Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarka u vrtlogu politike

Featured Replies

Just now, Shaq said:

samo se nadam da ce i el dobro prouciti danasnje izglaganje precednika u vezi potencijalnih a licenci, gde javno priznaje da drzava daje pare klubovima kako bi oni platili porez drzavi, da se laziraju izvestaji, da se pritiskaju™ privatnici i banari da uloze/daju pare blizancima..:fantom:

Pošto oni to ne znaju. O našem poslovanju odavno znaju sve, cinkario Zorulence Savić :fantom:

• Replies 4k
  • Views 209.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

18 minutes ago, Djolle said:

Je l to Ostoja demantovao Vučića? Najebale su kvake u predsedništvu... 

Pazi predsednik kaze da ostoja nije ni dinar uplatio za porez. A ostoja tvrdi da jeste 12.09 prosle godine, nekih 430 milijuna. E sad kome tu verovati...

23 minutes ago, *edited by mod said:

Samo čime li je Zvezda toliko naljutila Šapketa da im ladno skreše 6.75 miliona u odnosu na prethodnu sezonu? :think:

reko mu dača ikodinović

U-pristojnoj-zemlji-bi-ga-poslali-u-ludn

Ovde krenula kartometrijatm koliko vidim.

Eno ga Rujević na tw cepa karte na ulazu u halu...

19 minutes ago, Lord Stef said:

Braco mislio sam da je jasno da se zajebavam :D 

ima ko se zajebava

a ima i ko se ne zajebava

Happy Hour Beer GIF by Busch

11 minutes ago, Heaviside said:

nije, vučić je otvoreno priznao da država™ sugeriše™ privatnicima da daju pare blizancima, čak i ako navijaju za drugi klub :D a to je kod Ostoje i Ćokija u redu “sopstveni prihodi” plus imaju razumevanja kada je porez u pitanju. 

Ne u tom delu, ali AV je rekao da KKP nije ni dinar uplatio na ime poreskog duga, a Ostaja izašao sa iznosom i datumom, kao i da je rok za ostatak duga po sporazumu valjda u aprilu ove godine... Nisam se nadao takvom saopštenju, moram priznati.

25 minutes ago, Djolle said:

Je l to Ostoja demantovao Vučića? Najebale su kvake u predsedništvu... 

ustvari je potvrdio svaku sefovu rec.

1 minute ago, Djolle said:

Ne u tom delu, ali AV je rekao da KKP nije ni dinar uplatio na ime poreskog duga, a Ostaja izašao sa iznosom i datumom, kao i da je rok za ostatak duga po sporazumu valjda u aprilu ove godine... Nisam se nadao takvom saopštenju, moram priznati.

a čemu si se nadao, ako nije tajna

10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

to mi kaži

1k€(10k je karta za jednu utakmicu)

Pa nece bas biti. Standard jedan i standard 2 koje cine dobranih 50% nivoa 200 su oko 70k. 
Premium, superior i gold verzije istih su ti tu oko 1k eura, i solidan deo ti zauzima navijacki boks i family deo. 
Ja sam konkretno pitao sta cini godisnju razliku od tri miliona eura, i to ne na jednu godinu, vec konstantno povecanje poslednje 4 godine. Delom u zajebanciji, delom me stvarno zanima.

Nema sanse da rast cene 5000 ulaznica cini tu razliku.

1 minute ago, nenad said:

ustvari je potvrdio svaku sefovu rec.

pa naravno, ovo je sve dogovoreno između njih dvojice a ostoja je bogu hvala više veran partiji nego partizanu.

to da želimir nije znao da će na ovo da ispadne sada je već izvesno, premazani pošumljeni mu je vrv u prolazu pred kzš dobacio da se osvrne malo na optužbe /čije tačno, sa tvitera - laki, sa ppp - šakula/ da su državni projekat a ovom taman dobro došlo da se skrene fokus sa jučerašnjeg poraza.

7 minutes ago, Eleniko said:

a čemu si se nadao, ako nije tajna

Nadanje nije prava reč, očekivao sam glasno ćutanje, nezameranje vođi kao i do sada...

Edited by Djolle

4 minutes ago, MeanM@ said:

Nema sanse da rast cene 5000 ulaznica cini tu razliku.

5.000? Drugaru prošle godine sezonska bila oko 40.000, ove godine za isto to mesto 70.000. Gornji nivo prošle sezone 20 i nešto hiljada, ove 40 i nešto. Ogromno je bilo poskupljenje naših sezonskih.

8 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ovde krenula kartometrijatm koliko vidim.

Eno ga Rujević na tw cepa karte na ulazu u halu...

blagiš si ga tebi, mene brat rujke kanselovao, morao sam da otvorim drugi nalog da bi čitao njegovo biserje

2 minutes ago, Djolle said:

Nadanje nije prava reč, očekivao sam glasno ćutanje, nezemeranje vođi kao i do sada...

pa sad je samo potvrdio sve što je ovaj jutros prosuo pred naciju

ok

stvarno mi ne pada na pamet da slikam prošlogodišnju i ovosezonsku kartu da bi nešto “dokazao”

isto mesto prošle sezone je bilo 300, ove 1000 to je poenta. onu prvu sezonu je prosto glupo i pominjati zbog toga što se igralo u pioniru, tu bi već išlo i preko 5 puta

uzaludno je, ne zbog tebe naravno, već celokupnog narativa žvalave spodobe. sad ja treba tebi nešto da pojašnjavam(i ti meni) a na drugoj strani imamo kao sponzora gradski zavod za veštačenje i aik banku

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.