sigurnost Posted March 28 Posted March 28 10 minutes ago, Eleniko said: Inflacija brte, okreni se oko sebe. Pice su dogurale do 2000 rsd. opet mnogo. mator čovek, a toliko alav. pa neče u grob poneti! 1
Heaviside Posted March 28 Author Posted March 28 (edited) 29 minutes ago, Milošica said: Ne lupetaj. Kolika je cifra? Ja bih mu dao 2.5 miliona, svakako vredi više od pantera (jel sam preneo da je plaćeniji od james-a?) koji ima cirka toliko. Edited March 28 by Heaviside 2
Milošica Posted March 28 Posted March 28 (edited) 3 minutes ago, Heaviside said: Kolika je cifra? Koja cifra? Edited March 28 by Milošica
Heaviside Posted March 28 Author Posted March 28 Just now, Milošica said: Koja cifra? Ona koja stoji na Robijinom ugovoru. Kažeš da je 10 za 4 godine glupost ili te nisam razumeo?
kud u maglu Simoviću Posted March 28 Posted March 28 ako je već toliko zapeo da trenuta baš partizan, ja bi mu tražio 1.5 mil al pošto su on i ostoja zemlja i verujem da su se našli na kilotm para
Milošica Posted March 28 Posted March 28 (edited) 3 minutes ago, Heaviside said: Ona koja stoji na Robijinom ugovoru. Kažeš da je 10 za 4 godine glupost ili te nisam razumeo? Da, jeste glupost. Sad vidim nastavak posta, opet te je uhvatilo ono tvoje. Ne stoji ti. Edited March 28 by Milošica
Heaviside Posted March 28 Author Posted March 28 5 minutes ago, Milošica said: Da, jeste glupost. Sad vidim nastavak posta, opet te je uhvatilo ono tvoje. Ne stoji ti. Pa daj cifru koja nije glupost ili opseg, stvarno me zanima. Ne stoji ti da samo napišeš “glupost” bez ikakvih argumenata. 1
Milošica Posted March 28 Posted March 28 (edited) 2 minutes ago, Heaviside said: Pa daj cifru koja nije glupost ili opseg, stvarno me zanima. Ne stoji ti da samo napišeš “glupost” bez ikakvih argumenata. Okvirno milion. Ne znam kako funkcioniše sa bonusima. Već sam pisao da nije Željku trebao onaj patetičan govor o ugovoru kad je došao. Ali jbg, Riba-Rak, kao Vučić. Edited March 28 by Milošica 1
ZokiAsov Posted March 28 Posted March 28 Vise vinjaka, manje smaranja sa zaludnim ciganima. Ocinski savet... 1 3
Eleniko Posted March 28 Posted March 28 13 minutes ago, Milošica said: Jbg, Riba-Rak, kao Vučić. Ukratko, tigar
SNARC Posted March 28 Posted March 28 Znate kako..sve to mi zajedno placamo kroz ove uvecane racune za struju i komunalije... Ergo..jebe Rumenoglu 1
SNARC Posted March 28 Posted March 28 Nekome mozda sofer...nekome siguran podzid. Kako se kome zalomi
dragance Posted March 28 Posted March 28 Mala cena za hleba i igara uz pokoji, tek tako da bude, poklič protiv pederastije.
SNARC Posted March 28 Posted March 28 1 minute ago, dragance said: poklič protiv pederastije. E ovo je besplatno..mozete da probate jednom.. Sto bi rekli u reklami za Radensku - Krijepi dusu, osvjezava 1 1
Recommended Posts