kralj Posted January 20 Posted January 20 Ili MPJ pre toga. Jebeš TD. Videlo se da je skenjan, ali je bio fokusiran čak i kad je sa sudijama bilo napeto.
NevenMan Posted January 20 Posted January 20 Kakva play off utakmica. Cak se i Jamal naprzio, pomislio da je April.
reg Posted January 20 Posted January 20 Porzingis pun hvale za Jokića posle utakmice. MPJ odličan u skoku, još jedan bitan koš posle ofanzivnog skoka niotkuda.
booyaka Posted January 20 Posted January 20 https://www.instagram.com/reel/C2TxVnUASOG/?igsh=MWtzN3A2dnY3ZmlldQ== 1
Zli Gli Posted January 20 Posted January 20 5 hours ago, Mil@n said: Da je Gordon dao trojku, tripl dabl Stigao ga Sabonis po tripl dablovima, ti Litvanci su uvek bili govna
Mil@n Posted January 20 Posted January 20 (edited) Ovo je... Ja ne znam... Edited January 20 by Mil@n 1
levi Posted January 20 Posted January 20 pa udario ga je nogom Goga. šta mu sve sviraju, ovo je ok. ovo bi i u fudbalu bio faul
Hele Posted January 20 Posted January 20 2 minutes ago, levi said: pa udario ga je nogom Goga. jedva preziveo
Mil@n Posted January 20 Posted January 20 (edited) 5 minutes ago, levi said: pa udario ga je nogom Goga. šta mu sve sviraju, ovo je ok. ovo bi i u fudbalu bio faul Nije ga "udario", udario je Embid njega, noga Goge ide od Embida u stavu, a noga Embida udara u njegovu. Al ovoliki čovek ovako da pada, ne znam kako ga nije blam. Edited January 20 by Mil@n 1
1n54jd3r Posted January 20 Posted January 20 Denver je dobio koristeci prakticno 7 igraca. Ne bi me zacudilo da dovedu nekoga do trade deadline-a. Neko ko bi u PO rotaciji mogao da igra ono sto su projektovali da ce im Zik dati. Mislim da je P-Wat zakucao mesto u rotaciji dok se CB ove sezone dosta muci i trazi neku svoju igru i doprinos.
levi Posted January 20 Posted January 20 9 minutes ago, Mil@n said: Nije ga "udario", udario je Embid njega, noga Goge ide od Embida u stavu, a noga Embida udara u njegovu. Al ovoliki čovek ovako da pada, ne znam kako ga nije blam. nije u stavu nego je u vazduhu, stoji na jednoj nozi a druga podignuta i koleno u putanji ovog koji prolazi pored njega, kakav crni stav
Recommended Posts