bradilko Posted January 17 Posted January 17 uzas miloje je bio car za koga god igrao mnogo mi je zao lik koji je bio uvek pozitiva bez grke reci za bilo koga. fajter nevidjen tako mi je umro jedan drugar na basketu. rekao mi je lekar da mu je ukvalno eksplodiralo srce. 1
Heaviside Posted January 17 Posted January 17 6 minutes ago, MeanM@ said: Upravo ovo. Imao je tu facu prirodno namontiranu u osmeh. Divna stvar. Sta je sa porodicom, koga je imao? Pocivao u miru… Sina i ćerku, sin mu je igrao isto u Beovuku, kapiram da je na nekom koledžu sad. Ima i rođenog brata, dve godine mlađi, bio je i on talentovan ali neozbiljan. 1
Ivo Petović Posted January 17 Posted January 17 1 minute ago, bradilko said: rekao mi je lekar da mu je ukvalno eksplodiralo srce. Iste reči sam dobio na pitanje za Miloja.
Tsai Posted January 17 Posted January 17 Boze me sacuvaj, kako to srce da eksplodira ? Grozna, uzasna vest
Shan Jan Posted January 17 Posted January 17 Jebem ti zivot koliko mi je zao. Sjajan lik, obozavao sam ga i dok je bio basketas i trener, za koga god je igrao, gde god je pricao. Do kurca sve, sto takvi ljudi moraju da odlaze tako rano.
Popular Post paculla Posted January 17 Popular Post Posted January 17 Kakva tuga. Ja ga upoznala ‘95, ja igrala prvenstvo u šahu a on na pripremama sa Beovukom, Dzikic bio pomocni i svako vece igrali sah, umeo je Deki i sah da igra. Letos ga vidim sa zenom i cerkom na ulici u malom gradu kod SF a bilo mi neprijatno da ih smaram. Deki generacijo 😢. 16
Popular Post ToniAdams Posted January 17 Popular Post Posted January 17 opet onaj osećaj da je umro neko moj- na kraju, i jeste bio naš brat. 10 2
warp Posted January 17 Posted January 17 Užasna vest...ne ide mi u glavu kako onakve ljudine može da nema...neka počiva u miru
napadaj Posted January 17 Posted January 17 Nestvarno zvuči. Neka počiva u miru. Debeli će da padne u depresiju.
Bane_V Posted January 17 Posted January 17 Tuga... Baš se videlo da uživa u svemu što radi, i onda ovako odjednom.
FPLS Posted January 17 Posted January 17 Kakav uzas. Imao sam priliku da ga upoznam, neverovatno pozitivan lik koji je zracio dobrotom. Jutros videh vest da je hospitalizovan i pisalo je da je stanje stabilno, pa valjda znajuci kakva je to sila od coveka uopste nisam procesirao ozbiljnost situacije. Bas veceras komentarisem sa drugarom kakva je to faca kad je nba utakmica odlozena zbog njega, tek mi sad dolazi do mozga da je to bio signal za uzbunu... Mnogo mi je zao. Pocivaj u miru, Deki. 5
precog Posted January 17 Posted January 17 6 minutes ago, FPLS said: Kakav uzas. Imao sam priliku da ga upoznam, neverovatno pozitivan lik koji je zracio dobrotom. Jutros videh vest da je hospitalizovan i pisalo je da je stanje stabilno, pa valjda znajuci kakva je to sila od coveka uopste nisam procesirao ozbiljnost situacije. Bas veceras komentarisem sa drugarom kakva je to faca kad je nba utakmica odlozena zbog njega, tek mi sad dolazi do mozga da je to bio signal za uzbunu... Mnogo mi je zao. Pocivaj u miru, Deki. Bukvalno isto i ja sve isto.
Recommended Posts