Fins fleet Posted February 8 Posted February 8 Babo mi bas ne deluje kao Thibs momak, no doooobro. Buddy Hield u Fili za Korkmaza. Hayward u OKC. 1
precog Posted February 8 Posted February 8 (edited) 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: vasilije u šarlotu Pa valjda ce tamo da igra, makar. Edited February 8 by precog 1
kud u maglu Simoviću Posted February 8 Posted February 8 Just now, precog said: Pa valjda ce tamo da gra, makar. i ja mislim da je bolje za njega
189- Posted February 8 Posted February 8 gde bolje pored onog indijanca i uzasne fransize na svim mogucim nivoima. kao da predjes iz pl u jsl
goofs Posted February 8 Posted February 8 Badi bi bio odličan fit u Siksersima da je Embid zdrav, ovako ko živ ko mrtav do sledeće sezone.
kud u maglu Simoviću Posted February 8 Posted February 8 mislim da je u fazi kada mu je najbitnija minutaža, pogotovu imajući u vidu način na koji igra(dug ulazak u meč)
uini Posted February 8 Posted February 8 30 minutes ago, Fins fleet said: Babo mi bas ne deluje kao Thibs momak, no doooobro. to sa projekcijom thibsa je došlo do karikature, kao što se ispredaju legende o dušku ivanoviću, tj stvari koje su bile validne pre 20 godina ali ih niko, pa ni on, ne praktikuje danas uradiće babo biznis, kako kao starter dok julije ne dođe, tako i u primerenijoj ulozi, koja sledi pri povratku julija na parket: gde će zapravo thibs biti na testu - da ograniči julija na 30 min, ukoliko ne sabiva najstrašnije 2
Micko8 Posted February 8 Posted February 8 (edited) Ako Denver kojim slucajem bude igrao sa Dalasom u plej of-u, Jokicev prosek ce biti 40 poena po mecu Edited February 8 by Micko8
pbg12345 Posted February 8 Posted February 8 steta sto i i poku nije deo trejda pj u dalasu za grenta i seta sruda u netsima za dinvidia
freakns Posted February 8 Posted February 8 Beverly u Buckse za Paynea i drugu rundu. Phila retool celi tim jbt
booyaka Posted February 8 Posted February 8 20 minutes ago, б1lme3 said: steta sto i i poku nije deo trejda On je zalutao u NBA. 1
goofs Posted February 8 Posted February 8 24 minutes ago, б1lme3 said: sruda u netsima za dinvidia aubre jbmuandraka zasto (fantasy goofs progovara iz mene)
Recommended Posts