Valk Posted February 11 Posted February 11 On 8.2.2024. at 16:17, Ted said: ako postane od ovoga neka trilerčina, ako neko misteriozno nestane, pa još ako budu uklljučeni i neki paranormalni elementi, uključujem se 15 hours ago, Ted said: Izbaci uljeza A) Nikodije B) Midgeta C) Profesionalac D) Ratamahatta Ted u epizodi Res, non verba. da sam mestu ovih sa spiska, spavala bih s jednim okom otvorenim. 1
pantelia Posted February 18 Posted February 18 (edited) Ja samo da pohvalim drugove cigane sto je ova tema ostala prazna nakon sinocne utakmice 16 strana bi hilo ispisano da je bio obrnuti ishod Edit; sad sam video ban log, malo mi je jasnije sto je ovde prazno Edited February 18 by pantelia 1 1
Eleniko Posted February 18 Posted February 18 1 hour ago, MeanM@ said: To je zato što… to je velika istina, slagali se sa time ili ne
kud u maglu Simoviću Posted February 18 Posted February 18 tačno mu jedini brain demage pravi vučiću pederu 2 1 4
napadaj Posted February 18 Posted February 18 Probaćemo opet da pozovemo gospodu sa severa da zapevaju s nama devetog marta, al već znamo ishod tog pokušaja.
Frank Pembleton Posted February 18 Posted February 18 https://sportklub.n1info.rs/kosarka/vucic-reagovao-na-obradovicev-nastup-u-nisu-odvratan-napad/
Eleniko Posted February 18 Posted February 18 1 hour ago, Frank Pembleton said: https://sportklub.n1info.rs/kosarka/vucic-reagovao-na-obradovicev-nastup-u-nisu-odvratan-napad/ imam nepopularno mišljenje za koje najiskrenije molim da se ne tumači patkometrijski ili u sličnom ključu naime mislim da je ova sinoćna obradovićeva izjava i jutrošnja vučićeva reakcija ako ne možda dogovoreni dupli pas onda barem efektno vučićevo korišćenje na tipično naprednjački način, da se neki veći problem koji postoji pokrije odgovarajućom čaršijski lukrativnom temom o kojoj će narod raspravljati, gle čuda baš u vreme obeležavanja godišnjice nezavisnosti kosova ili šta sve treba ovih dana da se pokrije nečim suštinski nebitnim kao što je pitanje da li je kkp državni projekat. vi ste pratili više od mene, ko je to poslednji dana prozivao partizan da bi se ova priča ponovo otvarala. nisam primetio da je čo to radio, tek on ne bi smeo sa ovoliko putera na glavi. drugim rečima ostoja je dobio puno pozitivnih partijskih brojanja za ovo nabacivanje precedniku na volej. i sad kad krenu ekseli i čaršafi da se rolaju po tviterima i televizijama, gde će nam biti kraj. 1
MiddleClass Posted February 18 Posted February 18 2 hours ago, Frank Pembleton said: https://sportklub.n1info.rs/kosarka/vucic-reagovao-na-obradovicev-nastup-u-nisu-odvratan-napad/ Odlicno... Sad cekamo Ostoju da stane u odbranu trenera i zapusi lazljiva usta zvalavom
Shaq Posted February 18 Posted February 18 ^^kakav crni dogovor, pukla coveka frustracia.. od 9 takmicenja gde je bio prvi favorit, uzeo svega jedno(a i to jedva), od tih 9, sedam je protiv zvezda i tu je izgubio 6, i to od tima koji je u 3 sezone promenio 4 trenera, svake godine ostajao bez po 4 najbolja igraca, dok on sa druge strane ima kontinuitet i na klupi i sa timom, zadrzavajuci najbolje igrace i igrace oko koje je postavio sistem™.. druga dva takmicenja je takodje izgubio, kuci od tuti frutija u 1/8 ec-a(gde je bio prvi favorit), i ove sezone superkup od studenata, simptomaticno je da je u obe tekme imao +7 na manje od 2 minuta do kraja.. Quote Obradović: Partizan državni projekat – veća laž nije izgovorena od toga, biće da je obrnuto.. Apelujem na sve ljude iz mog kluba da izađu sa podacima, da se vidi crno na belo kako smo mi državni projekat i kako sam ja državni projekat, pa da se vidi. ljudi iz kluba:
Marco Cake Posted February 18 Posted February 18 Kad je rekao drzavni projekat nisu, nije mislio bukvalno na pare. Ovaj poremeceni predsednik je morao u etar i sko su mu rekli da to nije mislio. Jer zna on najbolje da kod naroda sve prolazi ako ne izadjes na pink, rts itd da "objasnis". Svakodnevno vidimo kakvu budalu imamo za predsednika.
kud u maglu Simoviću Posted February 18 Posted February 18 5 hours ago, napadaj said: Probaćemo opet da pozovemo gospodu sa severa da zapevaju s nama devetog marta, al već znamo ishod tog pokušaja. to znamo zbog čega se neće desiti, jer je business od nekoliko mil € u pitanju i ozbiljna paradržavna priča, al zbog čega se neki utihli glasić neće čuti sa istoka/zapada “marakane” e to će mi biti misterija jedan jedini. ma samo da procvili, u sebi jednom kaže vučiću pederu 1 1
Eleniko Posted February 18 Posted February 18 ja sam cigAnj, samim tim glasam za vučića što bi pevo protiv njega
Recommended Posts