precog Posted February 10 Posted February 10 8 hours ago, NevenMan said: Fun fact: Ziveo sam i u LA, San Francisku, Chicagu, Majamiju.... Washinthon ubedljivo najbolje mesto od svih tih. Kad si ziveo i sto washington?
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 10 Posted February 10 Mislim da sam uspeo da prebolim Halibartona.
radisa Posted February 10 Posted February 10 9 hours ago, Milošica said: Meni će uvek ostati u sećanju kako su me primili u Beloj kući. Dali ti ključ i olovku? 1
jezovuk Posted February 10 Posted February 10 3 minutes ago, radisa said: Dali ti ključ i olovku? ovolku
NevenMan Posted February 10 Posted February 10 7 hours ago, precog said: Kad si ziveo i sto washington? Posao 🤷🏻♂️ trenutno sam tamo opet
Micko8 Posted February 10 Posted February 10 (edited) Denver nece otici dalje od druge runde plej of-a a pitanje je da li ce proci i prvu rundu ako ih Finiks preskoci na tabeli do kraja sezone. Pogledajte samo njihov skor protiv ekipa iz Zapadne konferencije i to onih top ekipa. . Ekipa puna divljaka predvodjena zvezdom koja ne zna da uspostavi autoritet na terenu. Edited February 10 by Micko8 3
Djuro Posted February 10 Posted February 10 ne treba da pogledamo skor, samo tvoje postove od prosle godine. dakle, imao si tacno nula pogodaka u svojim predvidjanjima. sve se desilo potpuno suprotno od onoga sto si ti rekao da ce se desiti. (zaobidji kladionice. choose life, droga ne) 3
Zli Gli Posted February 10 Posted February 10 Mislim da je savet ppp strucnjaka odavno zakljucio da samo Nagetsi u celoj ligi igraju na pola gasa a ostali jaki ginu sa 100-120% mogucnosti i kad dodje plejof oni ce samo ubaciti u trecu, Jokic dici cifre duplo i imamo dinastiju u nastajanju 2 1
Djolle Posted February 10 Posted February 10 Kakao pleše Dalas, lepo za gledanje. Dobra su im ova pojačanja večeras 1
precog Posted February 10 Posted February 10 pokusevski nabacio misice, posebno na nogama. ne mora vise cigle u dzepove da ga ne oduva vetar.
hooyadahoo Posted February 11 Posted February 11 Evo Vase, dobro igra. Igraće u Šarlotu očigledno mnogo više. Ubiše Memfis on i Bertans
Recommended Posts