao prostora za takve poteze protiv Knicksa u plejofu ili Blazersa u finalu, a onih nekoliko koje je napravio ionako se vrte stalno.

Mislim sad forum ide u drugu krajnost, naravno da se više tad tuklo. U plejofu kad se bilo šta lomi pod košem nema skoka za loptu da neko ne popije lakat ili završi prilepljen za patos

Na zapadu samo Denver, Minesota sa Taunsom i zdravi Klipersi mogu jako do samog kraja, ostali su izvikani i pravi se fama o nikad jacem plejofu a zapravo su samo jaki na papiru. Lejkersi i GS kese, prvi nemaju klupu a drugima fali masa, Dalas i pogotovo Finiks od sjaja do ocaja, mogu da bljesnu ali ne kroz ceo plejof, Zion i ekipa totalna nepoznanica a Sakramento meh, nista. Oklahomu ce svi da targetiraju za prvu rundu i oni bi mogli tu lagano da izduvaju zbog neiskustva a nije ni da su nesto kvalitetni, Boga pitaj kojim trikovima imaju ovaj skor. 

Na istoku cista situacija, Boston i Milvoki finale zabetonirano, prevelika razlika u kvalitetu u odnosu na ostale. 

Milvoki bi komotno mogao da izgubi od bar nekoliko timova (pre svih Fila i Majami).

Ruku na srce, bili bi najgori mečap Bostonu. Neki small ball sa Janisom, Midltonom i Krauderom na 3, 4 i 5 protiv Bostona bio bi spektakl.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout