Čutura Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 15 hours ago, Amos said: Pitaju Debelog je l’ mu ovo bilo najopuštenije leto otkad je u NBA, kaže, ne upravo suprotno. lepo objasnio covek, imao je dva i po meseca manje za opustanje...
Amos Posted October 3, 2023 Author Posted October 3, 2023 20 minutes ago, Čutura said: lepo objasnio covek, imao je dva i po meseca manje za opustanje... Troluje, kontam foru, ali je malo bljuc posle svih klipova koji su izlazili. Imao je dobra 3.5 meseca odmora, obzirom da su titulu osvojili tipa 13. juna a u Denver se vratio prekjuče. Btw, nagledao sam se juče intervjua i intervjua. On i Jamal su bili ubedljivo najgori. Bezvoljni, nadrkani, podgojeni, čačkanje zuba, grickanje noktiju, lupanje prstima 5 santima od mikrofona. Poželeo sam da navijam za Finiks slušajući Bukera. Čovek je gospodin profesionalac za ova dva džiberana. 3 2
Čutura Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 1 hour ago, Amos said: Troluje, kontam foru, ali je malo bljuc posle svih klipova koji su izlazili. Imao je dobra 3.5 meseca odmora, obzirom da su titulu osvojili tipa 13. juna a u Denver se vratio prekjuče. Btw, nagledao sam se juče intervjua i intervjua. On i Jamal su bili ubedljivo najgori. Bezvoljni, nadrkani, podgojeni, čačkanje zuba, grickanje noktiju, lupanje prstima 5 santima od mikrofona. Poželeo sam da navijam za Finiks slušajući Bukera. Čovek je gospodin profesionalac za ova dva džiberana. ne bi ga menjao ni za jednog od ova dva dziberana...
Hele Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Batler napravio foru i promenice vec prvom prilikom frizuru tj. vec jeste, LeBron stvarno, nesarkasticno, nosi ovo na glavi
napadaj Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 10 hours ago, Amos said: Btw, nagledao sam se juče intervjua i intervjua. On i Jamal su bili ubedljivo najgori. Bezvoljni, nadrkani, podgojeni, čačkanje zuba, grickanje noktiju, lupanje prstima 5 santima od mikrofona. Poželeo sam da navijam za Finiks slušajući Bukera. Čovek je gospodin profesionalac za ova dva džiberana. Meni to omiljeno kod njih dvojica, bukvalno srednji prst svima.
goofs Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Izgleda da Brada opet pravi sranja pokušavajući da izboksuje trejd, ovaj put u Kliperse koji onako deluju poprilično nezainteresovano
Jimmy Kowalski Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 23 hours ago, Amos said: Troluje, kontam foru, ali je malo bljuc posle svih klipova koji su izlazili. Imao je dobra 3.5 meseca odmora, obzirom da su titulu osvojili tipa 13. juna a u Denver se vratio prekjuče. Btw, nagledao sam se juče intervjua i intervjua. On i Jamal su bili ubedljivo najgori. Bezvoljni, nadrkani, podgojeni, čačkanje zuba, grickanje noktiju, lupanje prstima 5 santima od mikrofona. Poželeo sam da navijam za Finiks slušajući Bukera. Čovek je gospodin profesionalac za ova dva džiberana. Oni pricaju na terenu, konferencije ih smaraju. 1 1
salerokada Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 14 hours ago, Hele said: Batler napravio foru i promenice vec prvom prilikom frizuru tj. vec jeste, LeBron stvarno, nesarkasticno, nosi ovo na glavi Kako možeš da gledaš u frizuru pored ovog užasa od brade. 1
Venom Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Tek sad provaljujem da je Lebron transplantirao kosu, lol. Ima više kose sad nego kad je igrao za Miami.
1n54jd3r Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Brada je verovatno najogavniji lik u ligi. 3 1
Hele Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 On 4. 10. 2023. at 11:29, salerokada said: Kako možeš da gledaš u frizuru pored ovog užasa od brade. Pa pricam o celom paketu na glavi 🤣
Hele Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 On 4. 10. 2023. at 11:31, Venom said: Tek sad provaljujem da je Lebron transplantirao kosu, lol. Ima više kose sad nego kad je igrao za Miami. Da, davno je izgubio kosu, ovo je jedno vec deseta transplatacija. Ono, njegov zivot, njegova glava, njegove pare... ali eto, misljenja sam da je bezveze iskompleksiran, lepo su mu jos davno Sek, Barkli i ekipa porucivali da obrije glavudzu i uziva u zivotu. Narocito jer se bavi sportom gde je vecina najvecih sa obrijanom glavom - Dzordan, Medzik, KAJ, Kobi, Sek... Plud sto ne deluju kao uspesne transplatacije nego kao da je nesto zalepio na glavu No, dobro, nek radi ko sta voli sve dok ne ugrozava druge.
freakns Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 On 3. 10. 2023. at 12:59, Čutura said: ne bi ga menjao ni za jednog od ova dva dziberana... ne bi ni ja menjao dziberanu za gospodina Booker ps. Djimi je mega giga car.
Recommended Posts