kralj Posted January 17 Posted January 17 (edited) 14 minutes ago, Heaviside said: Baš suprotno, bio je veliki radnik posebno nakon povrede kolena. Pre toga je bio izuzetno atletičan, to je ta faza letenja i kešanja na obruč ali je pokidao prednje ukrštene na prelazu iz juniora u seniori u pomenutom Tašmajdanu (promenio ime u Beovuk) i nije bilo para za operaciju. Krvnički je radio da nabije snagu i promeni stil igre i uspeo da postane vrhunski profesionalni igrač bez prednjih ligamenta na jednom kolenu. Ne znam za još jedan takav slučaj. Pričao je o tom periodu detaljno kod Minića (sestrića Dudinog pomoćnika). Najbolja epizoda bilo kog košarkaškog podkasta na srpskom. Al ko će to sad da gleda. Edited January 17 by kralj 1
Lezilebovich Posted January 17 Posted January 17 A koliko simpatican i pametan covek, uvek nasmejan. Prekjuce slucajno nabasam na podcast u kom prica o investiranju, akcijama ... 8
goofs Posted January 17 Posted January 17 Jojbre, mnogo mi žao :( baš gotivan lik, ode jbt za jedan dan, tuga
Mil@n Posted January 17 Posted January 17 Prekjuče ga slušao kod Ace Informacije, smeje se, zeza ga, priča kako je radoznao, non sto gleda neke podkaste, priča o planovima, uživa u trenutnom stanju.. Tuga, tuga, tuga. 5
Heaviside Posted January 17 Posted January 17 6 minutes ago, kralj said: Pričao je o tom periodu detaljno kod Minića (sestrića Dudinog pomoćnika). Najbolja epizoda bilo kog košarkaškog podkasta na srpskom. Al ko će to sad da gleda. Kako se zove podcast?
MeanM@ Posted January 17 Posted January 17 1 minute ago, Lezilebovich said: A koliko simpatican i pametan covek, uvek nasmejan. Prekjuce slucajno nabasam na podcast u kom prica o investiranju, akcijama ... Upravo ovo. Imao je tu facu prirodno namontiranu u osmeh. Divna stvar. Sta je sa porodicom, koga je imao? Pocivao u miru… 1
Venom Posted January 17 Posted January 17 Katastrofa, ne mogu da verujem koja vest. Ne da sam ga poznavao, ali po nastupu je bio izvanredan lik.
kralj Posted January 17 Posted January 17 Just now, Heaviside said: Kako se zove podcast? pojačalo. 3
Gaboon Posted January 17 Posted January 17 Kad vidiš loveka vidiš da je dobar kao leba! Velika tuga, počivaj u miru Miloje!
Recommended Posts