Heaviside Posted January 17 Posted January 17 Au, upravo ostavih post na KKP temi… viđao sam ga skoro svaki dan u periodu od nekoliko godina, igračina i ljudina
MeanM@ Posted January 17 Posted January 17 Uvek kad se spomene Miloje, setim se anegdote iz neke kadetske ili juniorske lige tamo 90ih kad je igrao za Tasmajdan valjda. Igrali protiv Kk Jug iz Vranja. Miloje sa loptom na vrhu kapice po sredini, igrac Juga (Caki, recimo) ga čuva. Sa klupe doziva trener Cakija: -Caki, Caki, niže u stav, bliže mu pridji! Caki se na dozivanje sa klupe okrene ka njima, primi instrukciju, vraća pogled ka Miloju, kad ovog nema tu gde je bio. U rebusu se okreće ka košu, a ovaj visi na obruču. Pričali su da je tu već bio dominantan, mada ako se sećam bila je priča da nije bio disciplinovan i da je bilo bojazni da neće mozda ostvariti ocigledni talenat. 46 godina, užas.
Popular Post Heaviside Posted January 17 Popular Post Posted January 17 Baš suprotno, bio je veliki radnik posebno nakon povrede kolena. Pre toga je bio izuzetno atletičan, to je ta faza letenja i kešanja na obruč ali je pokidao prednje ukrštene na prelazu iz juniora u seniori u pomenutom Tašmajdanu (promenio ime u Beovuk) i nije bilo para za operaciju. Krvnički je radio da nabije snagu i promeni stil igre i uspeo da postane vrhunski profesionalni igrač bez prednjih ligamenta na jednom kolenu. Ne znam za još jedan takav slučaj. 8 6
Heaviside Posted January 17 Posted January 17 Just now, kralj said: Definitivno je. Ne mogu da verujem Pitao i ja, ode Miloje
garmonbozia Posted January 17 Posted January 17 nije mi dobro mlad, dobar čovek, sportista uvek prvo odu oni najbolji, a ne skotovi, život nije ni malo fer 1 4
Micko8 Posted January 17 Posted January 17 (edited) Neka pociva u miru. Bio je dobar kosarkas iako je fizakalijama bio limitiran a i zasluzan je za nekoliko dobrih NBA karijera. Verujem da se ova tragedija nije dogodila , on bi bio sleketor reprezentacije na duze staze. Edited January 17 by Micko8
garmonbozia Posted January 17 Posted January 17 https://sportklub.n1info.rs/kosarka/nba/preminuo-je-dejan-milojevic/ 9
ZokiAsov Posted January 17 Posted January 17 Uzas, pakao jebeni. Ne pamtim kad sam se ovako smorio, a otislo je dosta dragih ljudi iz sporta i umetnosti ovih godina...
Ivo Petović Posted January 17 Posted January 17 Jebem ti, kako sam se smorio, ne mogu još sebi da dodjem. Sećam ga se još iz Tašmajdana, koliko je tad bio dominantan. Generacija smo jbt :( 1
Recommended Posts