Filozof manijak Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 (edited) 48 minutes ago, kralj said: Najjači edit u istoriji edita ❤️ Ubedljivo najviše notifikacija danas mi je došlo s ove teme Edited October 12, 2023 by Filozof manijak
Filozof manijak Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 14 minutes ago, kralj said: U jbt, koja je razlika između ovoga i lizanja Bogdana i Karija na prijemu. Samo su Ostaja i Žoc opozicija. Jedina i prava
Filozof manijak Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 42 minutes ago, Ratamahatta said: Plazma keks, Srdjan Djokovic i Ivana Zigon? Poklopac od jogurta, kladionica i Prijovićka 4
copkillah Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 33 minutes ago, kralj said: U jbt, koja je razlika između ovoga i lizanja Bogdana i Karija na prijemu. podseti me, koji je to prijem bio, u čiju je čast organizovan i ko ga je organizovao?
Ratamahatta Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 Pa dobro, ko zna kad ce zatrebati gradjevinske dozvole za letnje kujne 2
copkillah Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 12 minutes ago, kralj said: Pravda za Rebraču Dakle sve po protokolu, kao i uvek? Plus što vidiš i kod Bogdana i kod Dobrića i kod Petruševa, da im nije do života u tom momentu.
kralj Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 Naravno da je protokol. Protokol je i Ćokijev jutarnji i Žocovi apeli u ime predsednika. Dva bedna kluba i poslovično pali s marsa profesionalni sportisti. Ova tema je i nastala samo zato što su neki nesrećnici uzeli selektivno da konzumiraju toplu vodu. Da sve bude apsurdnije, navijaju za klub koji ima direktnije veze sa SNS od KKCZ, Saveza, Pinka i Informera. Čast filozofu M. 1
kud u maglu Simoviću Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 16 minutes ago, kralj said: klub koji ima direktnije veze sa SNS od KKCZ samo se teši, zbog toga i postoji ova tema 4
Milošica Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: samo se teši, zbog toga i postoji ova tema Ja i dalje ne znam zašto SNS Arena ne ispoštuje SNS klub prikazivanjem dodele trofeja. Ili makar puštanjem cele utakmice protiv Krke bez 10 minuta zakašnjenja. Možda pošto je Krka jbg...
kralj Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 Šta si pokušao poslednjim postom? Da objasniš kako je KKP nemilosti Sns-a zbog prenosa na areni? Nemoj pokusavati.
booyaka Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 Ja i dalje ne znam zašto SNS Arena ne ispoštuje SNS klub prikazivanjem dodele trofeja. Ili makar puštanjem cele utakmice protiv Krke bez 10 minuta zakašnjenja. Možda pošto je Krka jbg...Nije, zbog aparthejda koji se sistematski sprovodi protiv KKP. Zna se koja je najgora kletva - dabogda imao, pa nemao. Sad iščekujemo drugi deo kletve, a najgore je to iščekivanje.
Recommended Posts