Milošica Posted February 9 Posted February 9 (edited) 10 minutes ago, smooth.Op said: Milošice je l' i tebi tako dopušteno? Osećam pasivnu agresiju u pitanju Ne znam dal je bilo nekih suptilnih uticaja, valjda je nekako prirodno počelo tako što smo zajedno gledali utakmice otac i ja. Mada nije mi nikad negativno govorio o Zvezdi, od "negativnih" emocija u sećanju su mi udaranje ormara, stolova i bacanje daljinaca kada igra Partizan To sam nasledio, osim što čuvam daljinac ako gledam u stanu Edited February 9 by Milošica 4
SNARC Posted February 9 Posted February 9 Da se razumemo...ovo nije naucilo ovo dete nego ga je naucio otac. Za koju godinu ce osetiti povratni efekat kad mu sin bude slicno porucivao. U grozna neka vremena zivimo. 4
Ratamahatta Posted February 9 Posted February 9 U obdanistu je naucio, sta moze roditelj protiv sekundarne socijalizacije
MiddleClass Posted February 9 Posted February 9 9 minutes ago, Ratamahatta said: U obdanistu je naucio, sta moze roditelj protiv sekundarne socijalizacije Moze da vrati vaspitacima, uciteljima i nastavnicima vaspitnu ulogu, a ne samo da sluze za obrazovanje.
Ratamahatta Posted February 9 Posted February 9 Zajebavah se Nego zar nije Zoc prosle ili pretprosle godine kukao kako neko dete mrzi Partizan a mati stoji pored i bole je picka? 4 1
Nikodije Posted February 9 Posted February 9 Izbaci uljeza A) expo B) mladi matematičari C) kkcz i kkp D) beograd na vodi 2 1
Popular Post Ted Posted February 10 Popular Post Posted February 10 Izbaci uljeza A) Nikodije B) Midgeta C) Profesionalac D) Ratamahatta 12
ToniAdams Posted February 10 Posted February 10 pa ne znam, nema sluha ovo dete, nadam se da ima druge talente
Recommended Posts