1n54jd3r Posted January 26 Posted January 26 MPJ ili je nadrogiran, ili je opet povredjen ili mu vriste jaja da veceras igra. Ovo je sramotan nastup. 1
1n54jd3r Posted January 26 Posted January 26 In other news, Indijana protiv File na pola trece 1/4 ima 7 igraca sa dvocifrenim brojem poena i vodi 25 razlike.
Micko8 Posted January 26 Posted January 26 (edited) 3 hours ago, 1n54jd3r said: MPJ ili je nadrogiran, ili je opet povredjen ili mu vriste jaja da veceras igra. Ovo je sramotan nastup. Gori od njega je bio onaj seronja Marej, neverovatno kako covek ne moze da poveze 4,5 kvalitetnih utakmica. Zato i nije all star igrac. Edited January 26 by Micko8 2
reg Posted January 26 Posted January 26 6 hours ago, 1n54jd3r said: MPJ ili je nadrogiran, ili je opet povredjen ili mu vriste jaja da veceras igra. Ovo je sramotan nastup. Nisam mogao da gledam utakmicu (a srećom ni Djokovica) pa nisam video kako je igrao, jedino sam pogledao boxscore gde piše da je uzeo samo 4 šuta za celu utakmicu. Ne znam da li nije dobijao loptu ili je pokušavao one njegove ulaze posle finte na liniji za tri poena zbog kojih Jokic pizdi. Denver šutirao 19% za tri.
Guuundogan Posted January 26 Posted January 26 Spicy P je milina za gledati. Radujem se PO na istoku, samo nek je zdravlja.
1n54jd3r Posted January 26 Posted January 26 1 hour ago, reg said: Nisam mogao da gledam utakmicu (a srećom ni Djokovica) pa nisam video kako je igrao, jedino sam pogledao boxscore gde piše da je uzeo samo 4 šuta za celu utakmicu. Ne znam da li nije dobijao loptu ili je pokušavao one njegove ulaze posle finte na liniji za tri poena zbog kojih Jokic pizdi. Denver šutirao 19% za tri. Ma propustao je neke suteve, nije se cimao uopste, pogledom je pratio nicije lopte, ni da krene, ni da se baci za loptom. Bas je izgledao vidno odsutan.
freakns Posted January 26 Posted January 26 Debeli dobio LeBrona u players i media votes. U fan votes LeBron naravno prvi, Debeli drugi. sreca pa su proglasili LeBrona kapitenom, inace bi oma napravio konferenciju/dve da objasni kako nije siguran da li ce da igra na all star 3
mackenzie Posted January 26 Posted January 26 (edited) 7 hours ago, Djuro said: koliko je Luka veci od Charlesa... kamera ima sirok ugao Edited January 26 by mackenzie
bebaguza Posted January 26 Posted January 26 (edited) Pa opet je veci Barkley je u bio napisao da je lazirao 6.6 sa stvarnih 6.4, dakle ima 193cm. Plus godine i sad je na nekih 190 Edited January 26 by bebaguza 1
pbg12345 Posted January 27 Posted January 27 ajde sto je 65, nego sto sutira 23/29 iz igre i 11/11 bacanja
Recommended Posts