Milošica Posted March 14 Posted March 14 (edited) 9 minutes ago, kralj said: Nit duha nit puberteta. O tome pričam...Nema to veze sa godinama. Edited March 14 by Milošica
garmonbozia Posted March 14 Posted March 14 27 minutes ago, sigurnost said: Vidi se da si pohađao tečaj dipl. oec. Vladana Tegeltije. A kakve veze ovo ima sa Telgetijom kada su ovo činjenice?
kralj Posted March 14 Posted March 14 10 minutes ago, Milošica said: O tome pričam...Nema to veze sa godinama. Itekako ima. Kvazikreativne asocijacije falus-frula i slične otrcanosti, karakteristične su za prvih i poslednjih 12 godina života. 2
Filozof manijak Posted March 14 Posted March 14 3 minutes ago, kralj said: Itekako ima. Kvazikreativne asocijacije falus-frula i slične otrcanosti, karakteristične su za prvih i poslednjih 12 godina života. 3 hours ago, kralj said: Ako će da se namenski troši, neka daju sve u KK Čarobna frula. Za početak da se plati omiljenom čačanskom đaku kotizacija za košarkaški seminar Grka iz drvno-prerađivačke. Zašto imam utisak da se malo projektuješ?
Milošica Posted March 14 Posted March 14 (edited) @kralj Mnogo si ozbiljan. Ali post ti podržava Eleniko koji kači Pavlovićevu mast...Pri tome, meni je to skroz ok zajebancija. Edited March 14 by Milošica 1
Eleniko Posted March 14 Posted March 14 mi cigani smo na ovom delu foruma kao oni japanci što su 70-tih izašli iz džungle ne znajući da je rat završen moramo da se ispomažemo pogotovo kad neprijatelj vodi prljavi rat svim sredstvima brat je mio koje vere bio
*edited by mod Posted March 14 Posted March 14 43 minutes ago, kralj said: Itekako ima. Kvazikreativne asocijacije falus-frula i slične otrcanosti, karakteristične su za prvih i poslednjih 12 godina života. Znači kako god da okreneš klub ti je u tim nekim godinama. 1
Eleniko Posted March 14 Posted March 14 31 minutes ago, Filozof manijak said: Bajram šerif mubarek olsun gezuar burazor gezuar 1
Milošica Posted March 14 Posted March 14 (edited) Proserava se opasno. Pa samom Darku se čitava priča o karijeri svodi na "ja sam kriv, ali i te određene XY osobe". I to je legitimno, jer jedno ne isključuje drugo. Isto tako je i slučaj 2005. Edited March 14 by Milošica
*edited by mod Posted March 14 Posted March 14 2 minutes ago, Milošica said: Proserava se opasno. Pa samom Darku se čitava priča o karijeri svodi na "ja sam kriv, ali i te određene XY osobe". I to je legitimno, jer jedno ne isključuje drugo. Isto tako je i 2005. Plus se uredno svakih 10ak godina osvrne na to kakva je bio budala u svim prošlim fazama i kako je sad nov čovek. Što je zapravo i ok, stalno se razvija i pronalazi. 1
Filozof manijak Posted March 14 Posted March 14 13 minutes ago, MiddleClass said: Milicic & Milicic o cuvenoj Zocovoj kzs Miličić objasnio 1
Recommended Posts