Micko8 Posted January 17 Posted January 17 (edited) Osim sto je mnoge igrace otpratio u NBA, mnogima je i vaskrsao karijere Marjanovicu,Velickovicu itd. Bas je bila dobra trenerska buducnost pred njim, prerano je otisao,sve u svemu velika tragedija za njegovu porodicu pre svega a i srpsku kosarku. Edited January 17 by Micko8 5
Valk Posted January 17 Posted January 17 Jedan od mojih ljubimaca iz reprezentacije, dragi srčani nasmejani dečko. Nadimak mu je ležao ko budali šamar - Miloje, na faci se videlo kakav je čovek. Uzdala sam se u USA medicinu, ko zna šta se to desilo kad ni oni nisu uspeli da ga spasu. Ne sumnjam da se borio Laka mu zemlja. 2
Mil@n Posted January 17 Posted January 17 Čovek se smeje na sve jednoj slici koju sam video a po netu ih je milion i gutam knedle dok gledam svaku od njih. Toliko loših ljudi je oko nas, pogotovu u Srbiji ali samo dobri umiru, to je trend koji ne prestaje. 8
Stela Posted January 17 Posted January 17 Tuga kao kuca... Toliko nasmejan u svakoj prilici. Dobar covek. 1
JohnnyD Posted January 17 Posted January 17 Imao je prirodnu harizmu, mogao je da bude glumac ili maneken - secam se dok je igrao za Partizan, gostovao je na SOS kanalu, kod Tegija ili tako neka emisija, kad su bili popularni sms-ovi i poruke koje se iscitavaju u dnu ekrana. Bio je nasmejan i sarmantan, vise devojaka je slalo poruke nego muskarci koji pricaju o kosarci. 1
Ivo Petović Posted January 17 Posted January 17 (edited) 1 hour ago, Valkyrie said: Uzdala sam se u USA medicinu, ko zna šta se to desilo kad ni oni nisu uspeli da ga spasu. Ne sumnjam da se borio Koliko sam čuo nije bilo šanse, zato i odlaganje, Warriorsi nisu mogli da igraju. A nije bilo nekih prethodnih indicija za srce, makar ne u skorije vreme. I dalje ne mogu da procesuiram. Bio sam na toj utakmici kad je dao 100 i nešto poena protiv OKK, dok je bio u Tašu...u nekom drugom životu. Bilo posle u novinama. Baš mi je žao. Nikad lošu reč za njega nisam čuo, čak i od večitih cinika koji su ga znali. Edited January 17 by Ivo Petović 1
Shaq Posted January 17 Posted January 17 greota za miloja. vrhunski sportista i jos vrhunskiji covek.
Ivo Petović Posted January 17 Posted January 17 (edited) Inače, fun fact, taj tim juniora ili kadeta (ne sećam se više) OKK kojem je Milojević ubacio zilion poena, vodio je Igor Kokoškov. Edited January 17 by Ivo Petović
Popular Post banecare1 Posted January 18 Popular Post Posted January 18 kada sam dosao nesto poslovno iz moskve zvao nas je da gledamo megu dok su igrali u sremskoj mitrovici, da vidimo jokica. u razgovoru sam spomenuo sta pokusavam poslovno uraditi u srbiji - sledece jutro, na sopstevnu inicijativu me cekao ispred hotela u svom mini morisu, ceo dan smo imali turneju po fabrikama i firmama koje drze njegovi prijatelji. ko da mi je neko blizak otisao, a video sam ga par puta u zivotu. mogu misliti kako je familiji i prijateljima. 4 6
Recommended Posts