Eleniko Posted March 28 Posted March 28 a ujutro na poso, u vučićevu mašinu, po platu ozareni zbog pokliča 3
dragance Posted March 28 Posted March 28 Just now, SNARC said: E ovo je besplatno..mozete da probate jednom.. Sto bi rekli u reklami za Radensku - Krijepi dusu, osvjezava Nije besplatno ništa. Jedini razlog što se čuje kod vas je poziv da se uplati još koja kinta. Mislim, ima cela četvrt u Amsterdamu koja funkcioniše na sličan način. 1
SNARC Posted March 28 Posted March 28 Just now, dragance said: Nije besplatno ništa. Jedini razlog što se čuje kod vas je poziv da se uplati još koja kinta. Mislim, ima cela četvrt u Amsterdamu koja funkcioniše na sličan način. Doooobro..necemo se sloziti ali cool..me like Nego, sto se kod vas ne cuje..zadovoljni ste trenutnim..i podzidom ?
dragance Posted March 28 Posted March 28 Just now, SNARC said: Doooobro..necemo se sloziti ali cool..me like Nego, sto se kod vas ne cuje..zadovoljni ste trenutnim..i podzidom ? Bukti u nama unutra. Pravi opozicionari. Čeka se pravi trenutak. 3
SNARC Posted March 28 Posted March 28 Just now, dragance said: Bukti u nama unutra. Pravi opozicionari. Čeka se pravi trenutak. Znas gde jos bukti unutra...kod onih u Amsterdamu :)))) E moj @dragance 1
SNARC Posted March 28 Posted March 28 E ne radim to vise vec..5-6 godina, jebem li ga. Mozda je ostalo nesto susenih zaliha..ali poljoprivreda je smrt, izaslo se iz toga Begam..krece tekma
Eleniko Posted March 28 Posted March 28 izašo si i na internet Počelo drugo poluvreme u Areni, navijači Partizana vređaju Vučića EVROLIGA Autor: Miloš Ljubisavljević 28. mar 202419:40 > 21:41
Heyter Posted March 28 Posted March 28 (edited) Od 65p Partizana, domaći igrači dali 3 (slovima TRI)! Edited March 28 by Heyter 1
kralj Posted March 28 Posted March 28 45 minutes ago, SNARC said: Doooobro..necemo se sloziti ali cool..me like Nego, sto se kod vas ne cuje..zadovoljni ste trenutnim..i podzidom ? Jel ti vičeš kod kuće, kradeš biblijsku žrtvu sapatnika, ili postuješ iz mase? Ili ništa od navedenog.
SNARC Posted March 28 Posted March 28 33 minutes ago, kralj said: Jel ti vičeš kod kuće, kradeš biblijsku žrtvu sapatnika, ili postuješ iz mase? Ili ništa od navedenog. Stojim nem pred ovim zapisom...bravo.. A mislio sam da si glup
Hele Posted March 29 Posted March 29 (edited) 3 hours ago, Heyter said: Od 65p Partizana, domaći igrači dali 3 (slovima TRI)! Jel Zeljku u ugovoru pise i da ne smeju biti dva nasa igraca na parketu? I cemu sluzi sada ova sezona i za sta smo svi mi gradjani ove zemlje dali pare? Treba pod hitno ograniciti blizance i postaviti im uslove. Ili igraj sa timom koji hoces, ali moras na F4 minimum, ili da ispunis kvotu minuta koju dajes srpskim igracima, narocito mladima. Niti trofeja, niti rezultata, niti reprezentativaca buducih. Da se ne plasiraju cak ni u plej in su mogli i Drezgic i ekipa. Edited March 29 by Hele
*edited by mod Posted March 29 Posted March 29 Vređa jadnu srpsku decu e stvarno ste hit. A što se tiče sudija i poguravanja, ako ćeš lakše da spavaš noću zbog toga, onda je skroz legitimno. 1
Recommended Posts