Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, Tresko said:

Koliko?

Par ne par milona.Isti sistem.Ministarstvo uplati savezu,savez klubu pa se to vodi kao pomoc saveza klubovima.

Posted
3 hours ago, Ratamahatta said:

Gadjace te gibanicom kao Ledeja 

Inace niko da prozbori da su oba velikana™ prihvatila Dubai u ABA :fantom:

Zamisli da ne prihvate i krenu ozbiljno da zatežu projekat Dubai. Pa ne da ih ne bi videla EL, već bi se i učešće u ABA klimalo. Ovako klasika, Dubai u ABA je treća tačka dnevno reda a licence su peta. Ako dobiješ sigurno si u problemu, a ako prihvatiš niko ti ništa ne garantuje.

Posted

redovi se zbijaju

ni zrno žita okupatoru

GIiVAb2XYAAt82t?format=jpg&name=medium

Posted
8 hours ago, *edited by mod said:

Zamisli da ne prihvate i krenu ozbiljno da zatežu projekat Dubai. Pa ne da ih ne bi videla EL, već bi se i učešće u ABA klimalo. Ovako klasika, Dubai u ABA je treća tačka dnevno reda a licence su peta. Ako dobiješ sigurno si u problemu, a ako prihvatiš niko ti ništa ne garantuje.

Nisu prihvatili na jučerašnjoj sednici, traže više para. Konačna odluka navodno sledeće sedmice. Btw, odluka mora da bude jednoglasna tako da se ne pitaju samo Zvezda i Partizan. 

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
10 hours ago, *edited by mod said:

priključivanje EL je kao priključivanje EU. ako te oće ide odmah i bez frke, ako neće, ima da se priključuješ 50 godina i opet ćeš ostati van

• +1 2
Posted

Što je sasvim prirodno i drugačije ni ne može da bude kod primanja nekog novog u nešto što su pokrenuli drugi. Ako te hoće i trebaš im ićiće glatko, ako im ne trebaš onda je na tebi da odlučiš da li ćeš da radiš na tome da im ipak zatrebaš ili da se nekako drugačije postaviš u odnosu na njih. Ni deca u školi ne primaju u društvo nekoga ko nema da ponudi ništa od onoga što njih zanima, a kamoli partneri u biznisu kada prepuštaju deo vlasništva novom partneru. 

Posted

gledajući fudbal atletiko inter, sve što mogu da kažem je da fkcz fkp bukvalno treba dati qrac od državnih para

svesti na nivo lučana i surdulice

a kkcz i kkp častiti sa po 50 milki po sezoni

potpuno druga igra, potpuno drugi nivo

Posted (edited)

šta ovo puši Terza, đumbir?

e jbg....kad bi se fudbal igrao pet na pet, a igrače poput Dimarka ili Grizmana mogao da potpišeš za milion po sezoni, bili bi i fk-ovi konkurentni

Edited by Ted
Posted

da mi je znati jedan razlog zbog kog kkczbg zaslužuje 50mil po sezoni

ako nisu dinari, onda se izvinjavam

Posted
12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

Najbolje ce ti objasniti ljudi koji imaju dvoje dece..karakterno razlicite..

Jedno pametno, vredno, dobar djak, omiljeno..drugo za drvno-preradjivacku..Ali za oboje mora ajfon i skupe patike jer..jbg, mora

• +1 1
  • Hvala 2
Posted
On 12. 3. 2024. at 20:21, Nikodije said:

:rolf:

- jao odbio nas darko milicic

- nece ni rajko cikago, sta sad, moramo da snimamo?

- daj boska djurovskog

- to brt

Tačno tako...

BTW, Miličić mi "iskočio" na nekom intervjuu. On je u skupštini KKCZ...

Hvali Dozeta...

Posted

Nobody:

kralj:

8 minutes ago, kralj said:

Luka se povredio dan pred Denver. 

Debeli će da pokuša da eskivira MVP, ali crta se nova trauma na izopačenoj moralnoj vertikali navijača KK SNS Državnih projekata. :kme:

:D

• Haha 2
Posted
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

Previse si ostrascen. Ulaze ljudi u top 16 vec 10 godina, to je rezultat za postovanje

Posted
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

nisam pratio diskusionen, tj otisao sam na poslednju stranu; samo sam hteo da bacim reality check: 50milki eur je vise od trecine onoga sto potrose nba klubovi na roster. ujedno, mislim da real i barca imaju 10-15 miliona manje u totalu da spale ( :

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...