Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarka u vrtlogu politike

Featured Replies

1 minute ago, MeanM@ said:

Jbt, kolko smo mi forumski cigani bogovi razuma i samokritike. Otvoreno izlazemo sva svoja sranja, ne stvaramo sebi idole. 

Vas četvorica, ako uzmemo u obzir da bilmez sad navija za Borac :fantom:

• Replies 4k
  • Views 209.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

I ja jedva cekam da prestanem da navijam za Zvezdu i ponekad Partizan, kao i da se stvori neka nova mocna stranka u koju me nije sramota da se uclanim i aktivno radim na poboljsanju naroda i narodnosti, pre svega kroz demontiranje Zvezde i Partizana i stvaranja novih zdravih samodovoljnih sportskih kolektiva - KK Breskvica i FK Konstrakta

Edited by Ratamahatta

1 minute ago, Milošica said:

mini, hevi i ona dvojica utamničenih?

Neću da imenujem, ja sam Miloščkica.

Mada, ne daj bože Minija kad mu proradi Merkur.

• Author

hahah

2 minutes ago, MeanM@ said:

Jbt, kolko smo mi forumski cigani bogovi razuma i samokritike. Otvoreno izlazemo sva svoja sranja, ne stvaramo sebi idole. 
Grobarija i ono cega je svesna da im ne valja komentarise samo medju sobom u podrumima da ne cuje neprijatelj i oseti slabost. 
2 univerzuma, ociglednost jedna :fantom:

to je jos Djuroski rekao na pitanje da uporedi grobare i cigane. grobari daju bezrezervnu podrsku, idolizuju i bodre i kad ide lose dok cigani nikad nisu zadovoljni. po njemu su cigani bolesniji jer ih potresa svaka sitnica u kojoj klub nije na najvisem nivou.

Just now, Heaviside said:

hahah

to je jos Djuroski rekao na pitanje da uporedi grobare i cigane. grobari daju bezrezervnu podrsku, idolizuju i bodre i kad ide lose dok cigani nikad nisu zadovoljni. po njemu su cigani bolesniji jer ih potresa svaka sitnica u kojoj klub nije na najvisem nivou.

Zakuni se da si slušao Boška Đ

1 minute ago, Heaviside said:

Zvuce kao moji keva i cale

6 minutes ago, Milošica said:

Pre neki dan kumsara rekao da bi voleo da sam ja grobar, valjda zato što sam lep, pametan i duhovit, pa je razumljiva njegova želja.

Međutim ja kao neko ko voli da se sprda sa samoproglašenim božanstvima sprdao bih se sa Robijom i da sam grobar. Tako da bih sigurno nervirao kumsaru i bio proglašen za grobara blasfemičara

• Author
2 minutes ago, Nikodije said:

Zakuni se da si slušao Boška Đ

prepricao mi drug

Spoiler

davno nekad, neka emisija o fudbalu u njegovo vreme

Ko izdrzi duze od 10 minuta glasa Boskoa Djurovskog treba da mu se taj dan plati kao praznik

3 minutes ago, Nikodije said:

samoproglašenim božanstvima sprdao bih se sa Robijom i da sam grobar. Tako da bih sigurno nervirao kumsaru i bio proglašen za grobara blasfemičara

https://www.astrotheme.com/celebrities/m1/cancer/1.htm

Od naših - Želimir, AV, Karleuša, moja devojka...

15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ja bi samo voleo da vidim ugovor o sponzorstvu između gradskog zavoda za veštačenje i kkczbg. mora da je u pitanju nekomercijalno oglašavanje, kao što smo ga imali onomad na forumu

ma jok, to je ono sto ostoja zove soostveni prihodi.

Pa svi smo nasi

Zamslite poresku reformu - odes u Maxi, kupis tulumbe i kazu ti na kasi da ovaj PDV ide Yveydi. Odes u Tehnomaniju, kupis USB, kazu ti ovaj PDV ide Partizaiu. 

Da znamo nacisto sta je cije, kome sta i kako, pa da konacno mozemo lepo kao ljudi da se svadjamo da li Gilic vredi 200 iljada maraka godisnje, a Rastko Cvetkovic 400

U Srbiji bi se bolje zivelo

6 minutes ago, Nikodije said:

Pre neki dan kumsara rekao da bi voleo da sam ja grobar, valjda zato što sam lep, pametan i duhovit, pa je razumljiva njegova želja.

Međutim ja kao neko ko voli da se sprda sa samoproglašenim božanstvima sprdao bih se sa Robijom i da sam grobar. Tako da bih sigurno nervirao kumsaru i bio proglašen za grobara blasfemičara

ne precenjuj se, rekao sam te da bi te usvojili ako bi bili prinuđeni

ne bih se ja puno time dičio s obzirom na konkurenciju

nego na šta ćete da sprcate ova 4 mil€ hoće da sevne neki plej iz džej lige

• Author

takoe, lepo kaze Coki da je to nasa drzava, a ne albanska pa da se stidimo sto smo njen projekat

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.