Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, MeanM@ said:

Jbt, kolko smo mi forumski cigani bogovi razuma i samokritike. Otvoreno izlazemo sva svoja sranja, ne stvaramo sebi idole. 

Vas četvorica, ako uzmemo u obzir da bilmez sad navija za Borac :fantom:

Posted (edited)

I ja jedva cekam da prestanem da navijam za Zvezdu i ponekad Partizan, kao i da se stvori neka nova mocna stranka u koju me nije sramota da se uclanim i aktivno radim na poboljsanju naroda i narodnosti, pre svega kroz demontiranje Zvezde i Partizana i stvaranja novih zdravih samodovoljnih sportskih kolektiva - KK Breskvica i FK Konstrakta

Edited by Ratamahatta
Posted
1 minute ago, Milošica said:

mini, hevi i ona dvojica utamničenih?

• Wub 1
Posted

Neću da imenujem, ja sam Miloščkica.

Mada, ne daj bože Minija kad mu proradi Merkur.

• Haha 1
Posted

hahah

2 minutes ago, MeanM@ said:

Jbt, kolko smo mi forumski cigani bogovi razuma i samokritike. Otvoreno izlazemo sva svoja sranja, ne stvaramo sebi idole. 
Grobarija i ono cega je svesna da im ne valja komentarise samo medju sobom u podrumima da ne cuje neprijatelj i oseti slabost. 
2 univerzuma, ociglednost jedna :fantom:

to je jos Djuroski rekao na pitanje da uporedi grobare i cigane. grobari daju bezrezervnu podrsku, idolizuju i bodre i kad ide lose dok cigani nikad nisu zadovoljni. po njemu su cigani bolesniji jer ih potresa svaka sitnica u kojoj klub nije na najvisem nivou.

• +1 4
Posted
Just now, Heaviside said:

hahah

to je jos Djuroski rekao na pitanje da uporedi grobare i cigane. grobari daju bezrezervnu podrsku, idolizuju i bodre i kad ide lose dok cigani nikad nisu zadovoljni. po njemu su cigani bolesniji jer ih potresa svaka sitnica u kojoj klub nije na najvisem nivou.

Zakuni se da si slušao Boška Đ

• Haha 2
Posted

1 minute ago, Heaviside said:

Zvuce kao moji keva i cale

• Haha 4
Posted
6 minutes ago, Milošica said:

Pre neki dan kumsara rekao da bi voleo da sam ja grobar, valjda zato što sam lep, pametan i duhovit, pa je razumljiva njegova želja.

Međutim ja kao neko ko voli da se sprda sa samoproglašenim božanstvima sprdao bih se sa Robijom i da sam grobar. Tako da bih sigurno nervirao kumsaru i bio proglašen za grobara blasfemičara

• Wub 1
  • Hvala 1
Posted
2 minutes ago, Nikodije said:

Zakuni se da si slušao Boška Đ

prepricao mi drug

Spoiler

davno nekad, neka emisija o fudbalu u njegovo vreme

Posted

Ko izdrzi duze od 10 minuta glasa Boskoa Djurovskog treba da mu se taj dan plati kao praznik

• +1 2
Posted
3 minutes ago, Nikodije said:

samoproglašenim božanstvima sprdao bih se sa Robijom i da sam grobar. Tako da bih sigurno nervirao kumsaru i bio proglašen za grobara blasfemičara

https://www.astrotheme.com/celebrities/m1/cancer/1.htm

Od naših - Želimir, AV, Karleuša, moja devojka...

• Vojvodo,serdare 1
Posted
15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ja bi samo voleo da vidim ugovor o sponzorstvu između gradskog zavoda za veštačenje i kkczbg. mora da je u pitanju nekomercijalno oglašavanje, kao što smo ga imali onomad na forumu

ma jok, to je ono sto ostoja zove soostveni prihodi.

• +1 1
Posted

Pa svi smo nasi

Zamslite poresku reformu - odes u Maxi, kupis tulumbe i kazu ti na kasi da ovaj PDV ide Yveydi. Odes u Tehnomaniju, kupis USB, kazu ti ovaj PDV ide Partizaiu. 

Da znamo nacisto sta je cije, kome sta i kako, pa da konacno mozemo lepo kao ljudi da se svadjamo da li Gilic vredi 200 iljada maraka godisnje, a Rastko Cvetkovic 400

U Srbiji bi se bolje zivelo

Posted
6 minutes ago, Nikodije said:

Pre neki dan kumsara rekao da bi voleo da sam ja grobar, valjda zato što sam lep, pametan i duhovit, pa je razumljiva njegova želja.

Međutim ja kao neko ko voli da se sprda sa samoproglašenim božanstvima sprdao bih se sa Robijom i da sam grobar. Tako da bih sigurno nervirao kumsaru i bio proglašen za grobara blasfemičara

ne precenjuj se, rekao sam te da bi te usvojili ako bi bili prinuđeni

ne bih se ja puno time dičio s obzirom na konkurenciju

nego na šta ćete da sprcate ova 4 mil€ hoće da sevne neki plej iz džej lige

Posted

takoe, lepo kaze Coki da je to nasa drzava, a ne albanska pa da se stidimo sto smo njen projekat

• Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...