SNARC Posted February 6 Posted February 6 Just now, napadaj said: Malopre sam na Tviteru pročitao da je Bjelica jebao ženu svog kuma Sava Lešića. Ja bio ubeđen da je to neko neraskidivo kumstvo, 4 life fazon, kad ono... U Srbiji se kumstva mahom svedu na to ko je veselio kumicu i ko je koga vise zajebao.
Ratamahatta Posted February 6 Posted February 6 16 minutes ago, napadaj said: Malopre sam na Tviteru pročitao da je Bjelica jebao ženu svog kuma Sava Lešića. Ja bio ubeđen da je to neko neraskidivo kumstvo, 4 life fazon, kad ono... Pa mora prvo kum da proba, kontrola kvaliteta i tako to 1
Tresko Posted February 7 Posted February 7 23 hours ago, Ted said: kakav je link između Bjelice i ovog lika......mislim, gde im se to putevi ukrštaju pa su uspeli da dođu u ovakav sukob.....zašto bi Bjelica vređao nekog tamo bivšeg fudbalera Zvezde Vidiš da Bjelica navija za Partizan, a ovaj je posle onog napada i prebijanja od pre 10-ak dana shvatio da je momenat da se obračuna sa svima koji navijaju za isti. 2
hooyadahoo Posted February 8 Posted February 8 On 6. 2. 2024. at 10:48, Ted said: moguće. znači, radna pretpostavka je da bivša žena jednog ima izvestan link sa drugim pa je, kroz više epizoda koje su nam nepoznate, sve kulminiralo obračunom makazama u dečijoj igraonici Ko zna čije je dete...
Ted Posted February 8 Posted February 8 (edited) 28 minutes ago, hooyadahoo said: Ko zna čije je dete... isključio sam se.....telenovele nisu moj žanr.....ko se s kim jebo, kako, zašto, kada i gde nije mi privlačna tema za praćenje......to je smor ako postane od ovoga neka trilerčina, ako neko misteriozno nestane, pa još ako budu uklljučeni i neki paranormalni elementi, uključujem se Edited February 8 by Ted 2
hooyadahoo Posted February 8 Posted February 8 36 minutes ago, Ted said: isključio sam se.....telenovele nisu moj žanr.....ko se s kim jebo, kako, zašto, kada i gde nije mi privlačna tema za praćenje......to je smor ako postane od ovoga neka trilerčina, ako neko misteriozno nestane, pa još ako budu uklljučeni i neki paranormalni elementi, uključujem se Ma zajebavao sam se, rekoh u dečjoj igraonici se slučajno sreli pa skapirali na koga liči/liče deca. 1
Popular Post Shaq Posted February 8 Popular Post Posted February 8 (edited) a dusha.. ali sk koji ovo najlaganije pusta Edited February 8 by Shaq 2 1 2 4 1
garmonbozia Posted February 9 Posted February 9 pa ovde je ćale najveći debil. meni generalno nije jasno bilo ko da peva ta sranja, jedan od razloga zašto više ni ne idem na utakmice 1
smooth.Op Posted February 9 Posted February 9 Hahah Mene dete jednom pitalo, tata a je l' mi ne volimo zvezdu zato što su cigani 🤣 Ja u čudu, ko ti je to rekao da su oni cigani. Kaže deda 🤣 A nisam trovač stvarno i ne volim trovače. Što se mene tiče mali je slobodan da bira klub i boje 6
Milošica Posted February 9 Posted February 9 (edited) 9 minutes ago, smooth.Op said: A nisam trovač stvarno i ne volim trovače. Što se mene tiče mali je slobodan da bira klub i boje Uzmite mu dete. Edited February 9 by Milošica 2 3
garmonbozia Posted February 9 Posted February 9 Meni jeste. Ćale je hardkor Zvezdaš, a ja sam hardkor kontraš. 2 1
MeanM@ Posted February 9 Posted February 9 5 minutes ago, Milošica said: Uzmite mu dete. 14 minutes ago, smooth.Op said: Hahah Mene dete jednom pitalo, tata a je l' mi ne volimo zvezdu zato što su cigani 🤣 Ja u čudu, ko ti je to rekao da su oni cigani. Kaže deda 🤣 A nisam trovač stvarno i ne volim trovače. Što se mene tiče mali je slobodan da bira klub i boje U ona neka vremena je bilo ‘ma nek je dete živo i zdravo, pa da ga šaljemo u vojsku’ :). Ja sam se ono, ložio, moj šinko će navija za Zvezdu ili ništa. Sad, em mene zabole, a tek njega što zabole za sport sa njegovih 12 god. Vodio ga sad protiv Valensije, kolega mi dao neke promo karte. Bulji manje vise stalno u tel, šalje drugarima sliku kao vidi gde sam, a ovaj jedan mu odgovara ‘što meni nisi dao karte, tebe basket ne zanima, kladim se da igraš sad brawl stars’ Kad vidim ovakve gluposti, kul, bolje ovako. Još uspeo (za sad) da ga zaobidju desingerice i sl sranja. 6
Recommended Posts