Jump to content

FRAGMENTS

Featured Replies

ajde nekako da prizovem gojka kada je stojku srce na drugoj strani.priscilla004al6.jpgBy [url="http://profile.imageshack.us

Edited by PussyGalore

layingdownex3.jpg

...

Edited by debaser

108sumiworks30tz5.jpg
donatellaiiggypopih6.jpgkao backgroud definitivno ide 'i'm bored' i to ona verzija sa intervjuom.

Nadrealni fragment.

Крш - СиротињуРефрен:како је све на сиротињу извадило ђоку, извадило ђокукако је све на сиротињу извадило ђоку, извадило ђокукако је све на сиротињу извадило ђоку, извадило ђоку...

Knowledge is a deadly friendWhen no one sets the rules.The fate of all mankind I seeIs in the hands of fools.

kad spomenu knowledge, Information is not knowledge. Knowledge is not wisdom. Wisdom is not truth. Truth is not beauty. Beauty is not love. Love is not music. Music is THE BEST.

Information is not knowledge. Knowledge is not wisdom.Wisdom is not truth. Truth is not beauty.Beauty is not love. Love is not music.Music is THE BEST.
Zappa_070418092635901_wideweb__300x375,1.jpg:Hail:

nece da linkuje....

Edited by Cruella De Ville

indy,haluciniram li, znam da je svojevremeno postojala b&w fotografija , kao self portrait f.z u odrazu od ogledala u nekom pubu?da li se secas?ona cultna fotografija , on drzi kameru i slika sebe , znam da je pojavom te fotografije postalo a must medju njegovim fanovima da svako napravi takav jedan autorski snimak.jedino nisam sigurna da li je to bio uopste frank?

Ne znam, ali sad si mi dala zadatak... krecem u potragu.