Djuro Posted February 9 Posted February 9 Obozavam ovaj espn: nula vesti o LAL-DEN. in other news, Babo se konacno seli u normalan grad (NYC).
Hele Posted February 9 Posted February 9 Koja je verovatnoca da Bojan i Bodgan Bogdanovic sa 25 godina (ne bas uobicajene godine) iz Fenera odu u NBA i naprave solidne karijere gde obojica imaju nekih 15 poena u proseku, solidne uloge u timovima, uvek daleko od glavnih rola i Ol star nivoa, ali i daleko od toga da izgube mesto u NBA-u?
Djuro Posted February 9 Posted February 9 2 hours ago, Hele said: Koja je verovatnoca da Bojan i Bodgan Bogdanovic sa 25 godina (ne bas uobicajene godine) iz Fenera odu u NBA i naprave solidne karijere gde obojica imaju nekih 15 poena u proseku, solidne uloge u timovima, uvek daleko od glavnih rola i Ol star nivoa, ali i daleko od toga da izgube mesto u NBA-u? 100% 2
Peter Fan Posted February 9 Posted February 9 5 hours ago, Djuro said: in other news, Babo se konacno seli u normalan grad (NYC). Bano je vec bio u NYC. 2
Djuro Posted February 9 Posted February 9 (edited) 1 hour ago, Peter Fan said: Bano je vec bio u NYC. jeste, u sirem smislu. u pravu si, zaboravih . Edited February 9 by Djuro
NevenMan Posted February 9 Posted February 9 5 hours ago, 189- said: igrao je i u washingtonu ako to smatrate normalnim gradom. Fun fact: Ziveo sam i u LA, San Francisku, Chicagu, Majamiju.... Washinthon ubedljivo najbolje mesto od svih tih.
Milošica Posted February 9 Posted February 9 4 minutes ago, NevenMan said: Fun fact: Ziveo sam i u LA, San Francisku, Chicagu, Majamiju.... Washinthon ubedljivo najbolje mesto od svih tih. Meni će uvek ostati u sećanju kako su me primili u Beloj kući. 2
Recommended Posts