jezovuk Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 (edited) Zguza se prišunj'o I Toto Kotunjo e: jepse @Tsai, ne čitam. Al lepša mi rima (naguze nas masno cigani iz Rima) Edited September 1, 2023 by jezovuk 1 1
Nikodije Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 2 minutes ago, Valkyrie said: Odvratni ste. Sramite se! Čestitke… <3 Deder neki stih. Fali nam ženski touch™ na topiku. 1
Svemir Zeka Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 22 hours ago, Nikodije said: Toto Kutunjo gleda sa nebesa Želi i on malo srpskog mesa Pa peva Insijeme I šalje belo seme 👍 16 hours ago, Hele said: Tako smo mu dobro na kitu mi naseli, Da je posle karanja progled'o Bočeli. Santa Maria della Salute, Metnuće nam Maneskin svoje kite krute. Od karanja tvrdog Kari počeo da njače, Iskar'o ga Donatelo i sve četiri kornjače. Bogiju od udarca puče zubni koren, Kad mu strap-on nabila Sofija Loren. 🤘 15 hours ago, Medusa_trip said: Osvanuo tračak sunca tanak, Biće petak turaj - vadi danak. I dok Bogdan Talijana čepi Diskretno, smegma, za ćega se lepi. 🤟 Tri dobitnika nagrade Karačevske pesničke večeri
Nikodije Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 5 hours ago, Valkyrie said: pederbal Mila, draga Valkyrie Na kurcu mi svyrie 26 minutes ago, Svemir Zeka said: 👍 Evo je i zeka Osta sperme reka Gde li je midgeta Što kurac joj ne smeta Sve su one dame fine Al samo manijak sine Na sedmo nebo može da te vine 3
Svemir Zeka Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Evo, evo Nikodija Odmah jutrom sunce sija Kanarinci pevaju Nikodyju oči sevaju Šta se ono na forumu sjaji Dvometraša zenice u glavi Jal je Lanča, jal je Nikodije Sve je jedno, s oboma lepo nam je
Nikodije Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 19 minutes ago, Svemir Zeka said: Evo, evo Nikodija Odmah jutrom sunce sija Kanarinci pevaju Nikodyju oči sevaju Šta se ono na forumu sjaji Dvometraša zenice u glavi Jal je Lanča, jal je Nikodije Sve je jedno, s oboma lepo nam je Džiz šta je ovo... Daj nešto ljudski Recimo Evo ga Nikodije Svo seme će da popije Otima mu Lanča Sexy dečko s ranča 2
Venom Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Lako je Zeki da se se sokoli, dok guze Nikodija, nju ne boli 3
Svemir Zeka Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 2 minutes ago, Venom said: Lako je Zeki da se se sokoli, dok guze Nikodija, nju ne boli
Nikodije Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 14 minutes ago, Venom said: Lako je Zeki da se se sokoli, dok guze Nikodija, nju ne boli Ako bi da uskočiš Moj dragi venom Kod mene nema džabe S velikom sam cenom
Svemir Zeka Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 29 minutes ago, Nikodije said: Džiz šta je ovo... Daj nešto ljudski Recimo Evo ga Nikodije Svo seme će da popije Otima mu Lanča Sexy dečko s ranča Razbole se manijak, suši se ko grana Nemalo ga nemalo nekoliko dana Ali žudnja Nikodija sve ga jače steže Zato Nikodiy zečeve u kaiševe veže Da svom dragom nađe lek, okriviće Zeca Jer ga smorila tako da ga ceo forum prca Krupne suze Nikodiju padoše u krilo Kad bi rumenka pojeo lakše bi mu bilo!
Recommended Posts