MiddleClass Posted May 16 Posted May 16 https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti/22778/partizan-menja-ime/vest Ostoja streljao JSD 2 2
Popular Post uini Posted May 17 Popular Post Posted May 17 8 minutes ago, Filozof manijak said: Nanulica nasilje i džiberluk su među glavnim problemima ove zemlje meni je nunnally bio ovih sezona najgotivniji igrač partizana, kako zbog igre, tako i zbog držanja i tokom pičkaranja ali ovakve stvari ne treba podržavati čak ni iz zajebancije omladina ionako ima dovoljno problema sa pogrešnim uzorima 10
Ted Posted May 17 Posted May 17 (edited) 13 hours ago, MiddleClass said: https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti/22778/partizan-menja-ime/vest Ostoja streljao JSD a kakvo je drugo osim Jugoslovensko sačuvaj Bože......Ostoja, dalje prste od naziva.....menjaj ono što ne valja, a ne ono što jeste i mora da bude za mene će uvek biti JSD, čak i ako budale promene naziv e, da.....i svi forumaši, ako se neko zove Jugoslav, odmah da menjaju ime u Srbislav ili Srboljub.....ne znam ni šta ste čekali do sada Edited May 17 by Ted 3
Filozof manijak Posted May 17 Posted May 17 (edited) 41 minutes ago, uini said: nasilje i džiberluk su među glavnim problemima ove zemlje meni je nunnally bio ovih sezona najgotivniji igrač partizana, kako zbog igre, tako i zbog držanja i tokom pičkaranja ali ovakve stvari ne treba podržavati čak ni iz zajebancije omladina ionako ima dovoljno problema sa pogrešnim uzorima Riba se čisti od glave. S tim u vezi, simpatična je ova diskrepanca između događaja na terenu i naknadnog širenja mržnje dežurnih moralista, pacifiista i ne-više-latentnih rasista. I zbog toga - Nanulica Edited May 17 by Filozof manijak 1
kralj Posted May 17 Posted May 17 44 minutes ago, uini said: nasilje i džiberluk su među glavnim problemima ove zemlje meni je nunnally bio ovih sezona najgotivniji igrač partizana, kako zbog igre, tako i zbog držanja i tokom pičkaranja ali ovakve stvari ne treba podržavati čak ni iz zajebancije omladina ionako ima dovoljno problema sa pogrešnim uzorima Ne hrani trola, sad će da stave neku sliku sa tvitera Kalinića ili Georgieva i podsmevaju se nepoznavanju osnovne srpske internet kulture. Inače, i meni je Naneli bio baš incident tamo, ali jebiga ozračio se i on. 3
uini Posted May 17 Posted May 17 19 minutes ago, Filozof manijak said: Riba se čisti od glave. S tim u vezi, simpatična je ova diskrepanca između događaja na terenu i naknadnog širenja mržnje dežurnih moralista, pacifiista i ne-više-latentnih rasista. I zbog toga - Nanulica daj baci još neku floskulu, ko rano rani, dve sreće grabi nebitno, samo kažem i ponoviću, nismo mi sredina u kojoj je okej i zajebavati se na temu a ti kako 'oćeš
Filozof manijak Posted May 17 Posted May 17 25 minutes ago, kralj said: Ne hrani trola, sad će da stave neku sliku sa tvitera Kalinića ili Georgieva i podsmevaju se nepoznavanju osnovne srpske internet kulture. Inače, i meni je Naneli bio baš incident tamo, ali jebiga ozračio se i on. Jesi se izventiliro, blago nama. Jel sad sve ok i na mestu? 2
Filozof manijak Posted May 17 Posted May 17 (edited) 15 minutes ago, uini said: daj baci još neku floskulu, ko rano rani, dve sreće grabi nebitno, samo kažem i ponoviću, nismo mi sredina u kojoj je okej i zajebavati se na temu a ti kako 'oćeš Aj reci ti meni, ko je pogubniji po našu sredinu, Naneli, ili ovi tnjiiter kraljevi, ratnici i hajkači što targetiraju igrače? Edited May 17 by Filozof manijak 1 1
Eleniko Posted May 17 Posted May 17 5 minutes ago, Filozof manijak said: Jesi se izventiliro, blago nama. Jel sad sve ok i na mestu? kako da napišeš koliko si jadan a da ne napišeš da si jadan 1 1
kralj Posted May 17 Posted May 17 7 minutes ago, Filozof manijak said: Jesi se izventiliro, blago nama. Jel sad sve ok i na mestu? Ma šta si se ti upalio, samo sam objasnio čoveku sa kim ima posla, te da nije dovoljno da ti objasni, nego u tvom slučaju mora i da razume umesto tebe. 1
Recommended Posts