Milošica Posted March 12 Posted March 12 1 minute ago, MeanM@ said: Jbt, kolko smo mi forumski cigani bogovi razuma i samokritike. Otvoreno izlazemo sva svoja sranja, ne stvaramo sebi idole. Vas četvorica, ako uzmemo u obzir da bilmez sad navija za Borac
Ratamahatta Posted March 12 Posted March 12 (edited) I ja jedva cekam da prestanem da navijam za Zvezdu i ponekad Partizan, kao i da se stvori neka nova mocna stranka u koju me nije sramota da se uclanim i aktivno radim na poboljsanju naroda i narodnosti, pre svega kroz demontiranje Zvezde i Partizana i stvaranja novih zdravih samodovoljnih sportskih kolektiva - KK Breskvica i FK Konstrakta Edited March 12 by Ratamahatta
kud u maglu Simoviću Posted March 12 Posted March 12 1 minute ago, Milošica said: Vas četvorica, ako uzmemo u obzir da bilmez sad navija za Borac mini, hevi i ona dvojica utamničenih? 1
Milošica Posted March 12 Posted March 12 Neću da imenujem, ja sam Miloščkica. Mada, ne daj bože Minija kad mu proradi Merkur. 1
Heaviside Posted March 12 Author Posted March 12 hahah 2 minutes ago, MeanM@ said: Jbt, kolko smo mi forumski cigani bogovi razuma i samokritike. Otvoreno izlazemo sva svoja sranja, ne stvaramo sebi idole. Grobarija i ono cega je svesna da im ne valja komentarise samo medju sobom u podrumima da ne cuje neprijatelj i oseti slabost. 2 univerzuma, ociglednost jedna to je jos Djuroski rekao na pitanje da uporedi grobare i cigane. grobari daju bezrezervnu podrsku, idolizuju i bodre i kad ide lose dok cigani nikad nisu zadovoljni. po njemu su cigani bolesniji jer ih potresa svaka sitnica u kojoj klub nije na najvisem nivou. 4
Nikodije Posted March 12 Posted March 12 Just now, Heaviside said: hahah to je jos Djuroski rekao na pitanje da uporedi grobare i cigane. grobari daju bezrezervnu podrsku, idolizuju i bodre i kad ide lose dok cigani nikad nisu zadovoljni. po njemu su cigani bolesniji jer ih potresa svaka sitnica u kojoj klub nije na najvisem nivou. Zakuni se da si slušao Boška Đ 2
Ratamahatta Posted March 12 Posted March 12 1 minute ago, Heaviside said: to je jos Djuroski rekao na pitanje da uporedi grobare i cigane. grobari daju bezrezervnu podrsku, idolizuju i bodre i kad ide lose dok cigani nikad nisu zadovoljni. po njemu su cigani bolesniji jer ih potresa svaka sitnica u kojoj klub nije na najvisem nivou. Zvuce kao moji keva i cale 4
Nikodije Posted March 12 Posted March 12 6 minutes ago, Milošica said: Vas četvorica, ako uzmemo u obzir da bilmez sad navija za Borac Pre neki dan kumsara rekao da bi voleo da sam ja grobar, valjda zato što sam lep, pametan i duhovit, pa je razumljiva njegova želja. Međutim ja kao neko ko voli da se sprda sa samoproglašenim božanstvima sprdao bih se sa Robijom i da sam grobar. Tako da bih sigurno nervirao kumsaru i bio proglašen za grobara blasfemičara 1 1
Heaviside Posted March 12 Author Posted March 12 2 minutes ago, Nikodije said: Zakuni se da si slušao Boška Đ prepricao mi drug Spoiler davno nekad, neka emisija o fudbalu u njegovo vreme
Ratamahatta Posted March 12 Posted March 12 Ko izdrzi duze od 10 minuta glasa Boskoa Djurovskog treba da mu se taj dan plati kao praznik 2
Milošica Posted March 12 Posted March 12 3 minutes ago, Nikodije said: samoproglašenim božanstvima sprdao bih se sa Robijom i da sam grobar. Tako da bih sigurno nervirao kumsaru i bio proglašen za grobara blasfemičara https://www.astrotheme.com/celebrities/m1/cancer/1.htm Od naših - Želimir, AV, Karleuša, moja devojka... 1
nenad Posted March 12 Posted March 12 15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ja bi samo voleo da vidim ugovor o sponzorstvu između gradskog zavoda za veštačenje i kkczbg. mora da je u pitanju nekomercijalno oglašavanje, kao što smo ga imali onomad na forumu ma jok, to je ono sto ostoja zove soostveni prihodi. 1
Ratamahatta Posted March 12 Posted March 12 Pa svi smo nasi Zamslite poresku reformu - odes u Maxi, kupis tulumbe i kazu ti na kasi da ovaj PDV ide Yveydi. Odes u Tehnomaniju, kupis USB, kazu ti ovaj PDV ide Partizaiu. Da znamo nacisto sta je cije, kome sta i kako, pa da konacno mozemo lepo kao ljudi da se svadjamo da li Gilic vredi 200 iljada maraka godisnje, a Rastko Cvetkovic 400 U Srbiji bi se bolje zivelo
kud u maglu Simoviću Posted March 12 Posted March 12 6 minutes ago, Nikodije said: Pre neki dan kumsara rekao da bi voleo da sam ja grobar, valjda zato što sam lep, pametan i duhovit, pa je razumljiva njegova želja. Međutim ja kao neko ko voli da se sprda sa samoproglašenim božanstvima sprdao bih se sa Robijom i da sam grobar. Tako da bih sigurno nervirao kumsaru i bio proglašen za grobara blasfemičara ne precenjuj se, rekao sam te da bi te usvojili ako bi bili prinuđeni ne bih se ja puno time dičio s obzirom na konkurenciju nego na šta ćete da sprcate ova 4 mil€ hoće da sevne neki plej iz džej lige
Heaviside Posted March 12 Author Posted March 12 takoe, lepo kaze Coki da je to nasa drzava, a ne albanska pa da se stidimo sto smo njen projekat 2
Recommended Posts