Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted (edited)

Mi pakao tek cekamo, 35-godisnjeg Gudurica sa duplo sporijom fintom od danasnje i padanjem na sutu za 3 s frame rate-om Pentium dvojke™

Edited by Ratamahatta
  • Haha 4
Posted
Just now, Eleniko said:

a kad bolje razmislimo, zahvaljujući čoovoj selekciji smo ove godine imali šansu da uživo gledamo tea

da je proigrao šaban od početka, ulazio bi onako kako je bilo zamišljeno - u revijalnom modu i da se slika posle tekme

malo li je za invalide poput nas

Malo je falilo da gledamo i Bjelicu, a možda i Iva Petovića

Posted

...naš sportski sektor kad skautira igrače gleda Sećanja na sos kanalu

• Haha 4
Posted
3 minutes ago, Nikodije said:

Malo je falilo da gledamo i Bjelicu, a možda i Iva Petovića

fun fact, nedavno sam čitao neku hrvatsku košarkašku stranicu tražeći info o petoviću jer sam ga mnogo voleo u kkcz onog vremena, nađem stvari koje nisam imao pojma kada je igrao - ivo je iz hrvatske porodice iz sela muo u boki. s obzirom da je kao dete bio visok, namontirali su mu koš na zid kuće i kupili knjigu kreše ćosića odakle je naučio da igra basket /sa vrlo solidnom tehnikom/. bukvalno samouk, sa 18 godina je otišao pravo na teren kk budućnost.

• Wub 1
  • Hvala 1
Posted

Sastavljaju svojih idealnih 11™ svih vremena 

• Haha 2
Posted
3 minutes ago, Eleniko said:

fun fact, nedavno sam čitao neku hrvatsku košarkašku stranicu tražeći info o petoviću jer sam ga mnogo voleo u kkcz onog vremena, nađem stvari koje nisam imao pojma kada je igrao - ivo je iz hrvatske porodice iz sela muo u boki. s obzirom da je kao dete bio visok, namontirali su mu koš na zid kuće i kupili knjigu kreše ćosića odakle je naučio da igra basket /sa vrlo solidnom tehnikom/. bukvalno samouk, sa 18 godina je otišao pravo na teren kk budućnost.

Bio sam dete krajem 80ih al meni je ta Zvezda bila najbolja ikad. Bilo je tu neke romantike, šmekerstva, realno su bili autsajderi, nekako se znalo da ne mogu da osvoje u onoj konkurenciji, al nije bilo ni bitno. Radović, Avdija, Petović, Bogosavljev, Nikolić... to je moja Zvezda.

• +1 6
Posted (edited)

Moja prva sezona pracenja kosarke je Mash Verona

Jebem ti dan kad sam se rodio 

Rakocevic nije bio tad samo ruzan, bio je + i mlad

Nikad necu zaboraviti kad sam iduce sezone gledao snimak tekme protiv Cibone tamo na VHS-u, cale snimio uvece, a ja gledao kad sam se vratio iz skole. Cela hala baca upaljace, picke materine, neko od nasih bacio loptu na plafon dvorane i svi tutanj u svlacionicu, a Topic prvak sveta, zero fucks given ide polako i bole ga kurac i po za sve i svakoga :ziga:

Ivan Grgat, heroj mog detinjstva

Edited by Ratamahatta
  • +1 1
Posted
2 minutes ago, Ratamahatta said:

Moja prva sezona pracenja kosarke je Mash Verona

Jebem ti dan kad sam se rodio 

Jebeni Majk Jucolinjo ili kako se zvaše

• +1 3
Posted
8 minutes ago, Nikodije said:

Bio sam dete krajem 80ih al meni je ta Zvezda bila najbolja ikad. Bilo je tu neke romantike, šmekerstva, realno su bili autsajderi, nekako se znalo da ne mogu da osvoje u onoj konkurenciji, al nije bilo ni bitno. Radović, Avdija, Petović, Bogosavljev, Nikolić... to je moja Zvezda.

prelević, janković, žižić.....neša ilić :ph34r:... vlada đurović trener, branko kovačević. još jedan fun fact, bio sam u zagrebu na toj istorijskoj utakmici kada smo tukli cibonu sa draženom 1987 u polufinalu prvenstva koje smo posle izgubili u finalu od grobosa. jedan od događaja za životno pamćenje, možda nas je bilo 50 cigana u dvorani, na kraju smo se raspoznavali po tome što smo bili jedini koji su se smeškali dok smo izlazili iz dvorane. valjda sam bio na nekom koncertu veče pre toga u zagrebu i ostao da gledam tekmu.

• +1 3
Posted
2 minutes ago, Eleniko said:

prelević, janković, žižić.....neša ilić :ph34r:... vlada đurović trener, branko kovačević. još jedan fun fact, bio sam u zagrebu na toj istorijskoj utakmici kada smo tukli cibonu sa draženom 1987 u polufinalu prvenstva koje smo posle izgubili u finalu od grobosa. jedan od događaja za životno pamćenje, možda nas je bilo 50 cigana u dvorani, na kraju smo se raspoznavali po tome što smo bili jedini koji su se smeškali dok smo izlazili iz dvorane. valjda sam bio na nekom koncertu veče pre toga u zagrebu i ostao da gledam tekmu.

Ja nisam uspeo da odgledam utakmicu do kraja jer sam zaspao, a kada sam ujutru ustao i mama mi rekla da je Zvezda pobedila mojoj sreći nije bilo kraja

• Wub 1
Posted

Da nam KSS nije slucajno uplatio 4.5 meleona za nedozvoljavanje Nedovicu da bude u 12 letos?

Komse ni hvala da nam kazu za priustenu radost, odma' za gusu vataju :fantom:

Posted

Ladno reket :covid19:

• Haha 1
Posted
3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

nego puśtie ovu akademsku raspravu o jačini rostera, da vidimo od čega se živi na ovom topiku

IMG_8821.thumb.jpeg.74a33b59a9b5a233b464e2cec2e25222.jpeg

kss uplatio zvezdi 4.5 mil € za tri meseca

Prosle godine su uplati Partizanu dan posle finala kupa u Nisu.

Posted
9 minutes ago, Блок_64 said:

Prosle godine su uplati Partizanu dan posle finala kupa u Nisu.

Koliko?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...