Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted
Just now, napadaj said:

Malopre sam na Tviteru pročitao da je Bjelica jebao ženu svog kuma Sava Lešića. Ja bio ubeđen da je to neko neraskidivo kumstvo, 4 life fazon, kad ono...

U Srbiji se kumstva mahom svedu na to ko je veselio kumicu i ko je koga vise zajebao.

Posted
16 minutes ago, napadaj said:

Malopre sam na Tviteru pročitao da je Bjelica jebao ženu svog kuma Sava Lešića. Ja bio ubeđen da je to neko neraskidivo kumstvo, 4 life fazon, kad ono...

Pa mora prvo kum da proba, kontrola kvaliteta i tako to :fantom:

• Haha 1
Posted (edited)

...

Edited by Nikodije
Posted
23 hours ago, Ted said:

kakav je link između Bjelice i ovog lika......mislim, gde im se to putevi ukrštaju pa su uspeli da dođu u ovakav sukob.....zašto bi Bjelica vređao nekog tamo bivšeg fudbalera Zvezde

Vidiš da Bjelica navija za Partizan, a ovaj je posle onog napada i prebijanja od pre 10-ak dana shvatio da je momenat da se obračuna sa svima koji navijaju za isti. 

• +1 2
Posted
On 6. 2. 2024. at 10:48, Ted said:

moguće. znači, radna pretpostavka je da bivša žena jednog ima izvestan link sa drugim pa je, kroz više epizoda koje su nam nepoznate, sve kulminiralo obračunom makazama u dečijoj igraonici

Ko zna čije je dete...

Posted (edited)
28 minutes ago, hooyadahoo said:

Ko zna čije je dete...

isključio sam se.....telenovele nisu moj žanr.....ko se s kim jebo, kako, zašto, kada i gde nije mi privlačna tema za praćenje......to je smor

ako postane od ovoga neka trilerčina, ako neko misteriozno nestane, pa još ako budu uklljučeni i neki paranormalni elementi, uključujem se

Edited by Ted
  • +1 2
Posted
36 minutes ago, Ted said:

isključio sam se.....telenovele nisu moj žanr.....ko se s kim jebo, kako, zašto, kada i gde nije mi privlačna tema za praćenje......to je smor

ako postane od ovoga neka trilerčina, ako neko misteriozno nestane, pa još ako budu uklljučeni i neki paranormalni elementi, uključujem se

Ma zajebavao sam se, rekoh u dečjoj igraonici se slučajno sreli pa skapirali na koga liči/liče deca. 

• +1 1
Posted

pa ovde je ćale najveći debil. 

meni generalno nije jasno bilo ko da peva ta sranja, jedan od razloga zašto više ni ne idem na utakmice 

• +1 1
Posted

Hahah 

Mene dete jednom pitalo, tata a je l' mi ne volimo zvezdu zato što su cigani 🤣

Ja u čudu, ko ti je to rekao da su oni cigani. Kaže deda 🤣

A nisam trovač stvarno i ne volim trovače. Što se mene tiče mali je slobodan da bira klub i boje :)

• Haha 6
Posted (edited)
9 minutes ago, smooth.Op said:

A nisam trovač stvarno i ne volim trovače. Što se mene tiče mali je slobodan da bira klub i boje :)

Uzmite mu dete.

Edited by Milošica
  • +1 2
  • Haha 3
Posted

Milošice je l' i tebi tako dopušteno? :)

Posted

Meni jeste. Ćale je hardkor Zvezdaš, a ja sam hardkor kontraš. 

• +1 2
  • Wub 1
Posted
5 minutes ago, Milošica said:

Uzmite mu dete.

14 minutes ago, smooth.Op said:

Hahah 

Mene dete jednom pitalo, tata a je l' mi ne volimo zvezdu zato što su cigani 🤣

Ja u čudu, ko ti je to rekao da su oni cigani. Kaže deda 🤣

U ona neka vremena je bilo ‘ma nek je dete živo i zdravo, pa da ga šaljemo u vojsku’ :).

Ja sam se ono, ložio, moj šinko će navija za Zvezdu ili ništa. Sad, em mene zabole, a tek njega što zabole za sport sa njegovih 12 god.
Vodio ga sad protiv Valensije, kolega mi dao neke promo karte. Bulji manje vise stalno u tel, šalje drugarima sliku kao vidi gde sam, a ovaj jedan mu odgovara ‘što meni nisi dao karte, tebe basket ne zanima, kladim se da igraš sad brawl stars’ :)

Kad vidim ovakve gluposti, kul, bolje ovako. Još uspeo (za sad) da ga zaobidju desingerice i sl sranja.

• +1 6
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...