Jump to content

NBA 23/24

Featured Replies

A Denver u odbrani promaja, manjak zelje, koncentracije. Ne grade defanzivni skok, imam utisak da je indijana imala mali milion zakucavanja. U napadu osim Jokica i Dzamala, niko ne moze od startera nista da ubode. Redzi muceni Dzekson jedini nesto sa klupe da je uspeo da pogodi. 

• Replies 9.5k
  • Views 523.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• *edited by mod
    *edited by mod

• Devedesetih je Jordan plazio jezik, došla je nova era     NBA bolja nego ikad    

• Nuggetsi s povređenim drugim igračem gube 0-2: esam reko da ih je samo usralo prošle godine, o sudbino kleta   Wolvesi bez petog najboljeg igrača gube petu utakmicu: opet sere Nuggetse da pr

Posted Images

jos je dobar rezultat kako sutiraju. iz pozitivnih stvari imali su 2 dobre kradje sa kontrama i zakucavanjima za highlights

Edited by banecare1

Ali zato kad se ukljuci masina, Denver melje. Malo skupili u odbrani, krenula lopta bolje da se krece u napadu, upadne par trojki...i voala, vodjstvo

KCP rocks

izbacili trenera pacera i ovi poceli da ispucavaju trojke :D

meltdown u finisu niodkuda...vratise indijanu u zivot

Ovi stisli odbranu a jebeni Marej ne zna da je doda nikome, siledžija. 

The Daily Show Boom GIF

jokic za laku noc :wub:

Bukvalno je sam igrao poslednjih 4, 5 minuta. 

Jokic rutinski, jedan ulaz, dve trojke u clutch time...i cao zdravo...triple double sa 31p iz 19 suteva

Najjace je sto je besneo na Malone-a 2x da trazi challange...i oba bila uspesna :D

mogu sada na posao da gledam tenis :D  

odlicna mi gmt+8 vremenska zona za sportove koji se igraju van evrope. nba uz kaficu, ao na poslu 

Nisu bog zna kakve odbrane u LAu, ali u napadu poezija. DLo kad mu se pogodi uloga i horoskop milina ga je gledati. Valjda će da ubode adekvatan trejd.

Edited by kralj

• Popular Post

Bice do kraja sezone na parketu u San Francisku.

na uniformama takodje 😔🥺

IMG_3922.webp

• Popular Post

Steph

IMG_3923.jpeg

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout