reg Posted January 27 Posted January 27 Kako jadno deluje Denver, izgleda da su se i oni izduvali kada su videli da Embid ne igra. 1
NevenMan Posted January 27 Posted January 27 10 minutes ago, reg said: Kako jadno deluje Denver, izgleda da su se i oni izduvali kada su videli da Embid ne igra. zaboli ih patka; znaju da ce da dobiju; celu sezonu tako igraju, coasting do jaja
precog Posted January 27 Posted January 27 Sad ce kelti protiv klipsa, to treba gledati, a ne ovu revijalnu utakmicu. 2
Micko8 Posted January 27 Posted January 27 36 minutes ago, reg said: Kako jadno deluje Denver, izgleda da su se i oni izduvali kada su videli da Embid ne igra. Nece dalje od prve runde ove sezone a i to zavisi koga izvuku u prvoj rundi.
reg Posted January 27 Posted January 27 Just now, Micko8 said: Nece dalje od prve runde ove sezone a i to zavisi koga izvuku u prvoj rundi. Navijam za Dalas u prvoj i Kliperse u drugoj rundi.
Lancia Posted January 28 Posted January 28 (edited) 33 minutes ago, precog said: Sad ce kelti protiv klipsa, to treba gledati, a ne ovu revijalnu utakmicu. Bah, ni Boston me ne odusevljava nesto posebno. Vidim da je u modi pljuc po Denveru, u principu kad u isto vreme zaigra poker kako treba, ne moze niko da ih dobije, koliko god revijalno izgledali. Edited January 28 by Lancia
reg Posted January 28 Posted January 28 Bilo je zanimljivije gledati Denver kada su se klali svaku tekmu da bi izbegli plejin i igrali sa Monteom i Riversom. Klipersi dobro započeli u Bostonu, 19:11 za osam i po minuta igre. 1
precog Posted January 28 Posted January 28 19 minutes ago, Lancia said: Bah, ni Boston me ne odusevljava nesto posebno. Vidim da je u modi pljuc po Denveru, u principu kad u isto vreme zaigra poker kako treba, ne moze niko da ih dobije, koliko god revijalno izgledali. Ne znam sta da gledam, prebacujem sa jedne na drugu utakmicu. Cekaju svi timovi all star pauzu.
Lancia Posted January 28 Posted January 28 8 minutes ago, precog said: Ne znam sta da gledam, prebacujem sa jedne na drugu utakmicu. Cekaju svi timovi all star pauzu. Ranije su makar plesale dobre ribe kad je poluvreme ili tajm-aut, sad su i to usrali sa muskim debeljonkama. 1
Zli Gli Posted January 28 Posted January 28 Embidara lagano iskulirao i pustio jednog Pola Rida da dominira nad dvostrukim MVP-em, dve muve jednim udarcem
reg Posted January 28 Posted January 28 (edited) Boston i Klipersi zajedno šutiraju 8/40 za tri poena. Rid postavio rekord karijere. Edited January 28 by reg
Micko8 Posted January 28 Posted January 28 (edited) Kako se debeli blamira veceras, od 103 primljena poena barem 80 su bila preko njega, ona kanta od igraca Reed je postavio rekord karijere veceras protiv njega, umesto da ga je izbacio iz igre do poluvremena. Edited January 28 by Micko8 1 1 2
Recommended Posts