SNARC Posted March 16 Posted March 16 1 minute ago, Marco Cake said: Darko nije rodjen talentovan za kosarku i radnu etiku. Bilo je to vise ganjanje njega jer je imao nerealne fizicke predispozicije i to za buducnost. Prelazak u Hemofarm mu je bio spas, posle su ga vrv udarile pare. Ipak mogu reci da je sad skroz druga osoba i trebalo mu je puno da sazri i nauci zivot. Bolje ikad nego nikad. Za kosarku izmisljen..radna etika je pak nesto drugo. Centar sa mekom rukom koji pogadja trojke u evropskim utakmicama.. Ali je bio inadzija, nadobudan, nabedjen..Da je mogao da igra do 25. godine bez da sazna koliko je talentovan i koliko se ocekuje od njega, verovatno bi napravio nesto vise. Ili ajde bolje, do 30. godine zivota. 1 1
napadaj Posted March 16 Posted March 16 Čime se bavi sad? Pročitao sam da više nije u poslu sa jabukama.
sigurnost Posted March 16 Posted March 16 Za Darka se može reći da je od svih "propalih talenata" napravio najveću karijeru.
Heaviside Posted March 16 Author Posted March 16 Baš to što ga sa 10 NBA sezona svi uključujući i njega samog smatraju za propaliteta najbolje govori koliko jeste bio talentovan za košarku. 1
nenad Posted March 16 Posted March 16 covek je bio drugi pik najjaceg drafta ikada, valjda je to vise nego dovoljan dokaz potencijala koji je imao.
Ratamahatta Posted March 16 Posted March 16 Bilo je i vecih bustova, tipa Kwame Brown ili onaj lik sto sam mu zaboravio ime - bio je posle i u Feneru, ni Zoc nije uspeo nista da napravi od njega. Minesotin pik mislim, bio i u Cavsima Ima dosta cetvorki i petica koji su i tokom karijere imali body language kao da su ih naterali da igraju kosarku jer su bili najvisi u opstini, a neki su tek posle u podcastima priznali
smooth.Op Posted March 16 Posted March 16 Nama je trener tamo neke 2000/2001 pričao za njega. Kaže ima Miličić strašne predispozicije, ogroman je. Uzeo ga Hemofarm, ali nije dobar s glavom. Mislim da je pričao nešto traže ga što ga nema na treninzima, a on ode da peca. Sećam se toga haha, mada ne znam koliko je tačno to za pecanje, pošto sad kad znam Darka ne mogu da ga povežem sa pecanjem nikako.
kralj Posted March 16 Posted March 16 16 minutes ago, Ratamahatta said: Bilo je i vecih bustova, tipa Kwame Brown ili onaj lik sto sam mu zaboravio ime - bio je posle i u Feneru, ni Zoc nije uspeo nista da napravi od njega. Minesotin pik mislim, bio i u Cavsima Ima dosta cetvorki i petica koji su i tokom karijere imali body language kao da su ih naterali da igraju kosarku jer su bili najvisi u opstini, a neki su tek posle u podcastima priznali Ma nisu oni bili veći potencijali od Darkeema. Bio bi on na tim draftovima lagano prvi. 2
Milošica Posted March 16 Posted March 16 (edited) Kaže Darko da Dikembeova rekacija nije bila zbog blokade nego jer je ovaj navikao da bude bezobrazan prema rukijima i da ga se plaše a Darko mu je uvalio dva lakta Ali tačno se kod Darka iz aviona vidi koliko mu je jak taj Rak... Edited March 16 by Milošica
napadaj Posted March 16 Posted March 16 1 hour ago, smooth.Op said: Nama je trener tamo neke 2000/2001 pričao za njega. Kaže ima Miličić strašne predispozicije, ogroman je. Uzeo ga Hemofarm, ali nije dobar s glavom. Mislim da je pričao nešto traže ga što ga nema na treninzima, a on ode da peca. Sećam se toga haha, mada ne znam koliko je tačno to za pecanje, pošto sad kad znam Darka ne mogu da ga povežem sa pecanjem nikako. Meni je isto to pričao drugar koji je iz okoline Vršca i koji je trenirao u Hemofarmu početkom dvehiljaditih. Možda mi je pričao i baš Lukajićev sin, ali nisam siguran, poslednji put sam pričao s njim pre 15 godina. 2
Ratamahatta Posted March 16 Posted March 16 Komsije su vise puta pricale (tada nisam ziveo tu) da su se pre 30+ godina zamalo poubijali 1 pokojni komsa i Struja u lokalu (kafana) u prizemlju zgrade, prica kaze da je Struja drzo kafanu i picio muziku a ovom dokurcila vise svaki dan buka A Itudis mu posle toga bio segrt u PAOK-u 3
Venom Posted March 18 Posted March 18 On 16. 3. 2024. at 16:46, smooth.Op said: Nama je trener tamo neke 2000/2001 pričao za njega. Kaže ima Miličić strašne predispozicije, ogroman je. Uzeo ga Hemofarm, ali nije dobar s glavom. Mislim da je pričao nešto traže ga što ga nema na treninzima, a on ode da peca. Sećam se toga haha, mada ne znam koliko je tačno to za pecanje, pošto sad kad znam Darka ne mogu da ga povežem sa pecanjem nikako. Bio je onaj intervju kad su ga posetili u Srbiji na plantaži, i tad je išao da peca. 1
Milošica Posted March 18 Posted March 18 Ja baš volim da pecam, mada sam nažalost retko u prilici. Sa strane girice, paradajz, luk i neko pićence. Milina. 1
Recommended Posts