kralj Posted January 20 Posted January 20 (edited) Za pola sata počinje Boston - Denver, na Areni Wembiless San Antonio - Šarlot. Edited January 20 by kralj 2
MeanM@ Posted January 20 Posted January 20 Zasto ne prenose?? Sta ima od streamova da radi ovih dana?
Zli Gli Posted January 20 Posted January 20 https://nba.sportshub.stream/event/bоstоn_dеnvеr_184603826/ Meni radi ovaj prvi, posle mnogo gasenja reklama. Trebalo bi da rade mnogi, samo ne prekidaj nikako kad upalis jer reklame bas ubijaju. Jokic na zagrevanju deluje sasvim normalno, mislio sam da ce da iskulira bar jedan mec zbog Milojevica ali jok. 1
bradilko Posted January 20 Posted January 20 2 hours ago, napadaj said: ode negde daleko, sigurno nepoznat i skoro beznacajan i za kratko vreme postane neko koga ce se secati kao jednog od najboljih ljudi koje su sreli u zivotu. zetice se i pricace drugima o njemu. to ne moze fake covek. dirnut sam koliko je zavredeo postovanja u nba. 1
banecare1 Posted January 20 Posted January 20 @MeanM@ ja gledam preko ovog linka od pocetka sezone: https://official.nbabite.com/nba/denver-nuggets-at-boston-celtics-2-live-stream 1
1n54jd3r Posted January 20 Posted January 20 odlicna tekma ce ovo da bude izgleda...Jokic vs Porzingis...svi ostali za sada marginalne uloge
kralj Posted January 20 Posted January 20 Savršen Jokić Kida tekma, sudije sabotiraju. Svaki kontakt osim kad je na debelom. 1
1n54jd3r Posted January 20 Posted January 20 (edited) Debeli odigrao prvu cetvrtinu celu. I to savrseno. Steta je sto su saigraci masili nekoliko zicera i otvorenih suteva. Sve u svemu, lepa tekma za oko. Sad ide zajeban deo, klupa bez Joker-a. Edited January 20 by 1n54jd3r
1n54jd3r Posted January 20 Posted January 20 +6 na poluvremenu za Boston, koji su ubacili utisak je milion trojki. Za preokret, potreban je neko raspolozen da se prikljuci Nikoli i Dzamalu.
Lancia Posted January 20 Posted January 20 23 minutes ago, 1n54jd3r said: +6 na poluvremenu za Boston, koji su ubacili utisak je milion trojki. Za preokret, potreban je neko raspolozen da se prikljuci Nikoli i Dzamalu. Dovoljno za Mareja i Jokica da Bostonu stanu trojke.
Mil@n Posted January 20 Posted January 20 Kakav očigledan faul ne sviraju na debelom to je stvarno da odlepiš...
1n54jd3r Posted January 20 Posted January 20 Ovo je u top3 najgledljivije utakmice ove sezone kada je Denver u pitanju. Sipaju ovi trojke, ali Denver se iznova i iznova vraca 1
Recommended Posts